Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (363)

plakát

Ucho (1970) 

Rozhodně to není film, který bych si pustil znovu před spaním jako včera. Občas jsem se ztrácel ve scénáři, ale to asi tak mělo být. Divák se měl sám cítit zmatený, ztracený. Vnímal jsem ten film až hluboko ve své mysli. Probudil u mě pocity strachu, které jsem už dávno nezažil.

plakát

Mechanický pomeranč (1971) 

Dlouho jsem ten film odkládal a po shlédnutí jsem nechápal proč. Nadčasové ve všem, s přibývajícími léty tento film zraje.

plakát

Sinsegye (2013) 

Tak na tuto nádheru jsem se chtěl podívat roky. No a po dokoukání mám z toho hodně smíšené pocity. Je to poctivá gangster film ze vším všude, jen jsem asi tak nějak ale úplně nepronikl do té korejské mentality v gangsterském způsobu myšlení. Bylo mi to cizí, a dost často jsem nepobral proč postavy jednají tak jak jednají.

plakát

Ledová archa (2013) 

Jeden z těch filmů, které ani nevím kam si mám vlastně zařadit a co si mám o něm myslet.

plakát

Vyproštění (2020) 

Všechno bylo v tomto filmu přehnané a postavené do extrému. Někdo tady moc tlačil na pilu. Zabíjení nedávalo smysl, stejně jako děj filmu. Ztráta času se vůbec na toto koukat.

plakát

Cobra Kai (2018) (seriál) 

Cobra je svým způsobem ten nejlepší druh odpočinku, pokud člověk nehledá kvalitu a filmařské umění. Včera jsem se dodíval na třetí sérii a je to čím dále více přitažené za vlasy, ale pořád to člověka nechutně baví i když vím, že je to absolutní kýčovitost.

plakát

Ďábel od vedle (2019) (seriál) 

Měl jsem za to, že každý bývalý nacista musí být rychle po dopadení co nejrychleji odsouzen a popraven a ono je to přesně naopak. Soudní proces jako výsměch pozůstalým? Tento dokument je zvláštní tím jak je neskutečný. Pořád nějak nemůžu uvěřit, že se všechno toto skutečně stalo. Nevím, jestli jen mě přišlo, že Demjanuk je zcela jasně masový vrah. Každopádně nejvýrazněji se na přitažlivosti dokumentu podepsal profil izraelského obhájce Demjanuka. Takového zmrda je potřeba opravdu pohledat a ten už podle ksichtu vypadal tak, že jeho jediným záměrem je každé ochcat a potom se na něho vysrat.

plakát

S tebou mě baví svět (1982) 

Tak docela jsem se na to těšil, ale přes řvaní těch děcek jsem nerozuměl o čem se v tom filmu vůbec baví. Otravný film, který mě zklamal, ale chápu, že pro někoho to může mít nádech nostalgie, nebo bůhví čeho.

plakát

Boku dake ga inai mači (2016) (seriál) 

Dostalo se toto anime ke mě úplně z nečekaného zdroje. Totiž od mého kamaráda Martina, asi měl nějakou slabší, citlivou chvilku. Každopádně je to pecka a určitě se k tomuto kousku někdy vrátím. Na toto bych se chtěl jednou podívat se svými dětmi. Je to taková sonda do lidské duše, která dokáže jemně rozkrýt povahu dítěte a ukázat mu správný směr. I přes slabší konec, který mě spíše pobavil, než nadchl dávám plné hodnocení.