Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Western
  • Krimi
  • Akční

Recenze (1 203)

plakát

V objetí ďábla (2015) 

Zlověstná krimi s nádechem hororu, a tak celou dobu čekáte, že by se to snad mohlo rozjet a ono pořád nic a ke konci alespoň doufáte v nějaký solidní závěr, ale pak přijde rozuzlení a vy si uvědomíte, že ten detektiv byl prostě jen stoprocentní vyšinutý kokot a film vás jen celou dobu podvodně stylisticky ojebával. A téma je prostě i slabé na to, aby to mělo jiný než "nasrat" dopad.  Jde to udělat i správně? Ano -> Black Death.

plakát

2000 Mules (2022) 

Tak dokument na 5 není, protože v něm jsou i nepodstatné debaty, ale informace v něm je naprosto nedocenitelná, protože tohle dokazuje bez nejmenších pochyb, že došlo k masivnímu organizovanému volebnímu podvodu v tkz. swing státech (státy, které v podstatě rozhodují u vítězi voleb, protože je v nich velmi vyrovnaný počet Republikánů a Demokratů). To se nedá nijak okecat, i když se o to někteří úpěnlivě a pateticky snaží. Díky geolokaci mobilních telefonů a kamerovým záznamů bylo zjištěno, že Demokrati měli svoje lidi tkz. "muly", kteří rozvezli do volebních schránek po celých státech stovky tisíc hlasů pro Bidena. Jen hlupák by si snad mohl myslet, že ty falešné hlasy byly pro Trumpa, který takřka neomezenou volbu poštou již před volbami nechtěl a přesně odhadl, že Demokrati budou masivně podvádět. A to se taky stalo. I ty "muly" se vracely pro další volební lístky do buněk Demokratické strany. Nyní dávají Trumpovi za pravdu soudy tím, že volby poštou v roce 2020 konečně v mnohých státech označily za protiústavní. To se vědělo už dávno, ale dělalo se tak nějak, že je vše v pořádku. Tento dokument je jenom jeden z mnoha důkazů, že volby byly zfixlované. Statistiky, kde Biden zlomil všechny do té doby 100% ukazatele vítěze prezidentských voleb, jsou objektivně skvělým logickým důkazem mega podvodů, ale toto je ještě lepší, protože to jasně ukazuje jednu metodu, jak byly nelegitimní volební lístky vůbec distribuovány. Další metodou je samozřejmě přímo zasílání falešných lístků poštou. Kdo nevěří už ani vlastním očím a kamerovým záznamům, musí mít snad už úplně vymytý mozek televizí a sledováním nejdebilnějších  a nejprolhanějších "zpráv" na světě zvaných CNN.  Jinak ti, kteří mluví o tom, jak soudy potvrdily, že podvody nebyly, by si měli zjistit fakta a nešířit tyhle nepravdy, které jim naservírovala CNN apod. shitoidní média. O podvodech žádný soud nikde nerozhodoval. Nikdo tu horkou bramboru nechtěl, takže šup s tím do koše a měli klid. O tom, jak moc ta brambora horká je svědčí rozhodnutí nejvyššího soudu neřešit úplně jasný případ, který by i přes ty masivní podvody otočil výsledek voleb kvůli porušení ústavy. K tomu se ale dostali až po dvou letech a s nulovou mediální prezentací. "We have put together the most extensive and inclusive voter fraud organization in the history of American politics" - Joe Biden

plakát

Proč ženy zabíjí (2019) (seriál) 

Jeden dům, tři různé časové pásma, tři manželky a tři nedokonalí manželé. Jak toto může dopadnout? První příběh se odehrává v raných 60. letech. Domácí puťka a nevěrný manžel. Puťka se časem odváže a snaží se manžela dostat zpět.  Její zvláštní chování pochopí člověk teprve ke konci a že o zvraty není nouze. Druhý příběh je o desetiletém manželství, kde se hned provalí, že manžel je gay. Ten je zahraný opravdu skvostně, moje nejoblíbenější postava série. Tenhle příběh je nejkomediálnější a též i nejlidštější. Třetí příběh je z nového milénia o otevřeném manželství. Pokud nevíte jako já před sérií, co to je, pak vězte, že to je naprosto jebnutá záležitost, kdy si manželé jsou po dohodě nevěrni. Co se stane, když si jeden z partnerů do domu přivede milenku a začnou žít pohromadě jako velejebnutá rodina? Nejslabší díl a po dokončení jsme si nebyli ani jisti, zda šlo o podporu takového úchylného vztahu či o jeho odsouzení.

