Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Obsahy (1 647)

Body in the Attic

Body in the Attic (2023) (TV film)

„Chci jedině, abys byla dobrá manželka,“ loučí se s Phoebe (Abigail Hawk) manžel Ethan (Danny Boaz) a jde do práce. Phoebe připraví snídani na tác a jde nahoru na půdu, kde ubytovala svého milence Lucase (Marc Herrmann), aby mohl v klidu psát knihu. „Neboj, sem on nikdy nechodí,“ uklidňuje ho. Sama je z toho ale nervózní, hádá se s oběma a navíc zjistí, že má pozitivní těhotenský test. Atmosféra v domě houstne a otázkou je, jestli je manžel opravdu tak soustředěný na práci, že si ničeho nevšímá. Nebo je to jinak a dojde k finálnímu konfliktu a nečekanému řešení?

Fear the Night

Fear the Night (2023)

Rose (Highdee Kuan) se bude vdávat a rozhodne se uspořádat pořádnou dámskou jízdu na rozloučení se svobodou. Pozve kámošky a sejdou se na farmě, která patří sestrám Beth (Kat Foster) a Tess (Maggie Q). Ty se moc nemusí, zejména když Tess po návratu z války v Iráku chlastá jako duha, ale tady se dají dohromady. V kšeftě, kde kupují chlast, se poštěkají s partičkou místních vidláků, pak si objednají striptéra a odjedou v klidu pařit. Jenže vidláci se naštvali více, než je zdrávo, jak děvenky zjistí, když Rose schytá do hrudi střelu z kuše a je po ní. Po chvíli vřeštění zkušená Tess začne holky organizovat, radí jim, jak se krýt a když další střela zabije striptéra, začnou to všechny brát vážně. Následuje klasika, šerif na volání dívek kašle, Tess začne likvidovat útočníky vidlemi a prostě tím, co je po ruce, nechybí trochu opatrně ukazovaného sexu, další podřezaná dívka a podobně. Roli hrají i uloupené a ukryté peníze. Kdo přežije noc a dá si ráno pivko?

Good Wife's Guide to Murder

Good Wife's Guide to Murder (2023)

Tak nasypat manželovi jed na toast a pak se s úsměvem dívat, jak sebou cuká na zemi, je jistě jedna z možností, jak se toho hlupáka, co s ním žijete, zbavit. Jak ale na svém vlogu „A Good Wife's Guide to Murder“ vysvětlí populární autorka Kate Kelsey (Nola Martin), nesmí se to udělat tak blbě, jak jsme právě viděli. Naopak je nutno zaprvé udělat si plán a zadruhé nedělat očividné chyby. Když ale ráno najde doma manžela na koberečku s rozbitou hlavou, je konec srandy. A kdo jiný by měl policii připadat podezřelý, než autorka takových rad? Takže musí využít svých zkušeností a hledat mezi známými, sousedy, kolegy a podobně, kdo jiný by to mohl asi tak provést a proč. Podaří se to? A pokud ano, bude dál natáčet další díly vlogu?

Her Deadly Night in Paris

Her Deadly Night in Paris (2023) (TV film)

Americká studentka Lucy Cunningham (Shifra Zuckerman) je na stáži ma Pařížské univerzitě. U řeky Seiny se seznámí s Antoinem Verdierem (Charly Do), synem rodičů, u kterých má bydlet a pěkný Francouz jí padne do oka. Když se ale Lucy nachomýtne k vraždě jako svědek, dostane se sakra do problémů. Jednak ji začne policie podezírat, jednak po ní jde skutečný vrah, protože jak známo, tihle lidé nemají rádi svědky. Nechybí zkorumpovaná policie, úplatný soudce a zbabělý pracovník velvyslanectví, takže dívka musí zdrhnout z policie, pak z ambasády, pak policistce s pistolí a v neposlední řadě vrahovi. Docela záhul na 18letou nezkušenou studentku v neznámém prostředí. Ještě že je po ruce Antoine, ale oč mu doopravdy jde?

