Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (637)

plakát

Star Wars: Vadná várka - Série 2 (2023) (série) 

Pořád tomu něco trochu chybí, jen mě trochu bolí, že to vše vede k jedinému výsledku "somehow, Palpatine has returned..."

plakát

Jednorožci vs. medvídci (2022) 

Tohle je real shit, je škoda, že animace je tak zaškatulkovaná, dal bych si více tohodle a méně frozen-oper.

plakát

The Last of Us (2023) (seriál) 

To co se drží hry, je docela dost dobrý, tam kde přidává nebo si vymýšlí, řeknu to rovnou, nejsem fanoušek těchto změn. Also: can we have real Ellie mum? No, we have Ellie at home.

plakát

Válka světů (2019) (seriál) odpad!

S válkou světů, myšlena ta od Wellse, to má společného tak název, prosím, příště si vymyslete vlastní název pro svojí super najetou sci-fi, nebo lepší překlad.

plakát

Mumie (2017) 

Tenhle film existuje jen proto abyste ho zapli a pak si uvědomili, že jste vybrali ten špatný a naštvete se.

plakát

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022) 

No, při sledování filmu mě došlo, co mě asi nejvíce vadí na těchto advanced civilizacích (kolik jich asi ještě?, Indiáni někde ve středu země?, Římani ve Vesuvu?, a někde Hymálajích je civilizace draků...), jak vlastně jsou pokročilý/nepokročilý. Máme OP kov co umí všechno, netřeba industriální revoluci, milují přírodu a kopí/oštěp je nejlepší vynález světa: ). Njn, Wakanda ještě trochu šla, ale to co předvádí budget Atlantida je už docela smutný. Mám radši Aquaman Atlantidu, tam jim tu pokročilou civilizaci věřím, i když, není vtipné, jak všechny advanced civilizace mají souboj bojem o nadvládu a jsou království? No nic, v konečném důsledku, jsou tyhle věci stejně jen parodie na reálnou věc, a ještě docela smutné. Určitě se černoši cítí velmi hrdí, když Wakandan týpci jdou do boje " UGH UGH UGH" chantem na rtech, velmi heroické. Scénář slabý a nemám ani moc chuť to rozebírat, to by se sem ani nevešlo, momentální úpadek většiny marvel filmů je zde solidně znát.