Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (1 198)

plakát

V cizí kůži (2011) 

Jestli máte takového toho kamaráda, co nedospěl a jen kalí, nebo naopak kalíte a máte takového toho kamaráda, co už má rodinu a práci - a občas přemýšlíte, jaké by to bylo být v jeho kůži, tak tejten snímek Vás provede exkurzem výměny.

plakát

Příslib (2016) 

Rozjitřená emocionalita milostného čtyřúhelníku posazeného do Osmanské říše do válečného konfliktu Turků s Armény. Skvělé na historický exkurz.

plakát

Čtyři lvi (2010) 

Partička radikálních muslimů vedená čistokrevným bělochem, všichni mají dohromady IQ 12, ale za to bojovná srdce, a to tak moc, že by i vybombili mešitu. Nekorektní, černohumorní a výstřední komedie.

plakát

Mafiánovi (2013) 

Film, který chvíli hraje na vážnou strunu a chvíli absurdně komediální, snímek si střílí (doslova) ze všeho, co vidí. Robert De Niro tak paroduje všechny jeho předchozí mafiánské role. Asi sranda. Asi.

plakát

Manželská historie (2019) 

Jednostranné vylíčení příběhu jednoho rozvodu, kde muž až na pár breakdownů se chová racionálně a ohleduplně a žena naopak vytváří emocionální humbuk se spektrem pomsty rádo by spravedlivé cesty lemované právníky a soudy.

plakát

Kid Kulafu (2015) 

Mann Pacquiao toho ve filmu moc nenamluví, ale ukáže své boxerské srdce ze železa. Snímek pojednává o životě boxerské legendy PacMana od jeho 9 let do jeho blíže nespecifikované puberty, to vše zasazené do nejchudšího prostředí Filipínských periferií společnosti.

plakát

Ten dvanáctý (2017) 

Trochu mi to mučednicky připomínalo 176 hodin smíchaných s Revenantem. Muž, který trpí, chladne, trpí, mrzne, trpí, psal jsem trpí?, nemá prsty, (z)mrzne a trpí. Surové drama z válečného Norska pojednávající o síle ducha. Tenhle snímek si budu vybavovat vždy, když mi budou mrznout nohy...

plakát

1917 (2019) 

Tento brilantní počin natočený na skoro doslova jediný záběr, který diváka vtáhne do několika hodinové poutě vojína kvůli předání vzkazu přes bojovou linii plnou nástrah a kulek. Tahle dějová řežba se jednou provždy zapíše do dějin vojenské kinematografie.

plakát

Psí poslání 2 (2019) 

Mírně slabší než jednička, trochu víc se snaží vyjít vstříc celé rodině. Pro milovníky psů - here it is.