Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rok 1993. Obávaný bodyguard je zastřelen v tiché ulici. Další nájemná vražda, kterou musí vyřešit pražské 1. oddělení. Vyřizují si tu účty vládci podsvětí? Zločinů přibývá, každý týden další mrtví, mafiáni mají pocit, že tahají za delší konec provazu, a mnohý z policistů přemýšlí, jestli nemá přejít na druhou stranu zákona. (Česká televize)

(více)

Recenze (147)

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak první díl nového krimi seriálu z koprodukce ČT si mě dokázal slušně omotat kolem prstu! Rozhodně jsem nečekal podívanou prosáklou skrz naskrz pesimismem a marnou snahu kriminalistů ( i ten tmavší filtr na vše hází negativní auru). Na druhou stranu 90. léta takový byla, takže za to palec nahoru. K těm samotným protagonistům si budu muset vybudovat nějaký pevnější vztah, což doufám nastane již brzo. Ale potenciál tady vězí obrovský! (na vyobrazení tématu orlických vražd se dost těším). 7,5/10 ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No a je to jasný. Jak jsem prorokoval u "Muldera a Scullyové" alias Malé a Černého, Devadesátky přišly a tak jako v reálu převálcovaly zbytek. Reálie a dobová výprava perfektní, s hláškami se nešetří. Kdo tu dobu zažil na vlastní kůži, jen žasne. Možná na jeden díl až trochu moc jmen najednou, ale sotva jsme začali. ()

Reklama

j.sorensen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Geniální ztvárnění vyšetřování vraždy neznámého veksláka, které vedlo k rozkrytí jednoho z největších případů 90. let...Jak někdo může psát, že se to potácí od ničeho k ničemu, když se tu pomalu a a jen úplnou náhodou, začíná rozbíhat pátrání po zatím nevyřešených osudech zmizelých podnikatelů. Figurky Jonáka, Běly i Mrázka, hráli vlastně jen druhou roli, hlavní budou hrát postavy zmíněné na konci. Cožpak vám nic neříkají jména Černý, Chodounský, Kopáč? ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak  zatím  nějak  nevím . Kamera  nějak  divně , postavy  takové  instantní  ,  bez bez  nějaké  vnitřní  jiskry , zápalu , náboje . Dále  je  třeby  řící , že  Pagáčová je  tam  asi  omylem a  Mikluš i Sokol se mi tam vůbec  nehodí . Ten co hrál Jonáka -   dooost   dobré . SHRNUTO -    jsem  nějak  zklamán  z  úvodního  dílu . Pan  Mareš  se  snažil ,   aby  to  vše  vyšlo  dobře  , ale  zatím  slabé  * * * .  Joo  a  Finger  věrohodný . A  ten co  hrál  mladého  Vetchého  , ten  byl  asi  nejslabší .  Tak  to  jen  tak  na  úvod . ()

ir.hools 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle seriál se mi trefil do chuti úplně přesně. Miluju případy z devadesátých let, Sokola i Fingera. Oba skvěle padli do svých rolí. Geniální Jonák v podání Michala Novotného :D seriál věrně zachycuje atmosféru tehdejší doby, napětí mezi policajty a podsvětím....i tenkou hranicí mezi těmito světy. Fakt jsem nadšená! I z dobových vybavení kanceláří, bytů, oblečení, aut. Vše se povedlo. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (19)

  • Mafiána Ivana Jonáka si zahrál Michal Novotný, který v seriálu Kriminálka Anděl (od r. 2008) tak říkajíc na opačné straně barikády hrál jednoho z hlavních vyšetřovatelů. (Brain)
  • V epizodě je zmiňován střelec v Liberci Ludvík Černý, jeden ze skupiny tzv. Orlických vrahů. (Apollo_8)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno