foto

Luciana Carro

  • nar. 23.3.1981 (38 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dead Trigger
2016 Six Gun Savior
2013 Hatfields & McCoys (TV film)
2011 Unesený detektiv (TV film)
2010 Naléhavý případ
2009 Phantom Racer (TV film)
2007 Ledově ostří
Snowglobe (TV film)
2006 Dr. Dolittle 3
2005 Maximální limit
Vražda na Presidiu (TV film)
2004 Láska v přímém přenosu (TV film)
Někdo to rád blond
2003 Princezna podsvětí (TV film)

TV seriály

2016 Motiv (TV seriál)
Zmizelý policista (S04E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Love Hurts (S11E13)
2014 Helix (TV seriál)
Ve tmě (S01E13)
Žně (S01E12)
Tajemství (S01E10)
další epizody (7)
2013 Falling Skies (TV seriál)
Badlands (S03E03)
Collateral Damage (S03E02)
On Thin Ice (S03E01)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vyvolený (S04E13)
2012 Falling Skies (TV seriál)
A More Perfect Union (S02E10)
The Price of Greatness (S02E09)
Molon Labe (S02E07)
další epizody (6)
2011 Icarus II Project, The (TV seriál)
2010 Caprica (TV seriál)
There Is Another Sky (E05)
Gravedancing (E04)
Reins of a Waterfall (E03)
2007 Hidden Palms (TV seriál)
2006 Battlestar Galactica (TV seriál)
The Passage (S03E10)
Unfinished Business (S03E09)
Hero (S03E08)
další epizody (12)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)
Mladí mušketýři (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Final Cut (S02E08)
Domov, část 1. (S02E06)
Údolí temnoty (S02E02)
další epizody (5)
Láska je Láska (TV seriál)
Láska, lítost, loučení (S02E01)
Smallville (TV seriál)
Žízeň (S05E05)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
Akt lítosti (S01E04)
Láska je Láska (TV seriál)
Lítáme v tom (S01E02)
Pilot (S01E01)
The Collector (TV seriál)
2003 Detektív (TV seriál)
Still Life (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Adrenalin (S02E14)
2002 Everwood (TV seriál)
Point Blank (TV seriál)
2001 The Chris Isaak Show (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace