Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (474)

plakát

Generation Iron (2013) 

Hláška: Phil Heath: - "Jsme ti, co nic neví, jsme jen hromada svalů s činkami, a tak dále, vymaštěné hlavy, idioti... Jsme ale schopní dělat to, co nedokáže 99,8 % populace na Zemi. Tedy shazovat tuk a přitom nabírat svaly."

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Hlášky: Jirka Luňák: - "Trenér Hnátek taky neměl licenci. Nebo jo?" Václav: - "Měl. Jirka Luňák: - "Nekecej, vždyť byl úplně blbej." Václav: - "No, ale měl licenci." & Áda Větvička: - "Já sem se ho ptal, jestli umí hját fotbal, fotbal." Fun: - "Okéj." Václav: - "Né hokej, fotbal!" & Jirka Luňák: - "Ty můj malej šikmookej Maradono!" & Jarda Kužel: - "Ty seš terapeut! Ty že si terapeut!? Ty nejsi ani maskot, ty vole!" Áda Větvička: - "Jak sem moh vědět, že si na joháče dá pět jumů a selžou mu jájta?" & Áda Větvička: - "Ty kjávo! To je tjáva?" & Jarda Kužel: - "Já se ráno probudím a deprese. Já jdu do práce a deprese. Já jdu z práce..." Ludva: - "A deprese?" Jarda Kužel: - "Když jdu z práce, tak nemám. To je zajímavý. Jenom v úterý, když vyzvedávám kluka ze školky, to mám." & Áda Větvička: - "Ale kde hjaje ten, Jonaldu?" Ludva: - "Ronaldu už nikde nehraje, protože je tlustej." Jarda Kužel: - "Jo tenhle, no ten je jako prase!" (Smích, stále smích.) Áda Větvička: - "Jako ty Jajdo." (Konec smíchu...) & Jirka Luňák: - "Honzo, ty hraješ na stoperu, viď? Že jo? Tak taky nějaká zodpovědnost, ne?!" Honza: - "Jiřino sorry, pánové sorry." Jirka Luňák: - "Co sorry, sorry, vole! Tak to odmáznu, a když je balon na druhý straně, tak pak se podívám na ty kozy, ne?!" & Áda Větvička: - "Ale pjesujem, kluci! Pjesujem!" & Jirka Luňák: - "Hoši, narážečku umí i moje stará." & Jirka Luňák: - "Poďme hoši. Ještě jednou ty, ty negativní emoce... KOSTOMLATSKÝ DEBILOVÉ, BURANSKÝ BURANI, JÓ BURANI." Kája: - "Hele Jiřino a co když se mi tam někdo urve. Já ho přece musim upozornit, ne?" Jirka Luňák: - "No tak mi budem dělat všechno pro to, aby todleto neprobíhalo a když se tam někdo urve, tak ho všichni uvidíme stejně jako ty." Kája: - "Ale tak já to vidim nejlíp zezadu." Jirka Luňák: - "Ty vole... Jak ty si... Jak ty si přišel na to, že ty to vidíš nejlíp, ty vole." Kája: - "Tak si asi organizuju obranu, ne?" Jarda Kužel: - "Kájo kdy ty sis naposledy organizoval obranu, ty vole?" (Smích.) Jirka Luňák: - "Jardo, ty vole... Tobě specielně něco... Tobě specielně něco řeknu... Jedno slovo tam cekneš, ty vole, tak já ti tohle obmotám kolem tý tvý tlamy, ty vole." Jarda Kužel: - "Joo, jo." Jirka Luňák: - "Drž hubu, vole. Poďme ještě jednou ty negativní emoce." Jarda Kužel: - "Áááá, kundááá!" & Jirka Luňák: - "Až se to roznese po okrese, tak je to náš konec. Oni nám rozklíží celej tým zevnitř." Jarda Kužel: - "Kdo oni?" Jirka Luňák: - "No přece homosexuálové." & Áda Větvička: - "Jajdo, ty si nadjanej jako djáteník!" & Jirka Luňák: - "Klucí, mně se točí zuby!" & Áda Větvička: - "Bej to tak, že každá ženská je tak tjošku zvíjátko a ty pjostě musíš objevit jaký." & Hnátková: - "Jirko, co děláš jinýho kromě fotbalu? Co jinýho děláš?" Jirka Luňák: - "No spoustu dělám věcí. Třeba to, nohejbal." & Kraj: - "Kde se sprchují hosté?" Ludva: - "No tady." Kraj: - "To se sprchují společně s rozhodčími?" Ludva: - "No ano, ale rozhodčí mají přednost, kdyby náhodou došla teplá."

