Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (2 318)

plakát

Superman: Soudný den (2007) 

Akcí našláplej animák, který baví a rychle uteče. Příběh nemá chybu. 80% :)

plakát

Power Rangers: Strážci vesmíru (2017) 

Staré Power Rangers si už vůbec nepamatuji (kdysi jsem viděl nějaký ten díl, ale zas mě to nebralo tak, abych porovnával a přemýšlel o nostalgii). Tak že film neporovnávám s původním počinem. Obsazení hlavních hrdinů mi sedlo a jejich příběh mě bavil. Také se mi líbí, že ve filmu nejsou hned po nálezu krystalů hrdiny, ale musí se prokousávat jak tréninkem, tak i porozuměním všech členů. Konečná akce parádní, i když je to taková přehnaná pohádka. Zas si na nic nehraje a jede v odlehčeném duchu. Záporná postava taky povedená. Ve filmu je spousta pěkných hlášek na nejrůznější filmy. Mě se film líbí a bavil jsem se u něj 85% :)

plakát

Ztracené město Z (2016) 

No za mě tedy hrozná nuda, kterou nemusím už nikdy vidět. Výprava povedená, příběh celkem zajímavý, ale provedení bída. 10% :(

plakát

Loď duchů (2002) 

Klasická vyvražďovačka s pěknou atmosférou. V žánru je takových filmů spousta a film v ničem nevyniká. 50% :)

plakát

UFC Fight Night: Gustafsson vs. Teixeira (2017) (pořad) 

Hermansson vs. Nicholson 5*Pěkný rychlý zápas, který je většinu času na zemi. Ukončený TKO............ Enkamp vs. Taleb 3* Celkem nezáživný zápas bez ukončení před limitem. .......... Alhassan vs. Akhmedov 4* Pěkný zápas, ve kterém měli oba bijci pěkné šance. Škoda, že to není ukončené. .......... Sobotta vs. Saunders Parádní zápas, který je ukončený TKO. ........... (5) Oezdemir vs. (7) Cirkunov 4,5* Hodně rychlý zápas ukončený TKO. ........... (1) Gustafsson vs. (2) Teixeira 5* Parádní zápas, který končí KO. Vítěz rozebíral poražené kolo po kole až to nakonec padlo. Pěkný fight. Celkově opět povedený event, ve kterém dominuje hlavní zápas večera. 80% :)

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

Ale jo, pěkná alternativa k legendě, kterou zná snad každý. Film má velkolepý začátek co se týče efektů a pak se vše trošku umírní. Příběh je tvořený flashbacky, což může dosti lidem, ale za mě v poho. Akce je zde hodně a je i docela pěkně natočená. Film mě nenudil a užil jsem si ho. 80% :)

plakát

Šifra mistra Leonarda (2006) 

První film z knižní série mě hodně baví a je pěkně natočený. Obsazení mi sedlo. Příběh je zajímavý a nenudí. Za mě 85% :)

plakát

Inferno (2016) 

Jelikož jsem nečetl předlohu, tak mi předělaný průběh filmu, který s předlohou nesedí, vůbec nevadí. Opět je to povedený a napínavý film, který mi rychle utekl a užil jsem si ho. 85% :)

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Stejně jako Šifra, tak i Andělé se mi hodně líbili. Film je napínavý a pěkně natočený. Obsazení filmu sedlo. 85% :)

plakát

Miss Březen (2009) 

Pár vtipných situací zde je, ale to je asi tak vše. Road komedie, kterých je spousty. Jediné kladné plus je spousta pěkných slečen. 50% :)