Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renatu, Johanu a Veroniku spojuje přátelství a firma, kde pracují jejich manželé. A také společná vražda. Chvíli to vypadá, že holky začnou žít svůj sen o novém šťastném životě, ale do cesty se jim staví překážky. Ty předpokládané v podobě vyšetřování důsledného brněnského kriminalisty Olina Nekulu, ale i ty zcela neočekávané. (TV Prima)

(více)

Recenze (53)

Lachtaan

všechny recenze uživatele

Kdyby se kvůli tomu mužskému obsazení role prohodily a dočkali jsme se “Černých vdovců”, tak bych tomu tu šanci dal. Tohle je ale hlavně kvůli otravné Čvančarové další šílený patos, krásně zapadající mezi ty prasárny, co Prima točí a zajisté jen tak nepřestane. Jen ta Plodková se mi tam vskutku zamlouvala. Radši budu pokračovat v mrhání časem gaučingem u The Voice. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rychlé seznámení s oběťmi, rychlá nepěkně udělaná akce, pak zdlouhavé seznamování se zbytkem postav. Nejdříve nám ukázali manžele jako pitomce. Z jejich žen se ovšem vyklubaly hloupé namyšlené slepice. Policisté až na Bolka jsou také za pitomce. Hlavně tím, jak se snaží trapně udělat pitomce z něj, protože je to balík, kterému je třeba vysvětlit, co je to metro. Konstatuji tedy, že všechny postavy z prvního dílu jsou až na jednu výjimku pitomé. Dialogy jsou prkenné a děj matný. Za mě žádná bomba, ale náznaky budoucího vývoje jsou trochu i nadějné. Je ale mnoho co zlepšovat. ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No jo, my pitomci z Moravy netušíme, co je metro nebo jak vůbec vypadá Praha :) Ach bože, námět vypadal skvěle, to by to ale nebyli Češi, aby to nezahodili úplně někam do pryč ... Chtěla jsem tomu dat odpad už jenom z principu, ale neudělám to. Občas mě Černé vdovy trochu pobavily, herecké výkony byly skvělé, takže tomu ještě šanci dám. I když je fakt, že od Primy se toho asi moc zvlášť očekávat nedá ... ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Předpokládám, že ten výbuch nezpůsobily ty tři rozjívené, věčně přiopilé dámy. Věřil bych, že chtěly své protějšky otrávit a s tím výbuchem je někdo předběhl. Pokud jsem to trefil, pak se musím ptát, proč o tom nepadlo ani slovo, ani zmínka..? Pokud jsem to netrefil a někdo je skutečně ochoten tvrdit, že by tři ženy, dle projevů více méně mdlého rozumu, dokázaly sestrojit podobně rafinovaný a účinný smrtící stroj, pak tomu dodatečně seberu obě dnes udělené pecky. Ty dávám pravděpodobně za kvalitní casting, hezká auta a pěkné interiéry, protože příběh jako takový stojí na velmi vratkých nohou. Nehledě na to, že jsem z Brna. A nemyslím si, že mluví většina z nás tak, jak to tady za další užitečnej mrzkej peníz předvádí Bolek. Zvlášť o tom pochybuju v případě sedmdesátiletých, patrně tedy nepostradatelných, špičkových kriminalistů, kteří už by za sebou mohli mít i náročnější mise, než je cesta do Prahy. Čekal jsem to ale celkově ještě horší, něco mi říká, že se dočkám. ()

Karp 

všechny recenze uživatele

Ono to není zase tak zlé, jak to podle komentářů vypadá. Určitě lze říci, že první díl byl zbytečně dlouhý a bylo možné jej sestříhat. Důvody k vraždě byly načrtnuty v podobě tří manželů v režimu absolutních hovad. Zvolené lokace patřily jistě k těm pěknějším částem seriálu a potěšila i určitá jednoduchost nejméně dvou hlavních hrdinek. Tím se dostáváme z předpokládaného schématu tří ušlechtilých žen, které se zbaví svých manželů. To, co se jeví jako negativní, je prostota zbývajících postav, které představují spíše pokleslejší formu televizní zábavy, ať už v podání Bolka Polívky, Jana Vondráčka nebo i Martina Myšičky. To záměrné vidláctví hodně celý seriál sráží. Dle mého měl být do českého prostředí přetaven spíše jako souboj v zásadě běžného policejního aparátu nepostrádajícího určitou laskavost a cílevědomost B. Polívky, nadbíhajících milenců či příbuzných s onou trojicí více či méně prostých žen, kterým vlastní omezenost, náhoda, štěstí nebo i přátelství přeje či nepřeje. Prozatím jsem ale zvědavý, jak se bude děj vyvíjet dál. Pokud tato motivace zmizí, půjde hodnocení dolů. 2,5* ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama