Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tvůrci projektu Vyšehrad si váží všech fanoušků původního onlinového seriálu, a tak se rozhodli jim zkrátit čas při čekání na jeho filmové pokračování. Proto přišli s unikátním projektem, v němž spojili všechny epizody původního internetového seriálu a přidali nové scény z připravovaného filmu jako malou ochutnávku. Projekt nabízí zcela nový mix zvuku, vylepšenou obrazovou kvalitu a mnoho dalších příjemných překvapení pro ty, kteří seriál již znají. Pojďte s námi sledovat Laviho v podání Jakuba Štáfka v možná nejhorší situaci, ve které se dosud ocitl. Když svlečený jen v tílku a trenkách, ohořelý a dobitý sedí spoutaný na židli v připravené mučírně, a snaží se vzpomenout, co ho do této situace přivedlo. Byl to snad jeho samotný příchod do Vyšehradu? Došla s ním šéfovi klubu trpělivost a rozhodl se ho zbavit? Nebo na něj ty dva maskované týpky poslal Tomáš Řepka, když prozradil jeho trik s týmovou kasou? Diváci uvidí ne/oblíbeného trenéra Žloutka (Jiří Ployhar), předsedu FK Slavoj Vyšehrad Krále (Ondřej Pavelka), ale hlavně Laviho agenta Jardu (Jakub Prachař), který sice v průběhu času změnil tvář, ale hlas mu oproti onlinovému seriálu zůstal! Prostě jedno pozitivní překvapení za druhým. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (56)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Paráda no, seriál sešňořenej do filmu. Jako mohli si dát trošku záležet na tom, aby to nějak pospojovali, takže ne normálně dávat intro pořád dokola, když skončí epizoda... Ale jinak vlastně možná v tom celkovým projevu asi i lepší dojem, než-li samotný seriál. Třeba ta "přeměna Prachař->Nosek", je tady pojatá o něco lépe. Akorát, že jsem to v podstatě už viděl, takže dějově jde jen o recyklaci. Tohle má jen novou přelepku, s tím, že zase můžete podojit diváka o lístek na něco, co už viděl. 70% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Absolutně postrádám význam tohohle sestříhanýho "filmu" jde jen o jednotlivé díly seriálu v jednom celku. A na konci je trailer na film... Alespoň je tady ale krásně vidět jak skvělý je Vyšehrad v první polovině a jak přepálený, nudný a fekální je pak. Doufám, že film takový nebude, ale myslím si opak. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

„Ona je to fakt prázdná nádoba, kámo. Je to úplně duty free. Není to na žádnej velkej pokec!“ Domovská Sparta už nehodlala přivírat oči. Někdejší fotbalová hvězda Julius „Lavi“ Lavický dojel na své špatné návyky a nezdravou životosprávu, možná pomýšlel na Real, ale FC Slavoj Vyšehrad je pravdou. Navíc „skleněný Rosa dostal jeho legendary ten“. Štáfkova sebevzhlíživá guma je dokonalá, tam nasadí individuál, tu zase se snaží utéct dvěma policajtům, jindy jeho přípravu zhatí zásadní pleťová katastrofa, pak se doptává, zda má trenér Jarolím jeho číslo. Pánové Jakub Prachař nebo Ondřej Pavelka nabízejí zjevné herecké potěšení, celkově to má spád, ale brzy se to tak nějak okouká a divák očekává, že bizarní gagy doplní i něco navíc. Nestane se. Postupně narážíme na to, že pokud nepůjdeme „hlouběji“ a s dílčími pointami, fungovat už to nebude. A těch záchodových gagů bylo ve finále trochu moc. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jako lákadlo na fylm funguje sestříhání seryjálu výborně, ono už je to fakt dlouho, co byl Vyšehrad hit a všichni to žrali. Do kina se ale hodně těším, zejména kvůli produkčním kvalitám, na původní tvorbě je zkrátka trošku vidět, že se to točilo trošku punkově a ty díly byly hodně kratičké. A nečekal jsem, že to půjde až takto funkčně spojit do celovečerní stopáže, takže kudos. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jak často si teda můžu teďka kupovat děvky, když mám ten vážnej vztah?" Lavi je dutý ale free, takže je s ním sranda. Možná nebylo nutný nacpat seriálový díly za sebe a tvářit se, že je to film, ale já jsem si tu hvězdu Vyšehradu zase užil. Mám totiž fotbal rád. A fotbal to už dávno není kopání do míče, protože důležitější jsou nagelovaný vlasy, pořádná kalba, Camarro, soulože a vlastní značka spodního prádla. V tom je prochlastanej talent Lavi světová špička. Mě zkrátka tato fotbalová parodie baví . Nicméně s ústředním idiotem stále nechci být spojován ani focen. Ovšem nabídku soulože s Barcou nebo Realem bych patrně neodmítl. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Všechna tetování měl Jakub Štáfek namalovaná pouze ve filmu, ve skutečnosti je nemá. (Simex_)

Reklama

Reklama