Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bohatý majitel casina Donald Sinclair (John Cleese) připravi pro obveselení svých klientů novinku: veliký závod o dva miliony dolarů. Zbohatlíci se o ně ovšem nebudou ucházet sami, ale budou sázet na šest týmů, lačnících po bohatství. Potenciální milionáři jsou vybráni náhodně a vzniknou tak notně bizarní sestavy: Rozhádaná židovská rodina s užvaněným otcem (Jon Lovitz), bratři-kriminálníci (Seth Green, Vince Vieluf), upjatý obchodník a krásná pilotka (Breckin Meyer, Amy Smart), matka, usmiřující se s dcerou (Whoopi Goldberg, Lanei Chapman), fotbalový rozhodčí na útěku (Cuba Gooding, Jr.) a narkoleptický Ital (Rowan Atkinson). Na cestu z Las Vegas do Nového Mexika mohou vyrazit jakkoli - pěšky, autem, letadlem, na koni, nebo v balónu. Pravidla nejsou žádná - zbohatne jen ten nejrychlejší... a nejzákeřnější. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (403)

Indiana 

všechny recenze uživatele

Super oddychovka, jenž nemá žádná hluchá místa a je to natolik svižné, že se neintelektuální divák nebude nudit ani jednu jedinou setinu. Všichni zúčastnění předvádí v rámci žánru velmi solidní výkony a většina vtipů je hodně povedená......a jestli vás zajmá, komu jsem fandil, tam rodince Jona Lovitze a pak Seth Greenovi a jeho bratrovi. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

uf. i když úvodní seznamování s ,, hrdiny" tohoto díla není nijak extra, v konečném hodnocení patří k tomu lepšímu, i když jsme již všichni něco podobného a mnohem zajímavějšího viděli. nejveseleji je s C.G.Juniorem. co je vyloženě shit, tak český dabink! doporučuji zhlédnout raději v angličtině! R. Atkinson a J.Cleese mluvili jako magoři (a bohužel i tak hráli). světlým okamžikem je návštěva muzea Barbie. jinak trošku úsměvu na mě vyloudí stále jen C.G.J. a ten konec?! hnus fialovej! vtipnej už není ani C.G.J. ()

Reklama

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Plejáda skvělých herců se sešla v této snad nejbláznivější komedii, jaká v roce 2001 vznikla. Spousta gagů, ztřeštěností a etud v závodu, jaký tady ještě nebyl. Skupina náhodně vybraných návštěvníků kasina dostane příležitost zúčastnit se soutěže; kdo první dojede na druhou stranu Ameriky a otevře skřínku na nádraží, vyhraje milion dolarů. Že to pořádá milionář jen tak pro zábavu bohaté smetánky sice nepřekvapí, avšak dějově a nápady je to vše dotaženo do komediální dokonalosti. Co postava, to osobitý charakter, který je v rámci humoru a scén plně využit. Děj je sice prostinký, ale o ten tu v podstatě ani nejde, když je námětem daný. Film pobaví a to mělo být tvůrčím úmyslem, což se povedlo. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Hollywoodskymi hviezdami nabitý film, ktorý mal byť asi komédiou. Ja vám neviem, ale mňa to vôbec nebavilo, pre mňa to bola totálna nuda, ktorá ma nezaujala a miestami mi pôsobila rozpaky. Vôbec mi nevadí, že až doteraz ma tento film minul. Proste film plný kecov, bez poriadneho deja, ktorý bol podľa mňa zbytočnosť. Avšak prekvapil ma záver, ten bol ozaj dobrý, takže filmu aspoň 1 hviezdu u mňa zachránil. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Powell: 1. Rat Race - Baha Men ,2. You Sexy Thing - Hot Chocolate ,3. Happy - Colony ,4. Chain of Fools - Aretha Franklin ,5. Who Let the Dogs Out - Baha Men ,6. I Do - Better Than Ezra ,7. I Can't Help Myself (Sugar Pie, Honeybunch) - The Four Tops ,8. All Star - Smash Mouth ,9. Rat Race Score Suite - John Powell ,10. Rat Race (Choir Version) - Baha Men ,11. America Rocks - The Hatch-Perry Band (Bonus Track) , ()

Galerie (27)

Zajímavosti (15)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 48 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Kapela, která zpívá na závěrečné charitativní akci, je americká Smash Mouth. (Stanley619)

Reklama

Reklama