Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (102)

Ultraman Decker Finale: Journey to Beyond

Ultraman Decker Finale: Journey to Beyond (2023)

Tým GUTS-SELECT, jehož součástí jsou experti na řešení problémů monstrózního, mimozemského či nadpřirozeného charakteru, vyšetřuje sérii zmizení, spojenou se zaslechnutím podivného zvuku linoucího se oblohou. Jejich původcem je šílený mimozemský vědec Professor Gibellus (Ryûsei Nakao), který se za pomocí armády extraterestriálních žoldáků a létající pevnosti snaží ovládnout vzdušný prostor Země. Našim hrdinům pomůže z prekérní situace záhadná žena, která Gibelluse zná a disponuje zvláštními schopnostmi. Společně s ní se GUTS-SELECT snaží Gibelluse zastavit, ale kromě něj a jeho armády budou muset změřit síly také s gigantickým netvorem, jehož stín, zdá se, zastírá celý běh těchto podivných událostí.

Ultraman Trigger: Episode Z

Ultraman Trigger: Episode Z (2022) (TV film)

Po dvou letech od uplynutí událostí poslední epizody série Ultraman Trigger: New Generation Tiga je křehký mír na Zemi opět narušen útoky monster a řadou záhadných vloupání do ruin starověkých civilizací po celém světě. Tým GUTS Select, vedený novým kapitánem, se zapojuje do vyšetřování, aniž by kdokoliv z nich tušil, že se zase jednou zapletou do boje o osud světa. Nebudou však sami – kromě jejich starého známého Kenga Manaky (Raiga Terasaka), který je hostitelem Ultramana Triggera, přikládá pomocnou ruku k dílu také Ultraman Z a jeho lidský partner Haruki (Košu Hirano).

Urutoraman Torigā Nyū Jenerēshon Tiga

Urutoraman Torigā Nyū Jenerēshon Tiga (2021) (seriál)

Před 30 miliony let byl svět obklopen hrozivou temnotou. Povstal však Titán světla a svým hrdinstvím temnotu přemohl. Poté jej opustila síla a on ulehl ke spánku v srdci rudé hvězdy, zapomenut dokonce i samotným časem… V současnosti se lidské rase podařilo kolonizovat Mars. Na rudé planetě žije krom jiných také mladý botanik Kengo Manaka (Raiga Terasaka), a jeho život je veskrze mírumilovný. Jednoho osudového dne však prastará temnota znovu nabere dech a město, ve kterém Kengo bydlí, je napadeno obří nestvůrou. Právě v ten den se snad náhodou, snad právě rukou osudu Kengo setká se spícím Titánem světla a pradávná heroická bytost po milionech let spánku procitá také. Setkání s touto entitou, jejíž jméno zní Ultraman Trigger, změní osud nejen samotného Kenga, ale také samotné Země.

Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna

Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna (2020)

Poslední dobrodružství Taichio, Agumona a ostatních kamarádů, známých z Digimon Adventure (1999)! Roky plynou a z prvních „Digivyvolených“, kteří jako děti na základní škole společně se svými Digimony zachraňovali svět, jsou už nyní dospělí lidé, vysokoškoláci, případně pracující osoby. Jejich životní cesty se více či méně rozdělily, ale nejnovější události je přinutí znovu se spojit. Ještě jednou, naposledy, se budou muset rozhodnout, jestli budou bojovat. Tentokrát však rozhodnutí bude těžší, než kdy předtím, protože na světlo vyplyne mrazivá skutečnost, že pouto mezi člověkem a jeho Digimonem slábne, čím je člověk starší a čím víc bojů společně absolvují. Nadcházející bitva tedy pro všechny z nich může být tou úplně poslední a rozhodnutí, zdali bojovat pro druhé a riskovat trvalou ztrátu, musí být učiněno co nejrychleji.

Gekidžóban Ultraman Taiga: New Generation Climax

Gekidžóban Ultraman Taiga: New Generation Climax (2020)

Hirojuki Kudo (Jukiko Inoue) pracuje pro soukromovou bezpečnostní agenturu a má schopnost přeměny hned ve tři Ultramany - Taigu, Titase a Fumu. Pouto se mezi ním a Ultramany po mnoha vyhraných bojích prohlubuje, ale zároveň se teď na něj zaměřil někdo, jehož úmysly zdaleka nejsou přátelské. Toho si všimli také Ginga, Victory, X, Orb, Geed, Rosso a Blu - takzvaní Ultramani nové generace, a přilétají mu na pomoc. S nimi přilétá dokonce Taigův otec, Ultraman Taro...který ale po příchodu na Zemi svho syna brutálně napadne! Bude Taiga schopen bojovat s vlastním otcem? Hrdinní Ultramani nové generace stanou naposled bok po boku v boji proti nepříteli většímu a temnějšímu, než doposud potkali.

