Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (975)

plakát

Single Lady - Na značky (2018) (epizoda) 

Rozjezd epizody nic moc a "těhotenské vlogy" mě vyloženě lezly na nervy, jinak jsem se ale konečně zase zasmála. Jarda Plesl s jointem opravdu úžasně pobavil a zápletka s fotbalistou taky super.

plakát

Single Lady - Táta v luftu (2018) (epizoda) 

Další průměrná epizoda více méně bez námětu. Dokonce i vtip se nějak vytratil. Ale scéna s Kristýnou Leichtovou byla dobrá, ta se mi snad jako jediná docela líbila.

plakát

Single Lady - Lady na dně (2018) (epizoda) 

Rozjezd stejně jako u první série naprosto průměrný, navíc jsem se těšila, že se té pipiny v podání Markéty Stehlíkové konečně zbavím. Tak nic no. Ale scéna s Jardou Pleslem na záchodě luxusní, cliffhanger na konci epizody taky super.

plakát

Úhoři mají nabito (2019) 

Ze začátku jsem netušila, co od Úhoři mají nabito čekat. Obsah vypadal skvěle, s prvním trailerem jsem ale začala trochu pochybovat. Začala jsem tušit, že to bude pěkná hovadina, ujít jsem si film ale nechat v žádném případě nechtěla, vidět oba Hádky v jednom filmu je prostě splněný sen. Ani rozjezd filmu mě nijak nepřesvědčil, všechny postavy se chovaly jak totální dementi s rozumem tříletých dětí. Paradoxně ani po zvratu na benzince se nic neděje, děj pořád nějak nezáživně plyne, že jsem si začala říkat, proč na to vlastně Hádkovi kývli, když tvrdili, kolik scénářů odmítli s tím, že se jim to nelíbilo ... Sama Anna Kameníková mě do filmu vůbec neseděla a její postavu mám chuť zabít ještě teď. Nakonec se to ale přece jenom obrátilo a závěrečnou akci jsem si užila "na milimetry". Ten plot twist na konci byl sice jak z nepovedeného komixu, mě to ale tak strašně pobavilo, že jsem filmu odpustila i ten pomalý rozjezd. Ve finále jsem z kina odcházela spokojená a s úsměvem. Ale proč jsem tomu dala vysoké čtyři hvězdičky? Herecké výkony tentokrát moc chválit nebudu, všechno mi přišlo hrozně přehrávané až trochu amatérské. I když mám radši Kryštofa Hádka, Matěj byl tentokrát o sto - no dobře - padesát procent lepší. Zatím je to tři a půl, ale věřím, že až film uvidím po několikáté a budu vědět, co čekat, stejně bych hodnocení zvedala. Přiklonila jsem se nakonec ke čtyřem hvězdičkám právě kvůli Sušici, kterou miluju a moc ráda se tam vracím. A největším bonbónkem na konec pro mě bylo v komparzu vidět našeho Lodivoda! Milé překvapení :)

plakát

Vraždy v kruhu - Na nejvyšší úrovni (2015) (epizoda) 

Zajímavý námět s nepřekvapivým koncem, jde vidět, že takové případy si nemůže odpustit snad žádná kriminálka. Jako závěr seriálu to ale postačilo a naprosto čistě vysloužilo seriálu čtyři hvězdičky. Vlastně ani nevím, co mě tam chybělo, možná akce, možná detailnější řešení případu a nebo tam prostě bylo jenom moc "vedlejších soukromých dějových linek", které mě vlastně ani nijak nezajímaly.

plakát

Vraždy v kruhu - Mrtvý v síti (2015) (epizoda) 

Fakt miluju, když začne ČT cpát do seriálů velmi aktivní novinářky, které samy od sebe dokážou vyřešit celý případ a ještě ho bez cenzury předvést celé České republice. Že takových zpravodajů v té televizi máme, že ano? Automaticky díky takovým stupiditám ubírám jednu hvězdičku. Námět taky zajímavý, ale našly se i zajímavější případy. Hodnotím čtyřmi, je to ale spíš tři a půl hvězdičky.

plakát

Vraždy v kruhu - Budu v tvých vzpomínkách (2015) (epizoda) 

Mou okamžitou radost, když jsme se konečně zbavili té nejzbytečnější postavy, vystřídalo velké zklamání. Paradoxně to byl jeden z nejnudnějších dílů, jehož zápletka sice zajímavá byla, to zpracování ale nějak pokulhávalo. Na mě tam bylo příliš mnoho emocí, což by se dalo pochopit, ale ve finále to úplně zabilo celou epizodu. Dějová linka s paní domácí ale naopak naprosto dokonalá, díky ní hvězdička navíc.

plakát

Černé vdovy - Epizoda 1 (2019) (epizoda) 

No jo, my pitomci z Moravy netušíme, co je metro nebo jak vůbec vypadá Praha :) Ach bože, námět vypadal skvěle, to by to ale nebyli Češi, aby to nezahodili úplně někam do pryč ... Chtěla jsem tomu dat odpad už jenom z principu, ale neudělám to. Občas mě Černé vdovy trochu pobavily, herecké výkony byly skvělé, takže tomu ještě šanci dám. I když je fakt, že od Primy se toho asi moc zvlášť očekávat nedá ...

plakát

Vraždy v kruhu - Zlíbám tě, až zabiješ (2015) (epizoda) 

Naprosto luxusní epizoda, která měla úplně všechno, co bych od kriminálky očekávala. Nevím, jestli bylo "vše ostatní okolo" spíš potlačeno a nebo mě zápletka natolik zaujala, že mi ta nudná omáčka okolo stupidního románku nevadila, ale Zlíbám tě, až zabiješ mě ale naprosto dostal.