plakát

Ada (2021) 

Ok, hlavní nápad je sice dobrý, ale zbytek filmu už nemá, čím by moc zabavil. Nekonečně dlouhé záběry na krajinu a na postavy, které na sebe většinu času jen důležitě čumí a já se u toho nudil. Dokonce jsem musel přetáčet, abych to dokoukal.

plakát

Případ: Ponorka (2020) (seriál) 

Je sice hezké, že sérii věnovali rodičům zavražděné a vyšetřovateli, ale pro diváka je to jen unavené nudné šestidílné hledání kusů jedné mrtvoly. Jeden díl hledají tělo, další díl nohy, pak hlavu, atd.... A tohle je náplň skoro celého dílu. Madsena ani tu novinářku neuvidíte! Všichni tu dlouhé chvíle důležitě čumí a tváří se znuděně popřípadě strašně nešťastně. Dokonce i dcera vyšetřovatele, která čeká dítě. Špatné. Policajti tu jsou trapní a hloupí. Konečné finále "velkého" objevu je úplně ubohé. Nechce se mi věřit, že by Madsena neodsoudili jen proto, že by nedokázali určit příčinu smrti, když našli mrtvolu s bodnými ranami a měli hromadu dalších důkazů. Natahovaný průšvih. Bohatě stačily dva díly, ale tu by to muselo být natočeno úplně jinak.

plakát

Půlnoční mše (2021) (seriál) 

Trošku nevyrovnaná mini série. Pomalejší rozjezd (celkově by stačilo minimálně o dva díly méně), ale atmosféra je super a k tomu přispívá i dobrá hudba a izolované prostředí a též je seriál celkem nepředvídatelný. Kritika církve ujde, někdy baví, ale občas je těch filozofických řečí až moc a bohužel do toho nacpali i politiku (utlačovaní muslimové). Samotné dvoudílné finále je hodně natahované. Vrchol série přišel bohužel už v předposledním díle. Poslední díl je potom velkým zklamáním i proto, že se se soustředí pořád na jednotlivé postavy, kterých je zbytečně moc a ne na likvidaci zla (to nakonec ani neuvidíme) či alespoň nějakého hlubšího vysvětlení.

plakát

Vřískot (2022) 

Čtyřka byla ještě zábavná,, ale toto je za mě nekoukatelný amatérský počin s nudnými charaktery. který se bere příliš vážně.

plakát

Dobytí Planety opic (1972) 

Druhý díl podle mě příběh hezky uzavírá. Lidi zničili svět atomovými bombami a z toho se zrodili zmutované opice a zmutovaní lidé. Třetí díl to tak všechno nějak staví na hlavu a za opice už nemůže atomovka a evoluce ale časová smyčka a tento díl v tomhle směru pokračuje. Minimalistický film oproti kterému druhý díl vypadá jako vysokorozpočtové veledílo.

plakát

Útěk z Planety opic (1971) 

Opice opravili vesmírnou loď a vrátili se zpět do minulosti... Začátek je sice až tak hloupý, ale alespoň je i zapamatovatelný, což se nedá říct o zbytku filmu.

plakát

Osamělá hvězda (1996) 

Kritici se mohli rozplynout, ale faktem je, že k dokonalosti má film daleko. Hlavní dějová linka je sice dobrá a herci super, ale Osamělá hvězda obsahuje též mnoho nezajímavých scén, které film neskutečně hloupým způsobem brzdí. Celá vojenská episoda se synem černého majitele baru je úplně zbytečná, nudná a film  protahuje minimálně o třicet minut. Bez toho bych dal 4.