Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (3 822)

plakát

Policejní akademie 2 (1985) 

Stále je tu řada zábavných momentů, avšak jako celek už to není takové.

plakát

Alf - Zralé rozhodnutí (1990) (epizoda) 

Hodně povedený díl, v němž pobaví celá řada Alfových komentářů, ale i Willie není špatný. Zatímco u Kate jsem si v posledních mnoha epizodách vypěstival averzi, u jejího muže nastal obrat k větším sympatiím. Námět tohoto dílu rovněž patřil k těm zdařilým.

plakát

Alf - Alfův idol (1990) (epizoda) 

Alf mimo pár stěn Tannerovic domu je příslibem k dobré podívané. Zdařilá epizoda.

plakát

Alf - Zlatá horečka (1990) (epizoda) 

Změna prostředí Alfovi vždy prospěje a není tomu jinak ani v tomto případě.

plakát

Alf - Budoucnost s otazníkem (1990) (epizoda) 

Originální a povedený námět epizody by si zasloužil snad i 5*. Lynn a Brian byli v dospělosti pořádně nesympatičtí. Pouze Willie a Kate si zachovali jisté kouzlo.

plakát

Stíhači, na start! (1976) 

Stíhači, na start! nejsou vůbec špatným snímkem, avšak mé očekávání bylo o něco vyšší. Je sice zajímavé vidět osudy letců 1. sv. války, protože toto téma se příliš neotevírá, ale film se mi jevil nekonečně a ne vždy mě patřičně upoutal.

plakát

Krokodýl Dundee (1986) 

Skvělá oddechovka našlapaná parádními scénami, ať už v Austrálii či v New Yorku. Vtipné hlášky pobaví a romantická linka dokáže zaujmout. Krokodýl Dundee je dnes již legendární kousek, který jsem teprve nyní viděl celý. Nezklamal. Za tu porci zábavy a nenáročnosti dávám 5*.

plakát

Podezření nula (2004) 

Navzdory "pouhým" 64% se jedná o zajímavý počin kombinující prvky thrilleru, krimi a mysteriózního žánru. Srovnání se snímkem Se7ev je možná (určitě) přehnané, ale místy mi svoji atmosférou daný kultovní film připomněl. Ben Kingsley byl tradičně skvělý a Aaron Eckhart mě mile překvapil.