Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z rudé planety zamíří k Zemi stovky létajících talířů. Zatímco americký prezident řeší otázku, zda chystat uvítací projev, nebo vyhlásit pohotovost armádě, zbytek světa žije obvyklými starostmi. Ovšem jen do chvíle, než marťané zlikvidují uvítací výbor, poté americký kongres a vzápětí zaútočí po celém světě. Zvesela a s nebývalou vynalézavostí, pokud jde o způsoby zabíjení. Hravě přitom odrazí všechny pokusy o protiútok, a tak se zdá, že dny lidstva jsou sečteny. Až Richie Norris, kterému se podaří zachránit před smrtí svou babičku, přijde na to, že jedinou účinnou zbraní proti marťanům je její oblíbená písnička, Indiánská píseň lásky v podání Slima Whitmana. Zanedlouho zní písnička ze všech reproduktorů a Marťané padají jako mouchy. Možná, že se lidstvu přece jen podaří přežít. (TV Nova)

(více)

Diskuze

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Neuvěřitelný, asi až do teď jsem ten film nikdy neviděla celý, až teď jsem se k tomu konečně dokopala a ono to nebylo tak špatný, jak jsem se bála, že bude, tak či tak, inspirace padouchy druhé světové tam asi byla, protože ty hajzlíci malí mi připadali hlasem, jako by mluvili právě Němci. Tak či tak, nelituji, tři slušné hvězdy.

bary64

bary64 (hodnocení, recenze)

Naprosto perfektní jízda,kterou si nenechám nikdy utéct. :-):-)

elixir

elixir (hodnocení, recenze)

Nejlepší je prostě ta bába na vozíku s hlasitou hudbou v uších,:)

KIT.HL

KIT.HL (hodnocení, recenze)

V českém znění: Jaromír Meduna - Jack Nicholson (James Dale / Art Land), Hana Maciuchová - Glenn Close (Marsha Dale), Vladislav Beneš - Pierce Brosnan (Donald Kessler), Ilona Svobodová - Annette Bening (Barbara Land), Veronika Gajerová - Sarah Jessica Parker (Nathalie Lake), Pavel Rímský - Jim Brown (Byron Williams), Jiří Langmajer - Michael J. Fox (Jason Stone), Daniel Rous - Martin Short (Jerry Ross), Pavel Šrom - Tom Jones (Tom Jones), Jan Dolanský - Lukas Haas (Richie Norris), Vladimíra Včelná - Natalie Portman (Taffy Dale), Petr Haničinec - Rod Steiger (generál Decker), Alena Svobodová, Viola Zinková, Miroslav Středa, Vladimír Kudla, Radovan Vaculík, Lucie Kožinová, Jiří Knot - Danny DeVito (Gambler + titulky)

Překlad: Petr Palouš
Zvuk: Miloš Zajdl
Produkce: Jiří Beránek
Dialogy a režie: Jitka Tošilová
Vyrobila: Společnost AVF Studio Zero pro Warner Home Video
http://dabingforum.cz

Kurovec

Kurovec (hodnocení, recenze)

No co k tomu říct..... :) :) Čekal jsem naprostou bejkárnu....což Mars útočí! nakonec taky byl, ale tak geniálně udělanej.... Tak skvěle natočený béčko jsem ještě neviděl. Výborné obsazení, skvělá muziku, nápad, pointa na závěr.. Od poloviny filmu jsem se popadal za břicho. No a tak krásná prezidentova dcera. Time Burtone klobouk dolů :)

Walley

Walley (hodnocení, recenze)

Není to nejhorší sci-fi co jsem kdy viděl, ale také ne nejhorší. S tou hvězdnou škálou herců, co měl Burton k dispozici, se mohl předvést lépe, takhle z toho udělal průměrnou sfi-fi kravinu. 45%

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

No tak docela dobrý a taky hvězdně obsazený ale jako tak nevim podle mě to je film jen tak na 40% mě to teda moc zajímavý nepřišlo i když jak jsem již uvedl hvězdně obsazený jako např:Jack nicholson nebo Glenn Close nebo Pierce brosnan a taky je to první film kde jsem viděl jacka Blacka

daFrog

daFrog (hodnocení, recenze)

Äni hvězdné obsazení nazachránilo tenhle definitivně největší Burtonův úlet. 3*

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Martani jsou parádně zpracovaní a zlomyslní nicholsnovi gesta sou parádní a je to dobrá akorát kdyby to bylo více promakanější tak bych dal 4* takhle dávám jenom 3* ale i tak je to pro mě v celku dobrej film :-)

Xeelee

Xeelee (hodnocení, recenze)

bigwendy: Tohle je pocta starejm béčkům z 50. let (sci-fi, monster movies...) a většina diváků určitě žádný neviděla. Burton tenhle film točil spíš sobě pro radost a podobně postiženejm fanouškům. Klidně to ale můžeš chápat i jako parodi na současný holywodský katastrofický blockbustery. Když si sobě pro radost Tarantino s Rodriguezem točili Grindhouse, tak taky nepočítali s tím, že by se to lidem líbilo a že by film vydělal.