How to Frame a Family

How to Frame a Family (2023) (TV film)

Do nového domu v prestižní čtvrti Sunnydale se stěhuje čerstvá vdova Amelia (Vail Bloom) a její dospívající syn Rex (Nikolai Soroko). Pozvolna se snaží zapadnout do sociálního okolí, večírků, syn do školy, Amelia do zaměstnání. Soused je sice varuje, že to nemusí být jednoduché a že lidé jsou tu divní, ale vše se zdá po americku normální. Pak se ale stane děsivá věc – Rex sice tvrdí, že Darla Jones (Nikki Nunziato), se kterou už několik týdnů chodí, se sexem na sedačce po sledování televizní show souhlasila, ale ona tvrdí opak. Komu má matka věřit a co na to okolí? Zvraty, obvinění, vydírání, podezírání, to vše se proplétá až ke konečnému odhalení.

Kill Shot

Kill Shot (2023)

Pohoří někde v Afghánistánu a domek, kde se zpracovává hašiš. Do něho přichází malá holčička, dostane kufřík plný peněz v pytli, se kterým se pak plahočí zasněženými pláněmi za vytí větru. Potká zahalenou pastevkyni koz Dinu Diablo (Mara Ohara) a dá jí kabelku s mobilem. Na kopci předá kufřík s penězi dvěma vojákům, kteří poslouchají nějaké islámské vysílání. Otočí se a jde zpět. Auto jede na druhou stranu zasněženými pláněmi za vytí větru a dramatické hudby. Dojede do nějaké vesnice, kam mezitím došla zasněženými pláněmi za vytí větru ona pastevkyně koz. Ta nejprve mobilem přivolá pomoc Maxima (Bobby Maximus) a jeho vojáky a pak vytáhne zpod hidžábu malý plamenomet a ožahne vojákům přední sklo auta. Nastane přestřelka, ti dva jsou zabiti, žena odhodí hidžáb a v koženém oblečku bez rukávů zavelí vojákům, aby postupovali podle plánu v Kanadě a odchází. Titulky. O něco později kanadskou planinou jede lovec, bývalý SEAL příslušník Jackson Hardison (Rib Hillis). Naloží blonďatou barbínu Kate (Rachel Cook), která, jak se postupně dozvíme, hledá ony peníze, se kterými ztroskotalo letadlo někde v horách. Po penězích jde ale také Maximus a s ním Alpha One (Ari Novak) a další. Kdo zůstane po přestřelkách naživu a jaký zvrat náš čeká na samém konci?

Murder at the Murder Mystery Party

Murder at the Murder Mystery Party (2023)

Začínající herečka Clara Edwards (Savannah Lee Smith) se z Texasu dostala do L.A. a zoufale se snaží prosadit u filmu. Geniální nápad je jako obvykle prostý – prosmýkne se nějak na velkou a populární párty plnou filmových hvězd spojenou s hrou na vraždu (Murder Mystery Party) a tam ukáže, co všechno v ní je. To se jí podaří s pomocí své spolubydlící Abril Hernandez (Catherine Toribio) v převleku za pracovnici cateringu.  Ale vše je jinak, to není hra, vraždí se tu doopravdy. A nejen okolo ní, ale jí samotné v roli Miss Pink začne jít o krk. Kdo je ale vrah, Stříbrný bandita Kai Cliff (Trent Culkin), nebo stárnoucí Pan Modrý – Davis Fordham (Jason Brooks). Nebo hvězda reality show Chase Osman (Samer Salem) v roli Rudého vévody?

My Happy Ending

My Happy Ending (2023)

Julia Roth (Andie MacDowell), bývalá slavná americká herečka, se připravuje na restart kariéry a na vystoupení ve West Endu v divadle. První rána je ta, že představení je na poslední chvíli zrušeno a druhá, že jí najdou pokročilou rakovinu tlustého střeva. Jde na chemoterapii a vybere si menší kliniku v Kentu, aby ji nerozmázl bulvár. A americká angličtina je trochu jiná, takže si vybere „private“ pokoj a skončí na čtyřlůžáku. Na pokoji je s ní Mikey (Sally Phillips), ex rockerka, která má starosti s dětmi, učitelka Judy (Miriam Margolyes), pro kterou to není první chemoterapie a muslimská mladá matka čtyř dětí Imaan (Rakhee Thakrar). Julia nejprve chce po své asistentce Nancy (Tamsen Grieg), aby jí dostala pryč, ale než se vše vyřídí, začne ke svému překvapení vnímat osudy jiných žen s obdobnou diagnózou a uvědomí si, že díky jejich odlišnosti začne jinak chápat své vlastní problémy.

