Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Western
  • Krimi
  • Akční

Recenze (1 204)

plakát

Někdo klepe na dveře (2023) 

Chtěl jsem dát tři, ale viděl jsem to před měsíci a pořád si to dobře pamatuju, takže na rozdíl od mnohých jiných to zanechalo hlubší dojem, a to je vlastně jeden z hlavních aspektů, podle čeho tak nějak člověk už podprahově hodnotí filmy.

plakát

Malum (2023) 

Někdy fakt nechápu to hodnocení na ČSFD, Třeba takové Mluv se mnou, což je úplně tuctovej horor, kterej se vypaří z hlavy hned po dokončení, ten tu má 70% a tohle se skvělou strašidelnou atmosférou opuštěné policejní stanice je tu bito jako žito. Já doporučuji jako jeden z těch lepších hororových filmů roku 2023. A ta holka byla  totálně vypsychovaná, takže střílela po všem. Za mě je tohle naprosto pochopitelný při mentálním kolapsu.

plakát

Vindicta (2023) 

Slasher se slabou režií, na kterém není vůbec nic zajímavého. Detektiv si ani mezi dvěma vraždami nebyl schopnej zjistit, že vzkaz byl napsán v latině... Vždycky mě dojímá, jak je možný, že něco takového je možný vypustit do světa, že si nikdo neřekne, jak příšerně hloupé to je. Jedna hvězda za Kampouris, která mi připomněla Elenu Eleniak. Jinak je to úplně zbytečnej film, kterej jsem musel dojet rychloposuvem.

plakát

Naprostý zabiják (2023) 

Úrovní je to hodně takové seriálové a každá z těch "šestnáctek" vypadá na 30. Na druhou stranu cestování časem je vždy do jistý míry zábavný.

plakát

Kukačky (2023) 

Tohle je jak definice pásově vyrobenýho španělskýho hororu.

plakát

The Piper (2023) 

Námět je dobrý, ale režie je opravdu slaboučká. Jedna dobrá scéna to nezachrání. A ano podobná The Sonata je rozhodně lepší.

plakát

Nefarious (2023) 

Celkem zajímavá konverzačka, kterou kazí akorát konec.

plakát

Děsivé dědictví (2018) 

To jsem třema hvězdama podsekl. Hodně pocitově nepříjemnej horor.

plakát

Nikdo tě nezachrání (2023) 

Něco jako nízkorozpočtový Interstellar, v tom smyslu, že tam o to scifi vlastně nakonec taky moc nešlo. A mělo to skončit o pár minut dříve. Posledních pár minut silně mění tón filmu.

plakát

Mluv se mnou (2023) 

Solidní lehce nadprůměrný horor, ale že by to bylo tak úžasné, jak některé komentáře naznačují, tak to zase ne.