bigwendy

bigwendy (hodnocení, recenze)

Klidně mě nesnášejte, ale tady jsem Tima Burtona nějak nepochopila. Vtipný mi to teda nepřišlo, spíš trapný.

kitano

kitano (hodnocení, recenze)

Na Planet 9 sa teším už dlho. Unás Riťka predajňu nemá, ale hádam to vyjde ako príbalové dvd vo Filmagu...príp využijem eshop

Xeelee

Xeelee (hodnocení, recenze)

Mám takový pocit, že si Mars útočí budu muset sehnat a urychleně se na něj podívat znovu :-) Target Earth? Jedno odpadové hodnocení a víc nic? To asi nebude snadno sehnatelný zboží. Ten druhej film mi už dost dlouho leží v budíčku, ale zatím se na něj nedostala řada. Jdu si ho sehnat. Plán 9 si koupím hned jak Řitka po svátcích otevře prodejnu. Každopádně vřele doporučuju. Viděl jsem ho v kině a nikdy na to nezapomenu.

kitano

kitano (hodnocení, recenze)

Burton je milovník sci-fi z 50. rokov a monster movies. Čo sa týka Godzilly, vo filme je doslovný odkaz (kuknem si to znovu a pošlem ti screen). Pokiaľ ide o inšpiračné zdroje v sci-fi, tak War of the Worlds proste patrí medzi hlavných predstaviteľov tzv. sci-fi invasion movies, ktoré boli v 50. rokoch tak populárne a tým pádom tak nejak musí patriť medzi inšpiračné zdroje. Tebou menovaný Plan 9 from outer space medzi ne samozrejme patrí tiež (bohužiaľ som ešte nevidel) a hlavné inšpiračné zdrojé sú filmy Target earth a Earth vs. the Flying Saucers (tento film som aj videl a veľmi vrelo odporúčam, je to skvelé).

Xeelee

Xeelee (hodnocení, recenze)

kitano: OK, tohle beru. Film jsem už dlouho neviděl a nepamatuju si všechno. Jen Gojira a Válka světů podle mě není to, čemu tenhle film vzdává hold. Oba filmy jsem viděl (a bohužel i zmršené remaky). Mars útočí nemá s monster movies nic společného a Válka Světů byl vysokorozpočtový film, který byl po válce míněn naprosto vážně. Máš nakoukané věci jako Plan 9 from Outer Space od Eda Wooda? Mimochodem nedávno vyšel na DVD pod názvem Plán 9.

kitano

kitano (hodnocení, recenze)

Xeelee: Mars Attacks paroduje súčasný hollywood. To nieje nieje výčitka, ale pozitívum. Viď citát, ktorý som uviedol v kometári.

Xeelee

Xeelee (hodnocení, recenze)

To že nemá někdo nakoukané staré béčkové scifárny a nechápe co chtěl Burton pozemšťanům sdělit ještě neznamená, že to je blbost. Už jen ten název je dokonalý. Můj zelenej rosolovitej mozeček jel na plný obrátky, analyzoval záběry a porovnával je s tím co mám zatím nakoukáno. kitano, Sakalik: Jaká parodie??? Čeho?

elennas

elennas (hodnocení, recenze)

pamätám si, že keď som tento film prvýkrát videla, mala som z neho nočné mory. fuj, niektoré veci vedia byť nechutné!!!

Sakalik

Sakalik (hodnocení, recenze)

Tento film jsem viděl už před mnoha lety a velmi se mi líbil, proto jsem se na něj podíval znovu, ale asi jak jsem jej už znal, tak mi tolik nesedl. Jinak si stále myslím, že je to povedená parodie. Ze všech pocitů hodnocení 3 - dobrej průměr!

Wolf3fd

Wolf3fd (hodnocení, recenze)

Tak to bylo šílený. Vůbec netuším jak někdo může takovéhle blbosti dát 5*. Od začátku to nedávalo smysl, prostě těšil sem se až ta blbost skončí. Nechápu jak takovýhle film může neco vydělat.... BÍDA!!!!!! Kdyby bylo ještě něco horšího než odpad NEVÁHAL BYCH!!!

fannah

fannah (hodnocení, recenze)

Souhlasím se všemi - výborná parodie na americký film, pocta starým klasikám z padesátých let, opravdu velké množství vtipných scén a skvělá gesta Jacka Nicholsona...

drParatko

drParatko (hodnocení, recenze)

Tento film patri v mém osobním žebříčku k těm nejhorším. Nechápu co Tim Burton dělal že se mu podařilo natočit tuto bezduduchou nevtipnou slátaninu

BigBen87CZ

BigBen87CZ (hodnocení, recenze)

Není to typická Burtonovka, je to prostě normální oddechovka s nádherným ztvárněním Maarťzanů a jejich smíchu ... pro mě ... 65%

kitano

kitano (hodnocení, recenze)

Suhlasim. Jedna z najlepsich paodii na americky film, pocta klasikam a skvely film.

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Tak zase další film u kterého se neshodnu s většinou. Výborně jsem se u toho bavil.

Reklama

Reklama