Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (6 960)

plakát

Mise Titanik (2020) (TV film) 

Nejnovější výprava s lidskou posádkou po patnácti letech k Titanicu. Technicky lepší paralelně s technologickým pokrokem, ale obsahově nijak objevné... jestli to na toto téma lze, takže hlavní téma je zkoumání jak se ten vrak vlastně rychle rozpadá.

plakát

Sin tetas no hay paraíso (2010) 

Kolumbijský film o holce, která je sice z bohatý rodiny, ale potom co si nechá udělat silikonová prsa se stane prostitutkou drogových dealerů, aby si užívala ještě více. Filmařsky exotika, která reflektuje jihoamerickou fascinací dokonalých těl a soutěží krásy. A je to teda asi první film, kde v rámci role herečka podstoupila opravdovou  plastickou operaci prsou, přičemž i ty záběry z operace jsou ve filmu ... asi součást honoráře.

plakát

V objetí upíra (1995) 

Deset let poté, co dcerka Arnolda prchala v Komandu před Benettem, si Alyssa Milano střihla roli v jakémsi soft hororu s vizuálem nějakého šotu z pařadu Playboye, kde hlavní roli má jakýsi upír. Spíš úsměvná blbina pro fanoušky oné herečky než něco, co bych měl brát vážně jako filmový zážitek. Prostě Stmívání přišlo později.

plakát

4:48 (2014) 

Pohled od života mladé divadelní herečky, která je pohlcována svými rolemi - nebylo to špatné, ba dokonce snad i zajímavé, ale celé to zazdila ta amatérská kamera, která měla asi navozovat pocit autentičnosti, ale mně to přišlo jak točené mobilem předešlé generace.

plakát

Dopisy z fronty (2017) 

Co se dělo na francouzském venkově během té hrozné první světové války? Podle tohoto filmu úděsná nekonečná nuda plná dlouhých záběrů do nikam a plná dialogů o ničem. Zakázat filmy s délkou více jak dvou hodin....

plakát

The Gray Man (2022) 

Bangkok, Vídeň, Berlín, Praha ... všechny města zahrálo naše hlavní město, takže cenu za nejlepší herecký výkon získává ... Zápletka nejdražšího filmu Netflixu je děsně fádní - CIA se snaží zlikvidovat svého agenta, kterého honí kolem světa a akce střídá akci. Ta pražská nejvýživnější u Rudolfina začíná až v 70. minutě, ale výsledný dojem budí rozpaky jestli něco takového má být the best of Netflix za ty šílený prachy. Oproti předchozímu nejdražšímu projektu Red Notice (2021), tomu chybí humor, ikdyž jsem se jednou pousmál, když Wagner Moura ( který je k nepoznání ) aka Escobar radí hlavnímu hrdinovi , aby si zvolil falešné jméno Pablo. Z domácích tváří jsem si všiml jen Slováka Mariána Mitaše, kterému jako policajtovi sebral pistol Gosling. Taky už jsem pochopil proč se pan vévoda vybodnul na Bridgertonovi, když dostává takové role.

plakát

Ve skrytu (2021) 

Tak to vypadá, že i v Izraeli souloží teenageři. Je to sice film, kde si zase člověk uvědomí jak je ta naše domácí kinematografie strašně cudná a asexuální oproti zahraniční tvorbě, ale zrovna tady u toho filmu při vynechání sexscén toho moc nezbyde - prázdné nic o ničem.

plakát

Clèves (2021) (TV film) 

Patnáctiletá holka, která objevuje svou sexualitu na malém francouzském městečku celkem divokým způsobem.  Televizní film s trochou dávky erotiky, který působí inteligentně a je i dobře zahraný. Něco z tv stanice Arte, co nepůsobí lacině, ani to nepřehání s uměleckým sdělením. Prostě civilně a autenticky, Výborná Louisiane Gouverneur.

plakát

Madrid, 1987 (2011) 

Starej nahatej novinář a nahatá studentka žurnalistiky drtivou většinu času omylem uzamčeni v malé koupelně ... těžko věřit, ale film oceněný na Sundance festivalu. Má to sice svoje kouzlo, je to v několika momentech hodně sexy, ale to je tak vše, jinak je to takové pásmo polofilozofujících plků.

plakát

Thor: Neporazitelný barbar (1983) 

Bizarní italská napodobenina Barbara Conana, jejíž rozpočet nepřesáhl výši pronájmu karavanu Arnolda počas natáčení originálu. Kuriozita k pousmání, ale jako filmový zážitek ztráta času.