Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (55)

plakát

Quantum of Solace (2008) 

Hodnoceníobsazení 8/10, hudba 8/10, režie 7/10, scénář 8/10, akce 6/10, bond 22: Bond je zpět, ale bohuže o hodně slabší než posledně. Což o to v kecacích scénách je fim výborný, ale co se týče akce tak tam je film silně mizerný. Kdyby nebyly akční scény tak chaoticky sestříhané rozhodně by byly působivější. Takhle to vypadá, že James furt skáče jako opice. Co se týče obsazení je povedené - Daniel Craig jako James Bond je vynikající a potvrdil, že je James Bond. Olga Kurylenko nemá ve filmu tolik prostoru, ale je opravdu pěkné zpestření. Giancarlo Giannini mě velice zklamal, protože jsem čekal, že ve filmu bude dalko více. Mathieu Amalric tak tady bohužel moc pochval nelze říci. Amalricův Dominic Greene je oproti Le Chiffreovi nevýrazný až hamba. Asi největší vinu na tom nese režie - Marc Foster prostě zvládá spíše dramata, ale ty akční scény jsou na výprask. Ale přes tyhle záporné body se na film dalo kouknout a konec výborně ukazuje, že příště už nebude žádný zrod Bonda, ale Bond tak jak ho známe. Tvůrcům doporučuji sehnat režiséra, který dokáže dát akčním scénám něco ze sebe ( osobně chci zpátky Martina Campbella ). Film: 75%

plakát

3:10 Vlak do Yumy (2007) 

Hodnocení:obsazení 10/10, hudba 9/10, režie 10/10, scénář 9/10. Ihned na úvod westerny mi nic neříkají a většinou se u nich nudim, ale tenhle western mě dostal. Film hlavně stojí na silných hereckých výkonech - Russell Crowe si hraní Bena Wadea užívá, Christian Bale hraje Dana Evanse hodně reálně, uvěřítemu každou emoci jeho postavy a je skvělím protipólem Croweovi postavy, a do třetice nesmí zůstat nepovšimnut Ben Foster, který své postavě dodává nehorázné charizma, takže uvěříte, že je to magor.

plakát

Mumie: Hrob Dračího císaře (2008) 

Hodnocení:obsazení 6/10, hudba 3/10, režie 3/10, scénář 5/10. Takže kde začít - třeba obsazení - Brendan Fraser je v roli Ricka opět vynikající, to bohužel nejde říct o Marii Bello, která nedokázala předčit vynikající Rachel Weisz. Luke Ford za až tak špatný není, ale scénář mu nedovoluje se předvést. John Hannah je v tomto filmu jenom omylem, protože postava Jonathana je pro děj nedůležitá. Jet Li a Michelle Yeoh jsou silně nevyužiti. Hudba je taky oproti 1 a 2 slabá a nevýrazná. Režie je příšerná - Rob Cohen není režisér velkofilmů, akční scény jsou nudné a digitálních triků je používáno až moc. celkem: Film mohl být jedním z nejlepších filmů roku, ale bohužel se předveld už v trailerech.

plakát

Horem pádem (2004) 

kdyby film byl jen o postavě Macháčka tak určitě plný hodnocení

plakát

Halloween (1978) 

Nejlepší díl série, žádný další se mu nevyrovnal ( Ale Zombie nebyl daleko ). Atmosféra by se dala krájet a Michael Myers je nejlepší vrah filmového plátna. Carpenter natočil nejlepší horor všech dob.

plakát

Halloween III (1982) odpad!

Tenhle omyl neměl nikdy vzniknout!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

plakát

Na pokraji smrti (2002) 

Poslední Stevenův film, který za něco stojí

plakát

Eragon (2006) 

Co tohle má bejt!!! Největší kravina, kterou jsem viděl. Ty dvě za to obsazení.