Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Horor

Recenze (3 481)

plakát

Eternals (2021) 

Najdospelejší Marvel. Napadá mi asi viac negatív ako pozitív a aj tak si za päťhviezdou stojím. MCU by malo pokračovať v nastavenom štýle kompromisu medzi Infinity War a Ragnarokom, rozvíjať teen verse a konečne sa nechať komplet pohltiť Kangom. Okrem alternatívnych vesmírov blúdiť časom a planétami. Pod vedením Captain Marvel. A nerozvíjať toto. Ale už to tu navždy bude, ako artová alternatíva. Ako taký Snyders Cut.

plakát

50 States of Fright (2020) (seriál) 

Michigan 2,5*, Kansas 2,5*, Oregon 3*, Minnesota 3*, Florida 3*, Iowa 4*, Washington 3,5*, Colorado 2*, Missouri 2,5*

plakát

Boba Fett: Zákon podsvětí - Kapitola 1: Cizinec v cizí zemi (2021) (epizoda) 

Prakticky všetká kritika, ktorú tu momentálne vidno (a ktorú by som čakal skôr na Refresheri, ako z Moviezone), vychádza z faktu, že sa nejedná o Star Trek. Dobre. Ale chápem, že istá generácia mohla vyrastať v domnení, že zasadania galaktického parlamentu a Jar Jar Binks sú “tie pravé Star Wars.”

plakát

Studené štěstí (1991) 

Atmosférou pripomínajúce niektoré filmy od Figgisa, alebo Radforda, také poloumelecké béčko medzi dňom a nocou. Neisté časom. A realitou a tým zvyškom. Zámer chápem a je to odvážne, zároveň to ale nemá dostatočných hercov a pozadím hrá lacná barová hudba. Zvláštny film.

plakát

Maminka (2021) 

Skvelý námet, dobrí herci a je to pekný film, ale čo má tá režisérka proti hudbe? To bolo až ultrakomorné a tiché, že to za tých 72 minút vlastne stihla byť pekná nuda. Cítim, že by som tomu mal dať 4*, ale čakám na ten film odkedy vyšiel vo Varoch a nakoniec som ho pretrpel. Pri Žene v plameňoch som si ešte hovoril, že je chyba vo mne.

plakát

Krotitelé duchů: Odkaz (2021) 

Mne osobne len trošku vadilo (rovnako ako pri novom Spider-Manovi), že celý príbeh je vystavaný okolo už použitých záporákov.  Ale rozhodne som spokojný, kludne nech spravia aj tých Goonies.

plakát

Kriminálka Miami (2002) (seriál) 

Každý zločin potrebuje svoje priznanie. Horacio bočná chôdza.

plakát

Muž, který spadl na Zemi (1976) 

Rovnaký druh hypnózy, pre aký mám rád Wendersa. Nemusíte chápať, stačí cítiť. Pritom to nenudí. Bowie ikonický, ako vždy.