Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Zajímavosti k filmům (72)

Falcon a Winter Soldier - Celý svět se dívá

Falcon a Winter Soldier - Celý svět se dívá (2021) (epizoda)

Scéna, ve které Karli Morgenthau (Erin Kellyman) s Nicem (Noah Mills) vyndají schované sérum supervojáka z hrobu jeho dědečka Lukasze, se natáčela na Olšanských hřbitovech. Scéna, ve které si fanynka přijde pro podpis Johna Walkera (Wyatt Russell), a zároveň si poté John Walker a Battlestar (Clé Bennett) povídají o použití supervojenského séra, se natáčela v Pasáži Lucerna. Scéna, ve které Karli Morgenthau volá sestře Sama Wilsona, a poté za ní přijdou Sam (Anthony Mackie) a Bucky (Sebastian Stan), se natáčela na nádvoří v ulici Dlouhá 37 u Vinárny Bokovka. Závěrečná akční scéna kde bojují Sam, Bucky, John Walker a Battlestar proti Flag Smashers se natáčela uvnitř komplexu kostela svatého Gabriela v Praze na Smíchově.

Tom a Jerry

Tom a Jerry (2021)

Z důvodů pandemie COVID-19 se na postprodukci pracovalo z domova.

Tom a Jerry

Tom a Jerry (2021)

Film měl jít původně do kin 23. prosince 2020. Bylo to plánováno k oslavám 80 let, kdy se poprvé Tom a Jerry objevili na obrazovce. Z důvodu COVID-19 byla premiéra přeložena na 4. března 2021.

Tom a Jerry

Tom a Jerry (2021)

V původním scénáři z roku 2009 se Tom a Jerry poprvé seznámí a ztratí v Chicagu, a poté společně hledají cestu domů. Tento scénář měl být použit pro verzi hraného filmu se CGI, ale nakonec se tvůrci rozhodli pro verzi hraného filmu s 2D animací, a tak se scénář upravil.

Spider-Man: Daleko od domova

Spider-Man: Daleko od domova (2019)

Berlínské vlakové nádraží, kam Peter Parker (Tom Holland) přijíždí z pražského hlavního nádraží, je ve skutečnosti londýnská stanice West Silvertown nadzemní linky metra DLR. V pozadí můžeme vidět berlínskou vysílací věž a na stanici nápis DB. Obojí bylo přidáno digitálně. Štáb v Berlíně vůbec nenatáčel.

Reklama