Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (1 766)

plakát

Zázračný běžec (1997) 

Hodně dobrý film se skvělým Jaredem, coby Stevenem Prefontainem, který neměl na růžích ustláno a přece si splnil běžecký sen.

plakát

Mrakodrap (2018) 

O kombinaci dvou slavných filmů se nemá cenu zmiňovat, je zkrátka tam. Ale je tam též ten báječný Dwayne, ten chlap mého srdce, to se těžko hodnotí. Vizuál perfektní, a to až tak moc, že při některých scénách mě bylo achich ouvej, protože z výšek mám živočišný strach ohrožení života a infarkt už poťukává, fuj tajbl. Takže akční záchranářský film pro volný čas a to je vlastně dost.

plakát

Single Man (2009) 

Herecký koncert Colina Firtha ve velmi smutném dramatu o životě, kde probuzená homosexualita není až tak to hlavní, oč tu běží.Vynikající hudba, která doznívá ještě dlouho v uších.

plakát

Amsal (2015) 

Musím uznat, že bylo zajímavé sledovat vznik Koreje A aby k tomu došlo, musíte ji odtrhnout zpoza nadvlády Japonska. Všude najdete lidi oddané a zrovna tak prospěcháře a udavače. Líbilo se mi to, jen sakra, kdyby si jich polovina nebyla podobná jako vejce vejci ! Výprava dobrá, válečné scény taktéž, tudíž tu stopáž ve zdraví přežijete, stojí to za to.

plakát

Soudce (2014) 

Skvělé obsazení a rodinné drama se soudní zápletkou dělají z tohoto filmu velmi slušnou podívanou. Tvrdé palice se dědí, z otce-soudce na syna, právníka. Zvítězila spravedlnost a smrt.

plakát

Expresní zásilka (2012) 

Takové neurazí, nenadchne, kouknete a zapomenete.Ale jedno musím uznat, svižná cyklistika tu byla k vidění, troufám si říci, že něco o ní něco vím, i když připlést se mi takovýhle magor do cesty, určitě ho proplesknu. Chvilkami jsem se trochu nudila, podruhé to určitě nedám.

plakát

Srdečně vás vítáme (2017) 

Pohoda, vtip, dobrá nálada. Jen nevím, jestli bych si tuhle rodinku nastěhovala domů....-)

plakát

Příchozí (2016) 

Tohle se velice těžko hodnotí, zůstává jen pocit naděje, že pokud nás skutečně něco podobného čeká, lidstvo se nemusí zákonitě chovat jako banda dementů, ale rozum převládne. Kéž má Villeneuve pravdu! Skvělá Amy Adams a nádherná hudba.

plakát

Sestra (2012) 

Natažený děj, místy zbytečně, leč velmi smutný a syrový. Mladá žena vydává svého dvanáctiletého syna za bratra a žije s ním ve skoro vybydleném bytě, s prací to také nepřehání a kluk ze zoufalství krade v luxusních horských letoviscích lyžařské vybavení. No...co říct...sociálku a začít dělat. Leč ouha, oba dva představitelé svoje role ztvárnili dokonale a tak mi nezbývá nic jiného, než tu čtvrtou hvězdu dát.