plakát

Maraton (2005) 

Hláška: Cho-wonova máma: - "Tvoje nohy?" Cho-won: - "Milion dolarů." Cho-wonova máma: - "A tvé tělo?" Cho-won: - "Zabiják."

plakát

Kokain (2001) 

Hlášky: George Jung: - "Danbury nebylo vězení, byla to škola kriminálníků. Nastoupil jsem tam jako bakalář marihuany a odcházel s doktorátem z kokainu." & George Jung: - "Oficiální mez obsahu toxickejch látek v těle je u lidí někde mezi jedním a jedním a půl gramem kokainu, záleží na tělesný váze. Já jsem bral průměrně pět gramů denně, možná víc. Jednou jsem šňupnul deset gramů během deseti minut. Myslím, že jsem měl pěknou kliku." & George Jung: - "Zašili mě. Narafičila to na mě FBI a DEA. To mi nevadilo. Narafičili to na mě Kevin Dulli s Derekem Forealem. Šlo jim o kejhák. To mi taky nevadilo. Dostal jsem šedesát let v Otisvill. Ani to mi nevadilo. Ale nedodržel jsem slovo. Všechno, na čem mi v životě záleží, je pryč."

plakát

Vicky Cristina Barcelona (2008) 

Hlášky: Juan Antonio: - "Proč ne? Život je krátký. Život je jednotvárný. Plný bolesti. Toto je naše šance na něco výjimečného." & Cristina: - "Pokud mě brzo nezačneš vysvlékat, stane se z toho panelová diskuze." & Maria Elena: - "Nemluvíš španělsky?" Cristina: - "Ne. Učila jsem se čínštinu." Maria Elena: - "Čínštinu? Proč?" Cristina: - "Líbilo se mi, jak zní..." Maria Elena: - "Řekni něco čínsky." Cristina: - "Já? Um... ni hao ma?" Maria Elena: - "A to ti připadá pěkné?"

plakát

Život Adèle (2013) 

Hlášky: Valentin: - "Co to bylo?" Adèle: - "Proč jsi všem řekl, že jsme byli v gay baru? Proč jsi to sakra udělal?" Valentin: - "Není to konec světa." Adèle: - "Ale je! Myslí si, že jsem lesba, lížu kundičky a čumím jí na prdel." & Emma: - "Baví tě filozofie?" Adèle: (směje se) - "Miluju ji. Je nesmírně obohacující. Velmi hluboká. Velmi intenzivní. Orgasmus předchází podstatu bytí..." Emma: - "Tak to bys měla mít skvělé známky." Adèle: - "Dej mi známku." Emma: - "Dvojka." Adèle: - "Dvojka? Jen dvojka?" Emma: (směje se) - "Ještě se musíš trochu učit." Adèle: - "Dám do toho úplně všechno." & Adèle: - "Chybíš mi. Chybí mi naše vzájemné dotyky. Že už se nevídáme, nedýcháme společný vzduch. Chci tě. Pořád. Nikoho jiného."

plakát

Na dno vášně (1997) 

Hláška: Sancho: - "Míříš na svého nadřízeného!" David: - "Ne, mířím na totálního magora a vožralu."

plakát

Zpátky do školy (2009) (seriál) 

Hlášky: Chang: - "Dokonce i já vím, že jste trapnej, a to sem jenom obyčejnej profesor španělštiny." Troy: - "Nejste profesor." Chang: - "Ticho tady." & Pierce: - "Ha, asiat, neumí režírovat ani řídit." Chang: - "Sakra já sem tady." Abed: - "Jo, je támhle." & Britta: - "A co Troy?" Annie: - "Tuhle jsem si myslela že mě chce vzít za ruku, ale spletl si mě s Abedem."

plakát

Meet Your Meat (2002) 

Hláška: vypravěč: - "To, co za chvíli uvidíte, je horší, než jakákoliv vaše noční můra. Ale pro zvířata, která jsou chována v moderních vysokoprodukčních velkochovech a zabíjena na jatkách, je to krutá realita, ze které se nedá uniknout. Jakmile si uvědomíte rutinní krutost vycházející z chovu zvířat kvůli jídlu, pochopíte, proč se milióny soucitných lidí rozhodli vynechat maso ze svých talířů - natrvalo."

plakát

Stážisti (2013) 

Hláška: Jeanie: - "Nech mě zavolat Kevinovi." Nick Campbell: - "Jeanie... Jsem si jistý, že tvůj přítel je skvělý chlap, ale nejsem ještě připravený pracovat pro někoho, kdo strávil celý minulý Den díkuvzdání vysvětlováním toho, co znamená jeho tetování."