Lovci příšer

Lovci příšer (2020)

V kalifornské poušti havaruje mimozemské plavidlo a jeho nestvůrní pasažéři udělají krátký proces s armádními jednotkami, které se je snaží zastavit. Nyní tkví jediná šance na zastavení hrozby v členech speciální vládní organizace, která se zabývá mimozemskými zbraněmi. Jejich tým má však pouze teoretické zkušenosti a tak bude boj o záchranu Země o to více brutální.

Monster Hunters

Monster Hunters (2020)

Před pěti sty lety byl vládce všech démonů poražen a uvězněn kouzlem velmistrovského lovce démonů. Svět se stal klidným a prosperujícím místem… ale trvání těchto časů se nachýlilo ke konci. Mírumilovným městem Qui-Juan obcházejí nestvůry a šíří se cholera, předzvěst návratu vládce démonů. Trojice mladých lovců démonů pod vedením zkušeného mistra se tomu ze všech sil snaží zabránit.

Ouija Shark

Ouija Shark (2020)

Pětice teenagerek během experimentování se spiritistickou deskou, kterou jedna z nich nalezne na pláži, omylem vyvolá starodávného ducha lidožravého žraloka. Otec jedné z nich, který je odborníkem na okultní jevy, se musí vydat přímo do astrální sféry, aby zbavil svět smrtícího žraločího démona, který je v této sféře doma, jednou provždy.

Shark Season

Shark Season (2020)

K pobřeží to jsou tři míle a jeden velký bílý! Jason, Sara a Meghan se na kajacích vydají k odlehlému ostrovu provozovat fotomodeling. Jsou však napadeni velkým jedincem žraloka lidožravého a zůstanou na ostrově uvězněni. Zatímco čekají na záchranu, příliv zvedá hladinu moře a přinutí je vstoupit do smrtících vod. Ve snaze dosáhnout pevniny se je obrovský žralok pokouší jednoho po druhém sežrat.

Tremors: Shrieker Island

Tremors: Shrieker Island (2020)

Skupina zbohatlických lovců trofejí pod vedením Billa (Richard Brake) má v úmyslu na odlehlém tropickém ostrově uspořádat lovecký zážitek svého života. Na ostrově vypustí čtyři Graboidy, gigantické masožravé podzemní červy, kteří jsou pro účely lovu navíc geneticky upraveni. Netrvá dlouho a zamýšlená kořist unikne a začne terorizovat výzkumnou stanici na vedlejším ostrově. Jimmy (Jon Heder), který má vědecký výzkum na stanici na povel, musí vyhledat jediného muže na světě, který je expertem na Graboidy – survivalistu a militantního paranoika Burta Gummera (Michael Gross), který se momentálně ukrývá v izolaci na opuštěném ostrově v Karibiku. Pod Gummerovým vedením musí výzkumný tým rozpoutat boj na život a na smrt nejen proti stále větším, rychlejším a chytřejším Graboidům, ale také proti jejich dalšímu vývojovému stadiu – extrémně rychle se množícím Shriekerům.

Ultraman Z

Ultraman Z (2020) (seriál)

Horkokrevný mladík Haruki Natsukawa je přijat za člena speciální jednotky STORAGE, jejímž úkolem je ochraňovat lidstvo před útoky monster prostřednictvím gigantických pilotovaných robotů. Hned při své první misi v roli pilota je Haruki nepřátelskou nestvůrou málem zabit, zachrání jej však mimozemský superhrdina Ultraman Z, který společně se svým otcem, Ultramanem Zero, zmíněné monstrum, směřující k Zemi, pronásledoval. Z spojí své síly s Harukim a propůjčí mu své superschopnosti, a oba hrdinové pak společnými silami nejen chrání planetu Zemi před netvory pozemského i mimozemského původu, ale zároveň se snaží přijít na kloub tajemným událostem, dějícím se napříč celým vesmírem, které by mohly znamenat návrat zlé entity, která před lety bývala úhlavním nepřítelem Zetova otce…

Urutora Gyarakushî Faito Ôinaru Inbô

Urutora Gyarakushî Faito Ôinaru Inbô (2020) (seriál)

Ultra Galaxy Fight: The Absolute Conspiracy je série miniepizod, vysílaných na YouTube, a navazujících na děj seriálu Ultraman Taiga (2019) a předcházející sérii Ultraman Z (2020). Zápletka, zasahující do několika světů ultramanského mnohovesmíru, se točí okolo prastaré mimozemské rasy Absolutianů. Tyto mocné bytosti mohou cestovat mezi paralelními dimenzemi, jak se jim zlíbí, a využívají toho k formování obří armády, jejíž úkolem má být dobytí celého multiverza. Proti stojí Ultramani, coby multidimenzionální ochránci vesmírného míru.

