Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 097)

plakát

Frajeři ve Vegas (2013) 

Dlouho jsem se těšil až tuhle věc uvidím. Měl jsem velká očekávání a to možná byl hlavní problém. Je to celkem milý příběh, který ale ničím nevybočuje a je předvídatelný až hanba. Podle hereckého potenciálu jsem čekal opravdu pořádnou zábavu, ale film je vleče a vleče a jednou za čas přijde ušmudlaný vtip. To nejlepší tvůrci navíc vystříleli klasicky v traileru, takže výsledných 105 minut vás jen obere o čas prakticky.

plakát

Zlaté časy na Ridgemont High (1982) 

Nebylo to nejhorší. Takové Prcičky z roku 1982. Nejedná se o nic originálního ani důmyslného. Je to tuctovka bez jakéhokoli příběhu. Málokterá postava vám je sympatická, ale záporná není snad už vůbec žádná. Film z průměrnosti vytrhává jen naprosto geniálně zahraný zhulenec v podání Seana Penna.

plakát

xXx (2002) odpad!

Vzdal jsem to asi 15 minut před koncem. Člověk by si řekl, že to mohl vydržet, ale nedalo se. Diesel je hrozný, Asia mě taky nebaví a ostatní jsou amatéři. Skoro všichni Češi hrajou rusáky a pražské záběry mě jen mrzí, protože vím se jsme zaprodali naše krásné město takovéhle sra*ce. Jak to mohlo být takovým hitem? O něčem to asi vypovídá. Miluju akční filmy a nepotřebuju u nich šíleně složitou zápletku, ale potřebuju u nich alespoň nějakou kostru a když ani tu ne, tak něco jiného čím zaujmou. Tohle nemá nic!

plakát

Červená světla (2012) 

Obsazení na jedničku. Murphy je skvělý, Olsen a Weaver se dají rozhodně a De Niro předvádí zase herecký koncert. Hudba je také skvělá a atmosféru to rozhodně má. Ovšem tvůrci vzali super nápad a předělali ho na nesmyslnou slátaninu, jejíž stupidní vyvrcholení tady asi všechny šokovalo. Rodrigo Cortés mi podruhé (poprvé v Pohřben zaživa) ukázal, že vůbec neumí.

plakát

42 (2013) 

Poctivý film, kterému se dá jen těžko něco vytknout. Skutečný příběh o boření rasových bariér. Hezky natočené. Brian Hengeland zkrátka umí (Tajemná řeka, Příběh rytíře). Boseman je na vzestupu a asi ho budu vídat čím dál častěji, což mi vadit nebude. Ford byl výborný, to on vždycky a příjemným zpestřením byl John C. McGinley. Není to nic strhujícího, ale alespoň se tvůrci nesnažili nic moc přibarvovat a dokážu si představit, že to takhle skutečně bylo. Naprosto v pořádku odvedená práce.

plakát

Takoví normální zabijáci (1994) odpad!

Proboha proberte se! Tohle se nedalo ani dokoukat! Stone, Tarantino, Harrelson (kterej hrál jak o život ovšem), Downey Jr. - vlezli do neskutečný slátaniny o ničem. Je to nuda! Nic jiného než nuda! Divná nuda!

plakát

Let (2012) 

Příběhově je to jistě velmi silné. Zemeckis a Gatins odvedli tradičně výtečnou práci. Přesto, že Washington nepatří mezi moje oblíbence, tak musím ocenit jeho parádní výkon, který je motorem filmu. Průběh celou dobu postupně přeskakuje mezi opileckou depresí, cool párty stavem a rodinným dramatem. Nečekaně dobře to ale funguje. Jedná se o celkem silný kousek, jehož konec nevím, jestli plně oceňuji. Má to klady a má to i zápory, vícekrát to vidět nemusím. PLUSY: 1) Oceněníhodný Denzel Washington, 2) Potěšující Nadine Velazquez, 3) Silný příběh, 4) Režisér Forresta Gumpa. MINUSY: 1) Pomalé tempo, 2) Vyloženě slabá poslední pětiminutovka.

plakát

WWE Money in the Bank (2013) (pořad) 

Velké zklamání. Feudy na této PPV byly opravdu slabé. 1) WH MITB - 3,5* - hrozně slabě obsazený zápas, nicméně se s tím mid-cardi poprali docela slušně, především Cody. 2) Miz vs. Curtis - 2* - druhý nejhorší zápas. Naprosto nijaký story. Postupně vyčpívající Miz a nezajímavý Axel. 3) AJ vs. Kaitlyn - 1,5* - nejhorší zápas. U Divas je to tradiční, že se jedná o bídu, ale tohle bylozvláště nudné, a to i přesto, že jejich příběh se dá zařadit do nadprůměru Divas sekce. 4) Y2J vs. Ryback - 2,5* - Jericho je můj oblíbenec, Ryback nikoli. Nechápu ale, proč se teda Chris pořád vrací, když ho nikdy nenechají vyhrát a nedají mu pořádnou story? 5) Ziggler vs. Del Rio - 3,5* - Dolph jde hodně nahoru, to vidí každý, takže jeho zápasy patří poslední dobou mezi ty kvalitnější. Naopak Del Rio mi přijde, že celkem stagnuje. Svižná záležitost s debilním koncem. 6) Cena vs. Henry - 3* - kdyby nebylo předem jasné jak to dopadne, tak to mohl být slušný match, ale Mark prostě nemůže jen tak přijít (stejně jako předtím Ryback) a dostat "božského miláčka dětí" do kolen. 7) WWE MITB - 5* - tohle byla bomba! Ten závěr změnil kompletně mojí náladu z této PPV. Poslední zápas byl brutálně skvělý. RVD zpátky, Bryan famózní, Sheamus dělal max, Punk byl nejlepší příběhově, Christan sice slabší, ale Randy neskutečné RKO a parádní výkon. Tento zápas převýšil ostatní o dvě třídy.

plakát

Můj vysvlečenej deník (2012) 

Příběh o holce, která se považuje za hodně důležitou, ale není tomu tak. Uznávám, že kdybych byl nezralá puberťačka, tak mě to asi srazí do kolen. Nicméně nejsem. Dají se na tom najít i pozitiva - Kohoutová, Stašová, Žilková, Bareš. Jinak je to film o ničem, ale zase nutno říci, že ničím neuráží. Alespoň ne moc.

plakát

Běžící muž (1987) 

Začínalo to tak nadějně a nakonec se z toho vyklubala příšerná slátanina. Kingův námět mi přijde nadčasový, velice chytrý a znepokojující, ale co s ním Glaser provedl je hrozné. naprosto neoriginální dialogy, žádná gradace příběhu a nulové charaktery postav. Věřím, že v tomto případě musí být kniha minimálně o sto procent lepší. Arnie je sice fajn, ale nevytáhne tuto věc z bahna průměrnosti, až lehké podprůměrnosti.