The Kept Mistress Killer

The Kept Mistress Killer (2023) (TV film)

Catherine Brunner (Alicia Leigh Willis) jde na pracovní pohovor ke generálnímu řediteli Paulovi Burkemu (Matthew Pohlkamp), který s ní pohovoří, okamžitě jí nabídne místo a nepokrytě s ní flirtuje, což ona celá žhavá akceptuje. Nicméně při odchodu na ní vrčí jakási ženská, že to místo bylo její a že Paul je vyhlášenej sviňák. Pak ji pozve recepční Pam (Brittney Q. Hill) na drink, Paul náhodou přijde a doprovodí Catherine domů. Ta celá nadšená vše odvypráví své matce Hailey (Sallie Glaner). Druhý den dostanou obě pozvání na párty u Paula doma a před barákem stojí zbrusu nové SUV. Matka na párty nejde, ale zato se objeví Julie (Rachael Murphy), Paulova bejvalka a taky před ním Catherine varuje. Když se ráno dívka po párty probudí u Paula doma, vedle ní leží mrtvá Julie. Policie jde o po ní jako hlavní podezřelé a Catherine je ve vážných problémech. Je opravdu Paul vrah, nebo na něj, jak on tvrdí, někdo všechno narafičil. A podaří se Catherine zjistit pravdu?

The Plot to Kill My Mother

The Plot to Kill My Mother (2023) (TV film)

Ajajaj – dvě čárky! Mladá žena (Leigh Truant) zírá na pozitivní těhotenský test, ale než byste řekli švec, vletí do bytu federálové a ji i jejího partnera Lorenza Russa (Jorge Molina) seberou.  Po 21 letech je z dívky dospělá žena Teresa Madison (Vanessa Burns) a vychovává dcerku Elenu (Romy Weltman) s falešnou identitou v rámci programu ochrany svědků. Dívka studuje a o ničem neví. Pak Tereza přes varování detektiva Cartera (Milton Barnes) odjede ke své nemocné matce a někdo ji hbitě zaškrtí ze zadního sedadla jejího auta.  Elena se teď postupně dozvídá, že její otec Lorenzo je kriminálník a její matka proti němu svědčila, Dívka ale odmítne novou falešnou identitu a rozhodne se hledat svou babičku Sofii (Amanda Smith) a vraha své matky. Mezitím se někdo vloupá do jejího bytu a je jasné, že hledání matčina vraha bude nebezpečné. Podaří se dívce přežít další útoky a přijít na to, proč musela její matka zemřít? Je za tím Lorenzo a opravdu se snaží zabít teď vlastní dceru? Nebo je to ještě trochu jinak?

To Kill a Stepfather

To Kill a Stepfather (2023) (TV film)

Na malém americkém městě slyšíme noční hádku muže a ženy, hysterický výkřik: „Já tě zabiju,“ ránu a pád. Sousedi volají záchranku a policii. Na schodech leží tělo a u něho klečí žena a ječí hystericky: „Michaeli!“ Nicole (Alex Camacho) volá do auta plačící Riley (Kelly McCart), že její otčím Michael, kterého léta neviděla, spadl v noci ze schodů a je mrtvý. Pak zjistí, že její matka Sadie (Avis Wrentmore) byla zatčena pro podezření z vraždy. Vydá se za ní a začne ve spolupráci s detektivkou MacManusovou (Andrea Pazmino) rozkrývat vztahy v rodině. Objeví otčímovu milenku Helen (Iris Anthony), ale motivy činu jsou nejasné a stále je možné, že šlo jen o nešťastnou náhodu. Rozhovory se sousedy něco naznačí a postupně se dozvídáme, co se vlastně oné fatální noci stalo.

A Glass of Revenge

A Glass of Revenge (2022) (TV film)

I kvůli památce své matky se mladá Emily (Lynn Kim Do) přihlásí na prestižní sommelierský kurz. Její otec je ale proti, nemá rád vinařský business, ale Emily mu vysvětlí, že bez lepších znalostí jejich restaurace zkrachuje. Otec nakonec volky nevolky souhlasí a dívka se vydá do Napa Valley. Kurz vede vinař Viktor (Michael Swan) a jeho partnerka Gillian (Monique Parent). Po celý týden trvání kurzu někteří účastníci zesměšňují a ponižují ostatní včetně Emily a dívka se dokonce ocitne v ohrožení života. Když se objeví i skutečné mrtvoly, začne všem docházet, že nejde o žádnou zábavu. Emily nakonec pochopí, jak vše souvisí se smrtí její matky, ale to už je sama obviněna z vraždy. Jak se mladá žena očistí z nařčení a odhalí, kdo vězí za tím vším?

