Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (838)

plakát

Ztracená (2001) 

Film s poutavým dějem a zajímavým obsazením. Mile mě překvapil. Musí ale na takové téma být nálada. Řekla bych, že se to bude líbit spíš dámskému publiku, než mužskému. Za mě 80%. Někdy se třeba podívám znovu.

plakát

Chuť lásky (2007) 

Hodně zajímavý film plný příběhů ze života. Na filmu se mi líbilo, že si na nic nehrál a všechno mi přišlo přirozený. Zajímavá hudba, supr herecký výkony. Celkově mě to mile překvapilo. Ze začátku jsem od toho nečekala vůbec nic. O to víc se mi film líbil. 75%.

plakát

Kluk od vedle (2015) 

Takový americký béčko. Nic víc, nic míň. Neříkám, že to byl úplně propadák, ale zázrak to taky nebyl. 35%.

plakát

V cizí kůži (2011) 

Tohle téma mám ve filmu hodně ráda. Vím, že už to tu několikrát zfilmovaný bylo, ale mě to stejně bavit nepřestane. Film měl výborný spád, herci se mi líbili, i hudba. Děj byl celkem předvídatelný, ale to mi zas tak nevadilo. 85%.

plakát

Nadia (1984) (TV film) 

Film s výborným sportovním tématem. Škoda jen, že to bylo místama tak nudný. Myslím, že se z toho dalo vytěžit víc. 55%.

plakát

Mladí v partě (1982) (seriál) 

Určitě to není seriál pro každého, ale podle mě je to výborně šílený a ulítlý. Jsem zvědavá na druhou sérii. Zatím hodnotím jen první. Super. 80%.

plakát

Rodinný film (2015) 

Hrozně ponurý a depresivní film.

plakát

Už teď mi chybíš (2015) 

Na takový typ filmu musíte být správně naladěni. Bohužel já tohle tak úplně nevychytala a film mě nezasáhl tak, jak bych si představovala. Pár momentů, kdy jsem u filmu byla jak přikovaná, se tam našlo, ale moc jich nebylo. Herecké duo Toni Collette a Drew Barrymore mě mile překvapilo. Docela jim to spolu ladilo a film to pěkně oživilo. Jinak byl děj celkem smutný, ale to se od takového tématu dalo čekat. 65%.

plakát

Manželská rána (2013) 

Jako film na oddych dobrý. Nečekejte ale žádnej zázrak. Místama to i na mě bylo dost střeštěný. Ale herecký obsazení se mi líbilo, tak dávám 60%.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Podle toho hodnocení tady bych čekala daleko lepší film ... Místama se to docela dalo. Ale v druhé půlce filmu začaly převládat tak nevěrohodný scény, že musím dát bohužel jen 60%.