Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní

Recenze (1 731)

plakát

Jak si nevzít princeznu (2021) (TV film) 

Mě to překvapivě bavilo, jak už dlouho žádná pohádka ne! Den předtím jsem (bohužel) viděl Řachandu a měl jsem pocit, že jsem z Cesty do pravěku upgradoval na Jurský park. Vtipné postavy, zajímavá zápletka a skvělá chemie mezi hlavníma postavama.

plakát

Řachanda (2016) 

WTF, ten Polívka mě normálně regulérně sral celou dobu. A ti trpaslíci, to byla vyložená katastrofa, co se zpracování masek týče. Mrtvé oči svítící modře, levé oko na Frýdek, druhé na Místek!

plakát

Zig a Sharko (2010) (seriál) 

Strašné drogy tam musí jet v tom studiu, strašné drogy :D

plakát

BoJack Horseman (2014) (seriál) 

Ze začátku to působilo jako rádoby vtipný seriál plný nuceného humoru, postupně ale šel do hloubky a poslední dvě série už nemají s komedií nic společného. Hardcore. 5* Totálně reálné postavy, naprosto atypický animák.

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

Jako ok, ale ten humbuk okolo je velice přehnaný.

plakát

Ubal a zmiz (2021) 

Já nevím. Miluju Guye Rithieho a jeho zkratkovitost... tady jsem nic takového nezaznamenal. Gangsteři ano, ok, ale některé dějové linky se uplně vytrácejí a vlastně by tam ani nemusely být (kožich, vietnamská odveta...) Hlavní hrdina je vám vlastně dost ukradený a k nikomu si nestihnete vytvořit jakýkoliv vztah. Nevím. Ale určitě lepší průměr než většina nových českých filmů.

plakát

Hubieho Halloween (2020) odpad!

Sto minut, které mi nikdo nevrátí. Strašný shit.

plakát

Hodinářův učeň (2019) 

Jako upřímně, kladné "sudičky" bych zredukovat na jednoho, jeho neschopnost zmenšil o polovinu, uplně vyhodil pasáž se zakletým hostincem a možná by to trochu šlapalo. Plodková si to hodně užívá, jinak nikdo, ani Preiss, nestojí za zmínku. Hezká hudba a výprava.