Reklama

Reklama

S mladou hospodyňkou Nancy Agletovou (Linda Blairová) se dějí podivné věci. Lékaři si nevědí rady, a tak se mladý kněz obrátí na zkušeného exorcistu v penzi - Otce Jedidiaha Mayiiu (Leslie Nielsen) - a podaří se mu ho přemluvit, aby uspořádal poslední velkou náboženskou show a vyřídil si s ďáblem účty jednou provždy - svým typickým způsobem! (Falcon Home Video)

(více)

Recenze (72)

Trevor 

všechny recenze uživatele

V čase svojho vzniku to určite bola väčšia bomba ako teraz s odstupom času. Úprimne, nespomínam si žeby som túto paródiu videl a preto som si ju pozrel a nehodnotil od brucha. Po jej skončení mm pocit že to, že som ju doteraz nepozrel nebolo vôbec na škodu veci lebo tých vtipných scénok bolo na komédiu málo. Ale možno ako násťročného by ma to oslovila viac, tých 40ˇpercent ktoré film má je dostačujúcich. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl a měl jsem ho půjčenej ještě v dobách videopůjčoven. V té době u mě moc úspěchu nesklidil. Po těch x letech jsem mu chtěl dát druhou šanci a tak jsem si dal repete. A musím uznat, že na podruhé  po těch x letech už jsem se pobavil rozhodně víc než kdysi. Jasně, není to žádná třeskutá prdel ale nemůžu říct, že bych se nudil. Ba naopak se našlo i pár povedených scén a fórků který mě pobavilo a rozesmálo. Určitě jsou povedenější komedie i z téhle doby ale tak nízký hodnocení si tenhle kousek podle mě rozhodně nezaslouží. A i proto svoje hodnocení navyšuju na 3hvězdy. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch snaživých parodií z devadesátých let, které se inspirovaly genialitou ZAZ týmu, opravdu moc chtěly dosáhnout toho samého a zůstaly jen lacinou kopií. Sem tam ale Bláznivý exorcista dokáže přjít s fórkem, který by se ani v Bláznivých střelách / Žhavých výstřelech neztratil. Není jich moc, ale někdy tam ten nádech poctivé parodie probleskne. Škoda, že je to tak jednou za deset minut. O naprosto příšerném českém dabingu pak lepší pomlčet. Ten musel dávat dohromady někdo posledý démonem. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Esence trapnosti a infantilních rádoby vtipů vyšroubovaná až do naprostého extrému ubohosti. Například Scary Movie scény z Exorcisty taky paroduje, ovšem vtipně a dalo se jim od srdce zasmát. U Bláznivého Leslie Nielsena jsem se střídavě nudila, nasírala nebo mě fackovala hanba. Jednu hvězdu dávám za odvahu Lindy Blair, že do takové slaboduché parodie vůbec vlezla. Měla to zapotřebí? Ne! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

U tohohle filmu jsem se snad ani jednou nezasmal. Coz je u zanru parodie docela slusnej problem, jenze i kdyz sem se nejak nenasmal, nemuzu rict, ze bych se nudil. Vtipu tu sice moc neni, ale par docela ujde, Leslie Nielsen se vetsinou jen ztrapnuje a blbe tvari, takze potesi jen Linda Blair, ktera vypada podobne jako v puvodnim Exorcistovi a diky ni pusobi nektery sceny trochu hororove. Takovej Leslieho slabsi prumer. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama