Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní film, který se moc moc snaží být originální a progresivní ale ve finále film působí nudně, táhle a nesmírně utahaně. Kamera byla strašná, střihač byl na chemii a herci zcela propadli. Kingsleyho ač ho mám moc rád a myslím si že je jeden z nejcharizmatičtějších herců co znám, zde působil trapně (hlavně ten zábět v kostele), Moss byla "navíc" a Eckhart není herec. Závěrem bych pochválil snad jen tu snahu protože jako celek tohle nemůže obstát. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Skoro celou dobu jsem se buď ztrácel v překombinovaných kamerových fintách, které zamotávaly děj ještě více, než by bylo zdrávo nebo jsem tápal v množství indicií a zmatených náznaků. Bohužel snad jediným zajímavějším místem ve filmu byl až povedený a vševysvětlující závěr, který však už s konečným hodnocením neměl příliš velkou šanci nějak výrazněji pohnout. Škoda. 50% ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Poměrně neznámý krimithriller,který si to však vůbec nezaslouží.Jde totiž o velmi solidní napínák,s parádně temnou atmosférou,obsahujíc několik vydařených zvratů,mrazící hudbu a i zajímavé herecké výkony.Jen škoda málo uvěřitelného podkladu,přece jen thrillery s reálným jádrem bývají sugestivnější.Závěr se mi zdá pak až moc uspěchaný,nicméně vydařený. ()

edie sedgwic 

všechny recenze uživatele

Vyzeralo to na strasnu a otrepanu nudu, ale postupne sa zacinala formovat myslienka, ktora sa mi coraz viac pacila a tvorcom tohto zanru sa podarilo vymysliet originalneho vraha, ulohu ako situ pre Bena Kingsleyho. Dej hapruje len na zaciatku, velmi sa mi pozdavala praca s kamerou a halucinogenne vsuvky. Nie som velkym zastancom takychto filmov, ale tento ma prijemne prekvapil. ()

foundation 

všechny recenze uživatele

Hviezdne obsadeny trojlistok tentokrat nezabranil tomu aby sa z filmu nakoniec vyklula len velmi priemerna zalezitost. V tomto pripade sa dlho rozpisovat netreba pretoze z mojej strany nenachadzam vo filme nic co by sa dalo nejak extra vyzdvihnut alebo pochvalit. Rezia, scenar, kamera, herecke vykony, skratka vsetko plava v cisto cistych vodach absolutnej priemernosti. Vsetkych troch mam ako hercov velmi rad no napriek tomu nie je mozne pochvalit ich v tomto filme. Skratka dalsia hovadinka na zabitie nudy ked nie je po ruke nic ine. Pozriet raz a tym to konci. Take zle aby som niekoho odhovaral aj od tej jednej projekcie to zasa ale nie je. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Film byl financován pomocí New Mexico's Film Investment Program, kde může každý finančně podpořit projekty, které se mu líbí. (Cheeker)
  • Natáčelo se ve státu USA – Nové Mexiko. (BMW12)

Reklama

Reklama