Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor
  • Akční

Recenze (168)

plakát

Paranormal Activity: Prokletí (2014) 

Mnohem lepší než předchozí díl, na který se nedalo vůbec dívat. Zde to aspoň nemělo ten tupý spád "den 356, noc 869" nějaká akce, kamera konečně dokázala i někdy vylekat. Prostě a dobře - PA: Prokletí, byl jeden ze světlejších momentů celé série.

plakát

Geissenovi: Těžký život milionářů (2011) (pořad) odpad!

"Róóóbert!!" Ať mají peněz kolik chtějí.. to chování nechápu. Prostě nepochopím jak takový idiot může patřit mezi nejbohatší lidi světa. Pokud má nějaké podnikatelské schopnosti, tak jak ze sebe může dělat takového kokota? Cokoliv se mu ukáže = nezájem, nedokonalost. Nevím jak to je ve skutečnosti, ale mám pocit, že všechny tyhle zbohatlé rodiny jsou absolutní banda zmrdů, co si neváží lidí kolem sebe. Vůbec je nezajímá, že bohatství by jim bylo k hovnu, kdyby neměli všechny ty lidi, co jim "slouží". Carmen - Prototyp "německá Pamela na botoxu" v žádné díle nechybí, že potřebuje minimálně 6x za den kadeřníka. Absolutně nechápavá, tupá bloncka. Děti, no prostě takové normální holky, kterým v jejich věku stačí, co všechno jim může taťka koupit.

plakát

Charlie: Všichni pejskové jdou do nebe (1989) 

Tahle pohádka běžela o Vánocích, tak brzy ráno, že mi jí musela nahrát na VHS, abych si jí pak mohla pustit. Viděla jsem jí snad 100x.

plakát

Úkryt (2002) 

Ách tady ještě ani Stewart nevěděla do čeho za pár let "šlápne". Foster byla samozřejmě skvělá (jako vždy a ve všem, kde hraje) přesně takové napětí mi už pár let u hodně filmů chybí, škoda. 4* na 100% a kdykoliv si tento film ráda zapnu.

plakát

Arachnid (2001) 

A já jsem za to ještě utratila peníze na DVD s tím, že i když jsem silný arachnofobik, tak zkusím, co to se mnou udělá. Měla jsem pocit, že vyhodím televizi s přehrávačem z okna. Lepšího pavouka bych uplácala i z hlíny. To byl prostě děs! Vážně. Já ani nevím proč tomu vlastně ještě dávám hvězdu. Herecké výkony hrůza, pavouk(pavouci) - celou dobu jsem na nějakého čekala... S bídou *

plakát

Návštěvníci: Cesta do Ameriky (2001) 

Je to sračka! Tak velká sračka, že jsem se prostě musela smát. Oni celkově i předchozí filmy, jsou vážně debilní, ale (z mne neznámého důvodu) - pobaví, tento díl sice ne tolik jako první a druhý, ale rozhodně bych si protiřečila, kdybych nepřiznala barvu a neřekla, že se u toho zasmát (sem tam) dá. "Pane, můj táta je ožrala. Máma jednoruká. Bratr je skřet a sestra běhna. Nemám milovaný domov, jejž bych rád uhlídal. Nepůjdu s tebou. Nechci už hodiny běhat za tvým povozem. Chci jíst kobylince a buldoky. Chci mít plechový povoz a pěkné ozdoby navržené mladými tvůrci, co je seženeš za pár šupů."

plakát

Thor: Temný svět (2013) 

Skvělé! Ze začátku jsem se bála, co se z toho tedy vyklube - BUM, úžasný filmový zážitek. Bohužel v našem kině, (i když byla premiéra 7. listopadu) to hráli rovnou jen s dabingem a do cinestaru se mi, tak pozdě nechtělo jezdit. Určitě mi to ubralo na zážitku, protože dabingu u těchto filmů nesnáším, ale hrozné to opravdu nebylo. Hlasy na obsazení castu sedí. Film se od začátku držel na takových těch 4*, ale po "osvobození" Lokiho se společně s humorem a nápaditostí zvedl na 5* a už v tu chvíli jsem věděla, že si to užiji víc než jedničku. Skvělé výkony Chrise a Toma. U Natalie jsem si nebyla, tak jistá, protože se mi zdála ve stínu těch dvou, tak trošku slabším článkem, ale to nemění nic na tom, že byla i tak dějově důležitá.

plakát

Percy Jackson: Zloděj blesku (2010) 

Děs, běs.. Nevím, ale tenhle film mě vážně iritoval, nedokázala jsem vydržet do konce! Nechápu, kde je například spojení film+kniha... aha, není.

plakát

Oběť zla (2007) 

Amen. To byl zase "horor". Už vím v čem tyhle horory spočívají. Odradit diváka od tohoto žánru. Nebýt to chvilkami trošičku napínavé, vypla bych to hned, ale nakonec se to trochu vyšvihlo. Aspoň to nebyla "partička zhulenců, která přespává v lese" jako tomu bývá u 97% hororů.