地藏龙神农巨兽

地藏龙神农巨兽 (2020)

Skupina dobrodruhů se vydává na nebezpečnou výpravu do neprobádaných pralesů čínského vnitrozemí, kde se dle pověstí údajně vyskytují obří lidoopi. Dobrodružství se však brzy stane bojem o přežití, když skupina narazí na ohromného prehistorického červa, který je začne pronásledovat a jednoho po druhém požírat.

大章鱼

大章鱼 (2020)

Vlastník malé plážové restaurace chytí při rutinním rybářském výletu malou zmutovanou chobotnici. Tím, že se rozhodne ji ukázat své bývalé přítelkyni, která je mořskou bioložkou, se nechtěně zaplete do spiknutí, točícího se okolo ilegálního výzkumu genetických mutací, a rovněž se stane cílem pronásledování monstrózní matky svého úlovku.

Godzilla II Král monster

Godzilla II Král monster (2019)

V pokračování filmu Garetha Edwardse z roku 2014 se členové kryptozoologické organizace Monarch hrdinně postaví útoku nikoliv jednoho, ale hned několika gigantických monster. Mocný Godzilla se v souboji božských rozměrů střetne s Rodanem, Mothrou a také svým dlouholetým úhlavním nepřítelem, tříhlavým Kingem Ghidorahem. A zatímco celá Země se otřásá pod kroky ohromných a prastarých tvorů, kteří byli donedávna považování za mýty, a nyní jsou zapleteni do souboje o nadvládu nad planetou; přežití lidské rasy visí na vlásku.

Howl from Beyond the Fog

Howl from Beyond the Fog (2019)

Krátkometrážní film na motivy slavné povídky Raye Bradburyho „Volání v mlze“, natočený výhradně pomocí stop-motion animace, financovaný pomocí crowdfungové kampaně a vydaný na DVD společně s krátkým dokumentem o natáčení v rámci jedné, 66 minut trvající stopy. Protagonistou je mladý chlapec Eiji, který se po letech vrací ke své matce, aby zjistil, že u ní bydlí rovněž jeho slepá sestřenice Takiri. Takiri, dcera Eijiho tety, která spáchala sebevraždu, je tajemná a má velmi neobvyklého kamaráda. Každou noc se vydává k jezeru, ležícímu poblíž vesnice, ve které bydlí, a setkává se s jeho nezvyklým obyvatelem – ohromnou vodní nestvůrou.

Ostrov monster

Ostrov monster (2019) (TV film)

Z hlubin moře se vynoří gigantická nestvůra a zaútočí na svět. Zdá se nezastavitelná, a ke všemu není sama. Objevují se další a další monstra, a lidé jsou proti nim bezmocní. Jediná šance je vyhledat v ústraní žijící bývalou vysokoškolskou profesorku, která je expertkou na mytologii obřích příšer.

Urutora Gyarakushī Faito Nyū Jenerēshon Hīrōzu

Urutora Gyarakushī Faito Nyū Jenerēshon Hīrōzu (2019) (seriál)

Ultra Galaxy Fight je série miniepizod, vysílaných na YouTube, a navazujících na děj seriálu Ultraman R/B (2018) a předcházející sérii Ultraman Taiga (2019). Soupeřem je pro hrdinné ochránce vesmírného míru tentokrát bytost, zvaná Ultra Dark Killer, který dokáže připravit Ultramany o jejich světelnou podstatu a pomocí svých zlovolných sil stvořit jejich zlé klony, jejichž podstatou je temnota. Ultraman Zero a Ultrawoman Grigio padli do jeho spárů, a ostatní Ultramani je vyrážejí zachránit...

Zombie Tidal Wave

Zombie Tidal Wave (2019)

Bojte se surfujících mrtvých! Další spolupráce režiséra Anthony C. Ferranteho a herce a producenta Iana Zieringa, kteří se nechvalně proslavili šestidílnou, v jistých kruzích kultovní sérií Sharknado. Jejich další projekt je nadsazenou a lehce modernizovanou poctou klasickým zombie filmům z 80. let a vypráví příběh bývalého námořního kapitána (Ziering), který žije v malé přímořské komunitě na ostrově. On i všichni jeho známí jsou z ničeho nic ohroženi zástupem živých mrtvých, které z hlubin oceánu vyvrhla na pobřeží přílivová vlna. Kapitánem vedená nesourodá skupinka několika místních obyvatel musí odhalit pozadí této děsivé epidemie, a také nalézt způsob, jak ji zastavit.

Zoombies 2

Zoombies 2 (2019)

Skupina pytláků se vloupá do safari s exotickými zvířaty. Netrvá dlouho a jsou odhaleni a zatčeni strážcem safari, což jim však paradoxně zachrání život, protože mezi chovanými zvířaty se raketově šíří jakási podivná infekce, která je mění v zombie. V obklíčení nemrtvých tvorů musí strážce s pytláky uzavřít křehké spojenectví, aby se zachránili a zamezili rozšíření zombie viru ze safari do zbytku světa.

Reklama