Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Oblíbené herečky (10)

Rachel McAdams

Perfektní zlodějka co má šmrnc a má i za ušima v Sherlocku Holmesovi, nadšená profesionálka v Hezkém vstávání, dokonale se hodí do romantických filmů, viz třeba Zápisník jedné lásky nebo Zakletý v čase (u toho jsem brečela jako nikdy...jen na Navždy spolu se stále necítím), ale zvládá i drsnější slečny, co jsou víc od rány - Šťastlivci. Prostě mi přijde jako takový chameleon :)

Cate Blanchett

To je hlavně mystická Galadriel, jemná, až skoro jako ze vzduchu, že kdybyste do ní foukli, tak se rozplyne, ale přitom dokáže ukázat svou sílu i jen pohledem na malého Hobita :) v Robinu Hoodovi jí udělali hnědými vlasy až příliš nevýraznou, ale i přes to s Russellem Crowem tvořili pár k sežrání. A obdiv si zaslouží za roli v Babel, kde si spolu s Bradem Pittem musela projít spoustou škaredých věcí (sice ne ve skutečnosti, ale i jen to zahrát muselo být strašně těžké).

Isla Fisher

Hrozně sympatická, šikovná herečka. Mám ji ráda už od shopaholiků a teď v Podfukářích taky hrála suprově (i když tam nebyl zrovna dán postavám velký prostor pro rozvoj). A tím, že měří 160cm je mi ještě o to sympatičtější :)