Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (3 477)

plakát

Devadesátky - Přiznání (2022) (epizoda) 

U prvního dílu jsem byla trochu skeptická, od druhého dílu jsem si přestala představovat, že Kryštof Bartoš je vlastně Ondřej Vetchý a Martin Finger je Bolek Polívka, pak mě Devadesátky vtáhly. Popravdě jsem si nemyslela, že mě budou tak bavit příběhy, u kterých jsem předem věděla, jak to dopadne.

plakát

Duch - Krysa (2022) (epizoda) 

Podle mě neumí    Štěpán Benoni hrát a Predrag Bjelac hraje v snad v každé současné detektivce, ale třeba se dočkáme překvapení a úroveň půjde nahoru.

plakát

Heidi, děvčátko z hor (2015) 

S Heidi jsem vyrůstala od mala, dýchala vůni alpských luk, slyšela cinkání kozích zvonečků. Až v Německu jsem si přečetla původní verzi, v té naší ohoblované asi soudruhům vadila postava babičky, zcela jí vypustili. Od filmového zpracování jsem mnoho nečekala, postavy trochu okleštěné, záběry Alp nádherné,

plakát

Devadesátky - Přehrada (2022) (epizoda) 

Pro ty, co viděli Sametové vrazi a dokument Šokující zločiny: Až na dno Orlíku by se mohlo dát, že to nebude nic zajímavého, ale omyl!! Právě postupné odhalování v minulých dílech a lidský propletenec v životech policistů postupně směruje k Berdychovu gangu. A přesto nebo právě proto je to napínavé. Aspoň já vnímám i malé detaily a skládám si je k těm dalším.

plakát

Devadesátky - Kleopatra (2022) (epizoda) 

V kombinaci se čtvrtečními dokumenty Polosvět dobrá dávka emocí i informací. Nějak si znovu uvědomuji, že jsem zrovna 90, prožívala naprosto odlišně v jiném prostření a jak se tak dívám, tak jsem o moc nepřišla.

plakát

Devadesátky - Král diskoték (2022) (epizoda) 

Po rozpačitém rozjezdu se pomalu dostávám do atmosféry devadesátek. Už moc neřeším obsazení, bavím se to rozplétání případu. Sice u všech vím, jak dopadnou, ale i tak je pořád na co se dávat.

plakát

Allmen - Tajemství krásy (2021) (epizoda) 

Krimi s nadhledem s puncem komedie. Bavila jsem se, některé bonmoty si budu pamatovat.

plakát

Deutschland sucht den Superstar (2002) (pořad) 

2022 porota: Florian Silbereisen, Ilse DeLange, Tobias Gad.                                                                       .          Na rozdíl od ČSHS, kdy působí porotci spíš jakou soudci mi připadá tahle sestava víc pohodová a hravá, zbytečně nestresuje, žádné červené bzučáky, stačí jen zvednout ruku. Předešlé roky jsem nesledovala.

plakát

Zločiny z vřesovišť - Mrtvý v síti (2016) (epizoda) 

V tomhle díle mi Vera začala lézt na nervy s tím svým neustálým "chlapče" a "drahá", jinak opět zajímavý spletenec lidských osudů