Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (4 699)

plakát

Protiúder - Project Dawn (2011) (série) 

Tohle mě fakt nebude bavit. První série je tak trochu stranou, takže se dá Project Dawn považovat za regulérní start seriálu. A ani v jednom díle se mi nestalo, že by mě to dokázalo nějak strhnout.

plakát

Zoufalé manželky - Série 4 (2007) (série) 

Nemá to tak brilantní tempo a hlavní zápletku jako skvělá trojka. Stále je to ale výrazně nadprůměrná zábava od začátku do konce.

plakát

Kdyby radši hořelo (2022) 

Možná satirická, ale určitě a v každým případě šíleně nudná a nevtipná "komedie", která mě srala skoro od začátku. A pak má člověk mít rád českou filmovou tvorbu..

plakát

Princezna zakletá v čase 2 (2022) 

Šílený sešup dolů. Jedničku mám rád a v rybníku české kinematografie to je tak trochu zjevení. Vznik dvojky tak není žádné překvapení. Překvapením je ale její (ne)kvalita. Šíleně utahaný 130(!) minut plných scénáristických kliček a blbostí, které mě prakticky od začátku ubíjely. Tady si hrajeme vyloženě na epickou fantasy podívanou, ale Petr Kubík se měl raději držet při zemi jako v případě jedničky.

plakát

Brilantní plán (2007) 

Všechno dobrý, všechno na svým místě, ale ani jednou mě film nestrhnul. Je to prostě čistý kriminální heist drama, které neskutečně táhne Michael Caine. Demi Moore mu ale zdatně sekunduje a hlavní tito dva dokáží film (a mou pozornost) držet celou dobu nad vodou. Konec mi sice přišel trochu kostrbatý, ale jen to připomene, že se tu hraje trochu béčkovější housle. Ničemu to nevadí, pokud na to divák přistoupí, nudit se nebude.

plakát

Let Fénixe (1965) 

Technicky velmi pěkně natočený film, jen škoda, že i přes značnou stopáž tu není pro všechny postavy moc prostoru a jsou jen do počtu. Minimálně o půl hodinu by to mohlo být kratší a film by měl hned větší spád. Takhle je druhá hodina skoro zbytečná a pro mě nezajímavá.

plakát

Batman: Návrat Temného rytíře, část 2. (2013) 

Trochu zklamání. Doslovné natočení podle komiksu tomu trochu ublížilo. Filmově by bylo lepší vypustit pár scén a dát tomu lepší celistvost. Chápu ale, že předloha... Za mě to ale určitě není nejlepší animovaný DC film.

plakát

Batman: Návrat Temného rytíře, část 1. (2012) 

Jestli je tohle "ta slabší" polovina kultovního komiksu, tak budu na konci určitě spokojeně vrnět. Těžko se hodnotí první polovina celku, to je podobné jako kdybych měl hodnotit Dvě věže. Návrat Temného rytíře nebude nejspíš mou nejoblíbenější animovanou adaptací, ale kvality i krev určitě má.

plakát

Protivný sprostý holky 2 (2011) (TV film) odpad!

Televizní slátanina, která parazituje na kultovním statusu jedničky.

plakát

Přichází Satan - Procitnutí (1991) (TV film) odpad!

Nic víc než nastavovaná kaše, která atmosférou ani hudbou nemá s jedničkou nic společného. Tahle série je dávno vycucaná. Ztráta času.