Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (1 085)

plakát

Loganovi parťáci (2017) 

Čistě oddychová akční krimikomedie. S rodinným ,,přesahem". Moc nenudí, příliš nedojímá, několikrát skoro i rozesměje a vlastní snad až celý jeden moment, v němž je skoro napínavá. Konzumní záležitost, v níž Prasík Totem konečně ukázal svou pravou tvář.

plakát

Viking (2016) 

A spousty takových kokotů si Ivani prosadili za svaté. Jak symptomatické.

plakát

Maigret - Maigret a drahoušek z Montmartru (2017) (epizoda) 

Furt ještě uchcávám z Etkynsna, převlečeného za charakterního herce. Zjevně mi to jen tak bavit nepřestane. Tento případ Degreta na Monmártru je prozatím asi nejslabší, především proto, že erotické dusno, které mělo být přeneseno na obrazovku, potažmo femfatálnost slečinky A., končí na ne zrovna nejlepších výkonech vedlejších figur a zjevu i chování oné divy, které by mi k erekci nutily jen velice zvolna, pokud vůbec.

plakát

S tebou mě baví svět (1982) 

Svět se mění a lidé se mění s ním. Z pradávné nenávisti jsem se propracoval ku znechucené úctě vůči klasice. A že to klasikou je se mi prokázalo již před lety, kdy mi pod okny tehdejšího bydliště v centru stověžaté táhl gejprájd. Zmaten všemi těmi barvičkami a posilněn destilátem z brambor jsem hochštaplersky vystoupil na parapet a do davu dole zvolal ,,Přátelé, kamarádi, my vám ty prdele rozmrdáme!". Zjevně díky notorické znalosti filmu má akce vyvolala nečekanou reakci. Jeden neoděný chlapec spadl smíchy z alegorického vozu, další mi posílali pusinky a dva nejhladovější započali stoupat po hromosvodu. Sice si to tedy dobrovolně nepouštím, vzájemně se s poledňákovinou vyhýbáme, ale víme o sobě a již se netoužíme zabít. Co? To tě zajímá? Proč tam již nebydlím? Bolestivá traumata, když už to musíš vědět! Vzpomínky, které mermomocí vytěsňuji. Zbytečně pevně ukotvený hromosvod. Jako Syřan - musel jsem se z té hrůzy odmigrovat. Sbalil jsem si pět švestek a odešel hrdě středem. Kachním krokem.

plakát

Spider-Man: Homecoming (2017) 

Už je to sto osmdesátý odvar z fusekle, ovšem tenhle harant vypadá alespoň trošku realisticky.

plakát

Jája a Pája (1986) (seriál) 

Tak koukám, že jsem tomu kdysi napálil za pět! No nic proti, jen musím upozornit na jistý aspekt. Dlouho jsem si myslel, že ve veřejnoprávnim vysílání těžko uzřím něco pedofilnějšího, než profláklou reklamu s textem ,,Děda mi za to kdysi dal bonbon. Byl to vertrs orydžinl a já od té doby vím, jak to chutná.... Dnes přede mnou stojí/klečí/leží můj vnuk a....", ale Lebeda, co moudře vyžaduje, aby to Jája uměl hned napoprvé, protože mu vstávání už nedělá dobře, i když se pak stejně zhluboka zahloubá, až z plavčíka lítá peří, je taky masíčko.

plakát

Stopy spravedlnosti (2017) 

Che, no to mi ho zahoď do kopřiv! PánBú ví, jestli se dále nebudou nacházet nějaké spoilery, tak to raději nečtěte. Marconi s Campbellem nám předhodili krmi, uklohněnou z následujících ingrediencí - atentát, IRA, papá s traumátky, politické sviňárny, migroš-rákos, který nikdy nehrál nic více, než poskakující žlutopičku, mekgajvrovské schopnosti vytvořit výbušné zařízení ze sponky, jetele a bonparek, staré dobré árnýovské komandování a Brosnan, co sere svou stařenu. Pes s kočičkou hadr, buďme upřímní. Čekal jsem, že se po požití (přinejmenším) zeseru jako amina. Ono ne. Nejen za zachované dekorum tedy plný počet. Šokoval i sám mistr ping-fu Džekýčen. On hrál! SIce jen polohy ,,smutný, více smutný, nejsmutnější, nasraný a (asi pět vteřin v začátcích) veselý, až hrdý", ovšem to je na jakéhokoliv asijského herce neskutečný rozptyl, o co více pak, když zrovna od něj čekáte jen ,,skok, hadžá! bum, hyjáááá - kop, utiky utiky, skok, hadžá....". Prostě šok a jedno z největších překvapení poslední doby.

plakát

Případ Sloane (2016) 

Ponížím za idealistické finále. To nebylo nutné.

plakát

Poslední bohatýr (2017) 

Poslednij bogatyr je tchurak takovyj... tchurak sovremenyj, k legendě vstrojenyj. Eh. Nebo tak nějak. Věřím, že znalce ruské kultury a milovníky pohádek tahle pěkně natočená blbůstka potěší. Kdo slova jako bylina, Muromec nebo nadhled nezná, ať se na to radši vysere.

plakát

Geostorm: Globální nebezpečí (2017) 

Gejostrom je, jak někdo již zmínil, taková pohnojená emmerichárna. Film rozkročený mocně, od začátku dělá ramena, keců tři prdele, a pak vytáhne podměrečného svraštěra, kterým jen tak zamává, krkne, prdne, usne. Výjimečně souhlasím s většinou. Minul se dobou. Před patnácti lety by byl hit. I dnes bych nebyl tak přísný, nebýt politické linky. Ne, blbost.... nebýt tak pitomého vyústění politické linky.