Labor, Lies and Murder

Labor, Lies and Murder (2022) (TV film)

Hlavu strčit pod vodu a držet. A držet. Začínáme tedy vraždou ženy ve vaně, střihem vidíme těhotnou Hailey (Brooke Burfitt) a jejího manžela Joa (Jason Burkey) při snídani. Dohadují se, že její sestra Nicole (Paige Hallett) přemlouvá Hailey, aby rodila doma a ne v porodnici. Hailey si nakonec na doporučení Jade (Lauren Buglioli), se kterou cvičí těhotenskou jógu, vybere dulu Beu (Poppy George), aby jí při porodu asistovala. Ukáže se sice, že Bea nemá žádné zkušenosti, ale Hailey to nevadí. Jenže v přítomnosti Bey není malérům konec. Hailey dostane ránu elektrickým proudem, v kabelce najde náušnice své matky a také se zjistí, že utopená ve vaně byla Beina školitelka. Navíc se začíná podivně chovat i Jade a Hailey začíná mít strach, že někdo plánuje ukrást po porodu její dcerku. Jak se celý případ plný lží rozmotá?

Old Flames Never Die

Old Flames Never Die (2022) (TV film)

Nachytat partnera s prostitutkou moc nepotěší. Spisovatelka Kira Young (Yan-Kay Crystal Lowe) to zažila a odchází zpět do svého rodného města, aby se dala dohromady a rozmyslela si, co dál. Setkává se s přáteli a přítelkyněmi ze školy a stráví romantickou noc se svou tehdejší láskou Westonem Wadem (Lou Ferrigno Jr.). Jenže chlapec (mimochodem synáček místního šéfa policie, takže se ho všichni bojí) je pěknej hajzlík a mladá žena začne zažívat pěkné peklo.

Paní Harrisová jede do Paříže

Paní Harrisová jede do Paříže (2022)

Uklízečka a Dior? Popelka? Ne. Ada Harris (Lesley Manville) je vdova, uklízečka v lepších domech v Londýně na konci padesátých let. Občas se staví s kamarádkou Vi (Ellen Thomas) v místní hospodě, kde jí dělá mírné návrhy Archie (Jason Isaacs). A pořád se snaží zjistit něco o svém manželovi, který asi zahynul na konci druhé světové války jako pilot někde nad Německem. A pak má ještě jednu vášeň, o které nemluví, miluje modely Christiana Diora. A hodně, hrozně by jeden chtěla mít. Je jí jasné, že to nemá smysl, ale… sen je sen. A když po letech dostane vyplacenou vdovskou penzi, má jasno a vyrazí do Paříže, kde Dior slaví výročí. Její původní představa, že si vybere šaty, zaplatí a nechá si je zabalit, poněkud narazí. Takhle se prostě u Diora nenakupuje, to není Harrods, nebo jiný obchoďák. Claudine (Isabelle Huppert), ředitelka salonu, jí to taky chce dát sežrat, ale podvědomě pochopí, že tohle není ledajaká zákaznice, navíc chce platit hotově a peníze se hodí. Nicméně šaty se musí ušít, jsou nějaké zkoušky a Ada si postupně získává úctu jak Claudine, tak markýze de Chassagne (Lambert Wilson), který ji pozve jako svého hosta na přehlídku, tak špičkové modelky Nataši (Alba Batista), která pochopí laskavost a cenu osobnosti této ženy. Když chce firma propustit několik švadlen, protože má nějaké finanční problémy, Ada se jich zastane a ukáže se, že umí přesvědčit lidi z velmi odlišných sociálních skupin o tom, co jsou hodnoty a co je pozlátko. A nakonec i katastrofa po návratu do Londýna nedopadne až tak tragicky.

