Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (1 778)

plakát

Vražedné jezero (2016) 

Možná si vzpomínáte na Joeyho hlášku „nejradši bych si urval ruku, abych měl po ní co hodit!“. No a v tomhle filmu to uvidíte. Janice tu hraje podobně zubaté hejno žraloků a divák s vytřeštěnýma očima sténá „Ááách můůůj božeee!“. :D

plakát

Rivalky na hrazdě (2016) 

Další sladce motivační film, který má nahnat holčičky do tělocvičen. Ale má to jeden háček. Tedy, vlastně je tu háčků jak na stromečku. Příběh: žádný. Kamera: v záběhu. Střih: on speeeed!. Herci: došli. Režie: pauza na cigáro.

plakát

Stážista (2015) 

Dost dlouho dospělý De Niro jde dělat náhradního dědečka dosud nedospělé dělnici módy. Dobrý oddech a drobeček naděje pro ty, co si v moderní době připadají jako Důchodci.

plakát

Podle skutečné události (2017) 

Nasaďte Delfínu do strašidelného domu a bubáci nebudou mít co žrát. Vydržela jsem to jen kvůli fenomenální mrše Evy Green. Zápletka je únavně předvídatelná a stopáž brutálně natažená na skřipec. Ale jako díl krimiseriálu by to snad šlo.

plakát

Marrowbone (2017) 

Pohodový film pro letní rodinné odpoledne. Brácha za všechny peníze po španělsku. ;)

plakát

Vřískot 4 (2011) 

Kéž by platilo všeobecně, že jakékoli vřískání časem přestanete vnímat.

plakát

Skorosestry (2018) 

A není to málo, Antone Pavloviči? Není. Ulítlé, ztřeštěné, občas trapné, hezky nasnímané, fajn. Nejvíc mi ale z filmu utkvěla ona do nebe volající nespravedlnost jevu, nazývaném a zde hojně předváděném: „vstala a šla“. V tomto ohledu je nejvíc nesnesitelná krásná Alice David, o jejímž továrním nastavení si většina z nás může nechat jen zdát.

plakát

Zvláštní příběh rodiny F (2015) 

Každý teenager si myslí, že jeho rodiče jsou přímými potomky Nudy a Otravy, každé dítě si představuje, že se narodilo maskovaným superhrdinům. Zjištění, že rodiče jsou tradiční Průměrňákovi, jen v jiném odstínu než ti odvedle, může být zklamáním, úlevou, rozčarováním i k … mávnutí rukou. Já reagovala tím posledním.

plakát

Útok pětihlavého žraloka (2017) (TV film) odpad!

Čím víc hlav, tím větší hlad. Navrhuji, aby se přibývajícím žraločím hlavám množily i hlavy lidských protihráčů. Útok desetihlavého žraloka proti bandě dvouhlavých kravek a volů by byl k sežrání.

plakát

Dívka v modrém (1939) 

Se ženskými je to těžké, ať jsou namalované nebo ne. :) Příběh je jako tanec, klouže po parketách a ladně víří parketem, pak ale najednou udělá salto, pár vteřin chytá dech a rytmus a zase pluje půvabnými pohyby až k poslední figuře. Jen ta přeměna byla trochu prudká.