Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (286)

plakát

Rychlá rota (2022) odpad!

Parodická slátanina z fiktivního filmovýho zákulisí.

plakát

Pozor vlak (2012) (pořad) 

Rozhodně je to co do reportáží téměř srovnatelný pořad, jako je dnes už zaniklý pořad Svět na kolejích. Ale nesedí mi, že tam Dlabaja cpe úplný blbosti co si sebou zjevně přinesl po vyhazovu od Novy. Jako třeba v rychlým přehledu černou kroniku na železnicích. To je přece jasný, že největší vinu za nehody na přejezdech nesou převážně řidiči aut. Ale tyto reportáže mi bohatě stačí u TN.cz, Událostech aj., popřípadě varujících zpráv od BESIPu. Na tohle vážně nemusím čekat celý měsíc, až mi to tam Dlabaja jak se říká naservíruje na stříbrným podnose. Nehledě na to, že kdejaký pirát silnice určitě nemá nic jinýho na práci, než sledovat tenhle pořad. Tohle by měl být pořad hlavně pro fanoušky železnice plný pozitivních zpráv jako například Toulavá kamera. Taky tam jsou další blbosti, který vůbec nesouvisí s železnicí jako třeba (z youtube) - "zarážka" -vlak projede zasněženou stanicí a ohodí sněhem cestující? A to má být vtipný? Tohle patří do ¨Splachováku'' anebo jako třešnička ''super černé kroniky''. A v neposlední řadě Dlabaja přináší málo zahraničních zpráv anebo prakticky žádných zpráv od jiných druhů železnic jako třeba vlakotramvaj ap.

plakát

Černé ovce (1992) (pořad) 

Pokud se jedná o nástroj jak informovat o firmách, které májí vůči zákazníkům nekalé obchodní praktiky, tak je to určitě dobrá a užitečná věc jak se bránit, či se jim obloukem úplně vyhnout. Na druhou stranu když ale dělají testy výrobků, tak pouze s dTestem. A za takovouhle čuňárnu mám platit koncesionářské poplatky?! Za nekompletní testy a zbytek si draze shánět u dTestu?! To sou ale sprostý k***y!

plakát

Metalmania (2020) (pořad) 

Tak to je tedy trapas a hořké zklamání. Předně stopáž je ukrutně krátká. Pořad moderuje prakticky neznámý a taky ne moc sympatický a strnulý Zbavitel, který ve dvaceti minutách pustí skladby od jedný výjimečně dvou kapel a to pouze heavy metal, ojediněle trash, ke všemu kolikrát starý odrhovačky. Navíc v pořadu nakecá jen pár drobností a zbytek dočítá z internetu. Což vypadá hodně trapně, že mu tam nedají ani žádnou kamerovou čtečku. Nicméně bych uvítal víc hraní, než kecání. Googlit umím sám. Prakticky vůbec nic neřekne o tuzemských kapelách, ačkoliv aktivní kapely kupodivu stále existují. Jediný co je akorát tak dobrý, že tam zatím necpe alternative hnůj a nu fuj!

plakát

Vzpomínky (2006) 

Oproti filmu 12 opic slabý čajíček.

plakát

Dějiny písma (2007) (seriál) 

Přijde mi to až moc proamerický a vzhledem ke stáří samotné Ameriky to k tomuto dokumentu pasuje jako pěst na oko.

plakát

MetalShow (2016) (pořad) 

Nu-metal, alternative metal, death metal, metal-core. Všecko splácaný, pátý přes devátý a jdoucí po sobě. Nový, starý, je jim to fuk.. Tak si říkám, zda tenhle ten blok nesestavuje nějaký vypatlaný diskofil. U tohohle bloku nedoporučuji živé vysílání.

plakát

Jeepers Creepers (2001) odpad!

Nemožný scénář, nemožný herecký výkony. O napětí nebo strachu, nemůže být vůbec řeč. Mrtvoly jsou jak z nějakýho d*bilního voskovýho muzea a hl. záporná postava, no co k tomu říct.. I Vigo, který byl zpátky na obraze v Ghostbusters II mi přišel strašidelnější. Naprostá ztráta času.

plakát

Xena (1995) (seriál) 

Kdo tady tvrdí, že seriál o Xeně je stejný, jako je seriál Herkules, asi nemá všech pět po hromadě. Předně Herkules mnohem častěji bojoval se spousty mýtickými bytostmi na rozdíl od Xeny. Xena se z 90% jen vypořádává s dluhem vč. vlastní viny vůči svému okolí z dřívějších dob, přičemž se střetává s nejrůznějšími bandity, řeší věci kolem amazonek a střetává se také s Římany a jejich vůdci. Jen sporadicky se střetává s olympskými bohy a ti mi navíc vůči její osobě připadali tak pasivní, až mi přišlo, zda to nejsou jen její pobožné přeludy. Něco jako film Johanka z Arku z ’99. Héra se naproti tomu na Herkulovi vyřádila mnohem líp. Vedle toho, že seriál je hodně prošpikován kýčovitými, stupidně bizarními a naprosto nezáživnými díly, mi taky vadilo, právě ta nízká provázanost s Herkulem. Čekal jsem, že tam zaskočí víckrát, než jen na trapný tři epizody. A v neposlední řadě, mi taky vadí nijak zvlášť oslňující zakončení. Suma sumárum jde tak jen o novozélandský seriálový béčko.

plakát

Hvězdná brána: Atlantida (2004) (seriál) 

V případě tohoto seriálu už mám poněkud v hodnocení jasněji. Předně musím říct, že Wright už musí bejt hodně velkej zoufalec, když ufouny pojmenovává prostě anglicky „přízraky“. To zní emzácky jak pr**l! Nehledě na to, že se živí životní energií jak upír Michael Morbius z kreslenýho animáku Spidermana?! Zde je úplně vidět do očí bijící dementní cenzura. Parazitičtí goa´uldi měli tedy větší šmrnc. Stupidní je zde i spoustu dalších nesmyslů, jako třeba oblečení herců. To má být jako nový Startrek? To je teda dost velká odbočka, ba dokonce úlet od běžných vojenských hadrů z hlavního seriálu. Absolutně to do tohoto sci-fi konceptu nesedí. Možná bych změnil názor, pokud by šlo o remake. Až po nudně ubíjející díly, který se celý odehrávají ve ztraceným městě, bez jakýkoliv další návaznosti. Sem tam pár dílů s občasnými potyčkami byli ještě jakžtakž koukatelný. Nejhorší však, ale byl poslední díl pátý série, který přerušuje celou sérii, bez nějakýho uspokojivýho kloudnýho zakončení. Čímž akorát tvůrci naservírovali divákovi vztýčený prostředníček. Něco jinýho je případ Universe, tam nebyl kýžený efekt a projekt musel být zastaven předčasně a nečekaně, kvůli nezájmu publika, ale zde měli tvůrci dostatek času a prostoru. Čili celkově žel velká mizérie. Bizarní mi taky přijde příchod a odchod původních postav z hl. seriálu. Resp. značně odfláknutý a dějově krkolomný.

Ovládací panel
165. nej uživatel Česko
131 bodů