The Holiday Dating Guide

The Holiday Dating Guide (2022) (TV film)

Malé americké městečko pod sněhem se chystá na Vánoce. Santa Clausové cinkají zvonkem, vánoce se blíží, americké vlajky vlají. Abigail (Maria Menounos) je vztahová poradkyně a právě napsala první knihu. Jde do nakladatelství C. McNeille na jednání a jen tak po cestě v kavárně pomůže nesmělému mladíkovi navázat kontakt s dívkou se psem. Všichni jsou američtí, nalíčení, slušní a hezcí. Nikdo nemluví sprostě.
Nakladatelství šéfuje Jack (Steve Vinovich), je starší, konzervativní a má k rukopisu trochu nedůvěru. Ale autorka vysvětluje, jak sociální média změnila svět seznamování a že ona mu rozumí. Její klienti mají údajně 90 % úspěšnost. Když ji ředitel upozorní, že sama je single, navrhne mu Abigail, že použije rady ze své knihy a do Vánoc (za 12 dní) si najde partnera a přivede mu ho na párty ukázat. Hledá na kulečníku, v autosalonu, s pomocí kamarádek, ale není to tak snadné, jak si myslela. Podaří se jí dorazit na party s někým a dosáhne tak vydání své knihy? Nebo pro ni začne být vztah ještě důležitější než kniha?

The Tryst

The Tryst (2022) (TV film)

Jordan Ballard-Glen (Jacob Taylor) maká jako šroub v reklamní agentuře a na manželku Veronicu (Nikki Leigh) nemá moc času. Neklape jim to ani v posteli a jednoho dne Jordan přijde s návrhem na trojku. Veronika mu vyhoví a dohodnou se, že přiberou její trenérku Lexi Wolf (Katie Monds). Ta přijme, vše je ok, ale jako obvykle brzy po akci začnou problémy. Lexi vyhrožuje a vydírá a Jordan dělá najednou mrtvého brouka. Co teď ? Svěřit se přísnému otci a požádat ho o pomoc? Odmítnout a riskovat ztrátu dobrého zaměstnání? Zaktivizovat manžela? Nějak se Lexi zbavit?

Wire Room

Wire Room (2022)

Wire Room je centrum odposlouchávací nebo sledovací služby, jak je vysvětleno hned na začátku filmu. Šéfuje mu Shane Mueller (Bruce Willis) a dnes do služby poprvé nastupuje nováček Justin Rosa (Kevin Dillon). Sledovaným objektem je Eddie Flynn (Oliver Trevena), zapletený do pašování drog a zbraní. Když se SWAT tým blíží k Flynnovu domu, Rosa poruší pravidla, kontaktuje objekt přímo a varuje ho, aby mu zachránil život. Mueller i Rosa pak bojují proti zkorumpovaným agentům, ale i proti jejich šéfům, kteří se snaží zničit důkazy a pak zabít nejen Flynna, ale i oba dva pracovníky centra.

Barbaque

Barbaque (2021)

Je docela fajn mít malé řeznictví ve městě ve Francii (točilo se v Le Havru). Manželé Pascalovi jsou docela v pohodě, ale pak začne konkurence řetězců tlačit, militantní vegani prudí jak umějí, takže kšefty jdou od desíti k pěti a začíná to zlobit i mezi manželi. Sofie (Marina Foïs) místo sexu raději kouká na televizní seriály a jednoho dne naštvaný/nadržený Vincent (Fabrice Eboué) jistého obzvláště agresivního vegana praští a zabije, No jo, ale co teď? V černé komedii Fabrice Ebouého je řešení nasnadě. Naporcovat, vykostit a rozprodat. K čemu to ale povede – budou zákazníci nadšeni z nové nezvyklé chuti, nebo policie zjistí, co se vlastně stalo?

Infinitum: Subject Unknown

Infinitum: Subject Unknown (2021)

Jane (Tori Butler-Hart) se probere v místnosti připoutaná k židli. Neví kdo a kde je. Situace se vrací v časové smyčce a jakési hlasy jí radí a komentují průběh jakéhosi experimentu. V koutě najde ukryté úzké schody vedoucí dolů do tmy do přízemí, pak se dostane ven do normální anglické uličky rodinných domků. Nikde ani živáčka, hlasy, záblesk a zase je na židli. Autem se dostane dál, ale kam jede, co nalezne na mapě a co v počítači v laboratoři firmy Quantum, ke kterému je vedena?

Reklama