Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Krátkometrážní

Recenze (4 207)

plakát

Nicota (2016) 

Nejspoileroidnější plakát na světě, a asi sem před tím přečetl hodně Lovecrafta s Derlethem. Monstra sexy.

plakát

Malý princ (2015) 

Zbytečně okecávané, příliš dlouhé, a na animák vlastně i docela divné. Pro koho ten film je, když ho děti nepochopí, a dospělí jej každý den prožívají znovu a znovu a skoro nic jim nedá? Radši jsem si měl opět přečíst knihu, jako vzpomínka to ale fungovalo.

plakát

Mladí Titáni: Jidášova smlouva (2017) 

Bomba teenagerská parta do animované nepohody aneb DC týmovka, jak má být! Akční, vtipná a lehce temná. Zdravíme z trailerů směšně vypadající Justice League!

plakát

Život (2017) 

Espinosa miluje Armageddon ale neviděl Gravitaci, a já sem mu tohle nahánění hladovýho marsovskýho Flubbera po ISS úplně nebaštil. A jak by taky jo, když se lovcema stává banda vymaštěnejch vědců, kteří neviděli vesmírnej program NASA ani z vlaku?! Tři hvězdy nechávám za finální song, ctící Willisovu partu vrtařů.

plakát

Sedmilhářky (2017) (seriál) 

Vášeň, vztek a zlost ve svěžím dramatu po vzoru drsnější verze Zoufalých manželek, u kterého díky skvělým herečkám nuda celých sedm hodin nehrozí. Před lety byla nemocí bohatých dna, v dnešní facebookovské - a na klepy bohaté - době jí je závist. Mrazivé!

plakát

Chronic (2015) 

Práce hrdinů aneb smrt je nejhorší kolegyně! Tim Roth skoro zcela beze slov a přitom naprosto fenomenální.

plakát

Taboo (2017) (seriál) 

1. SEZÓNA: Dlouhej film by tomu asi slušel víc, nicméně Hardy skvělej, no a hlavně ke konci jsem pak hodně přemýšlel nad tím, jaký by asi bylo, koukat se na to v britský kůži! Tne to totiž do docela citlivejch témat a nekompromisně rozebírá pohnutou, ne zase tak vzdálenou historii skrze komorní příběh. Slušnej nápad ke hranému zpracování!

plakát

Mine (2016) 

Tohle hodně bolelo. Mine je k uzoufání předvídatelnou sbírkou těch nejšablonovitějších armádních/válečných klišé, a taky film, jehož veškeré (na papíře možná silné) scény zabíjí nevhodná melodramatická hudba. Legračně přepálený akční začátek a roztříštěný emo konec bylo obojí vyloženě utrpením sledovat, jediným plusem filmu zůstává sem tam ucházející Hammer a prostřední část, drze opisující od 127 hodin. Videokazety na tyhle trapný low-budget céčkový paskvily!

plakát

Wolves (2016) 

"Hříchy otců" v takové filmové podobě, v jaké jste je pravděpodobně ještě nikdy předtím neviděli, a zároveň skvělý herecký koncert tří ústředních postav. Hlavně teda věčně sexy Carla Gugino povyšuje tohle neobyčejné sportovní drama zase někam úplně mimo klasickou hodnotící škálu. Moh sem na ní oči nechat [sigh]!

plakát

Kvílení (2016) 

Ten převážněji spíš už jenom dialogovej hádankovej konec, spíchnutej dle ryzí šablony nejlepších temných východo-asijských pohádek, mě už vlastně jenom z milosti dorazil. Masakr. Mulder se Scullyovou by čuměli, kam šílení Jihokorejci dovedli na první pohled jednoduché "nikomu nevěř"! Pokud by teda tenhle policajtskej mystery horor ve svý vlastní reálný epizodě přežili...