Reklama

Reklama

Mission: Impossible III

  • USA Mission: Impossible III (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ethan Hunt se právě zasnoubil s Julií, ale jejich oslavu naruší žádost tajné služby, aby se Ethan vydal zachránit agentku Lindsey, kterou učil. Po dlouhé době tak vyráží do terénu. V týmu má Luthera, Declana a Zhen. Akce nejprve vypadá úspěšně, ale Lindsey pak v hlavě vybuchne časovaná nálož. Ethanův tým je kritizován, proto se Ethan rozhodne se svým týmem podniknout neschválenou akci, aby si napravili jméno a pomstili Lindsey.  Lindsey unesl Owen Davian, po kterém jde tajná služba už celé roky. Ethan vymyslí plán na únos Daviana ve Vatikánu. Plán je složitý, ale úspěšný. Davian Ethanovi vyhrožuje, že ho zabije před zraky jeho ženy, ale Ethan si myslí, že se nic pokazit nemůže. Když letadlo i se zadrženým přistane v USA, čeká je přesun auty. V tu chvíli na most, po kterém auta jedou, zaútočí ze vzduchu a Davianovi se podaří uniknout. Ethan okamžitě vyrazí pro Julii, Davian se k ní ale dostal první. Davian chce, aby mu Ethan obstaral zařízení, o kterém jsou informace v kufříku, který mu Ethanův tým sebral ve Vatikánu. Ethan má 48 hodin, aby tzv. Zaječí packu získal... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (889)

Matty 

všechny recenze uživatele

Prototyp dokonalého akčňáku 21. století! Králičí pracka je MacGuffinem, který by potřebovala většina současné hollywoodské produkce a zároveň tím, co z M:I 3 činí akční film, jenž dobře zná své diváky. 90% Zajímavé komentáře: Marigold, Visáč, Vitason, castor, Bobek15, Triple H, Cornon ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Bourne Supremacy vs. M:I:1 a M:I:2 feat. Alias. Abrams to vzal za správný konec. Hunta polidštil, a i když se mu jej nepodařilo polidštit do důsledků srovnatelných s tíživostí patrnou v Bournově mýtu, posun v psychologii je to znatelně příjemný. Aby živelná akce á la Abrams vyzněla, nemusí nově vystupovat z příběhu, což z M:I:3 činí nejen nejsoudržnější a „nejrychlejší“ film série, ale i dílek nejlepší. Abrams v něm nehledá tolik samolibých zpomalovaček jako Woo, ale realistický prostor naplněný akcí, adrenalinem a pohybem kamery i objektů před ní. K tomu výborné, přitom nevyčnívající triky a nekompromisní záporák... mlask. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Mám velký problém s tím, když se něco, co je postaveno na VELKÉ nadsázce a nereálně nabušené zábavné akci, a co se nebere příliš vážně (pamatujete na vrtulník svištící si to lehce nedobrovolně pod Kanálem, že?:) Pamatujete si Tomboye s jiskřivými kovbojskými botkami, kterak si ojíždí podrážky v láskyplném objetí se silným jednostopým vozidlem, že?:)) , najednou snaží vytvářet dojem, že tentokrát je to fakt smrtelně vážné a OSOBNÍ (btw pozdravme Daniela Kamenného Ksichta Craiga, který má tentýž "problém";)) Nechápu, co to J. J. Abramse popadlo - jak dokazuje pět akcí našlapaných sezón Alias, zábavnou akci s téměř neprůstřelným hlavním hrdinou dělat umí. Ale ne, on prostě musel natočit kus příhod děsně tajného agenta, ve kterém prokládá pro mě zcela neslučitelné složky absolutně nereálné akce a úchylárny typu miniaturních bomb v mozcích s hlubokými a strašně vypjatými emocionálními "tentokrát už to není legrace, ale skutečný život" scénami s frekvencí hodnou stroboskopu. A to jsou tu ještě scény zcela zbytečné akce pro akci samotnou, ať už jde o free climbing pod vatikánskými krovy nebo běhání po mostě ve stylu "jedna plus jedna, tam a zpět". Tohle se prostě vážně nepovedlo. A ano, je to i tím, že Cruise není z mého pohledu ani zdaleka takový sexuální objekt jako Jenn Garner;) Ale vážně - kde jsou ti, co se posmívali Woově příspěvku do série za jeho klasickou baletní choreografii, za pompézní hlášky pronášené s výrazem operetního padoucha? Mně přijde daleko směšnější "miluju tě a teď už se neptej a vpal mi těch 220 do hlavy":) Jistě, je tu výborný Philip Seymour Hoffman, je tu výborná technická stránka, ale jako celek to na mě absolutně nezabírá. Restek-p a 60%, ale jenom proto, že i u Casina Royale jsem šel docela vysoko. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Komplikované špionážní hrátky ala De Palmova ´jednička´ až na druhé koleji, Abrams předkládá ryze akční podívanou, při které divák s nadhledem v klidu překousne i nechtěně sebeparodickou resuscitační scénu i skutečnost, že citový vztah Hunta ke své manželce Abrams přibližuje skrze za uši tahající dialogy typu: "Miluji tě. Věříš mi? - Věřím ti. - Věř mi. Follow me." a mě, jako obyčejného diváka, bude stěží zajímat, jestli jde jenom o vysmívání se žánrovému klišé (čemuž můžu a nemusím věřit). A tak když pominu z poslední doby nadčasový ´Bourne Supremacy´, podobnou jízdu jsem si na velkém plátně užil snad naposledy před dvanácti lety při de Bontově ´Nebezpečné rychlosti´. Působivý úvod, který představí Seymora Hoffmana jako opravdu lahůdkového nekompromisního záporáka, vystřídá zvolněné nadechnutí k velké nepřetržité akční smršti, která s několika cool dějovými zvraty a velmi malými oddechovými přestávkami skončí až s nástupem závěrečných titulků. Užil jsem si to fakt dost.___PS: Cruise se jeví jako schopný producent a v poslední době i jako čím dál lepší herec, ale tady si zase se svým místy teatrálním projevem vybral slabší chvilku. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Moderní televizní seriály staví na propracovaných postavách, překvapujících zvratech a především na důmyslném zaháčkování diváka. Režisér J.J. Abrams podepsaný pod obrazovkovými hity Alias a Ztraceni stejné zásady uplatňuje u nového filmu o expertovi na nemožné mise v podání Toma Cruise. Abrams z nezničitelného hrdiny udělal cítícího a trpícího člověka a zavrhl klasické střídání akčních a oddechových scén. Kombinací akce, napětí a hluboce emocionálních scén si diváka podmaní už v první scéně a až do konce ho nepustí. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (44)

  • Postava zlosyna se jmenuje Owen Davian, což je fórek na manažera herce Hoffmana, který postavu zvárnil. Jeho manažer se jmenuje Davien Littlefield. (don corleone)

Související novinky

Star Trek 3 v rukách debutanta?

Star Trek 3 v rukách debutanta?

10.05.2014

Hollywoodská studia zřídkakdy vkládají sto a více milionů dolarů do rukou někoho, kdo ještě nikdy nenatočil celovečerní film. V poslední době ale dostali takovou důvěru třeba Rupert Sanders (Sněhurka… (více)

Abrams nenatočí nové Star Wars digitálně

Abrams nenatočí nové Star Wars digitálně

25.08.2013

Posledním dílem ságy, která byla natočena na klasický 35 mm film, byla Skrytá hrozba. V Klony útočí a Pomstě Sithů už Lucas experimentoval s digitálními kamerami. Tvůrci Epizody VII (a dalších) však… (více)

Brutální Nikita se vrací

Brutální Nikita se vrací

23.02.2010

A tentokrát bude nejen krásná a smrtící, ale bude mít i dobré kung-fu. Maggie Q se sice narodila na Havaji (americkému otci a vietnamské matce), ale jméno si udělala v hongkongských filmech plných… (více)

James T. Kirk nebo Ethan Hunt?

James T. Kirk nebo Ethan Hunt?

12.06.2009

Zdá se, že čtvrtá mise je docela „possible“. Dokonce za účasti Cruise a Abramse. Mission: Impossible 3 se jim povedla a přestože nesplnila komerční očekávání, těch 400 milionů dolarů na celosvětových… (více)

Reklama

Reklama