Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedinečná silvestrovská show a oslava 90. narozenin legendární herečky... Zažijte s námi výjimečný konec roku. Připravili jsme pro vás zcela originální kompilaci autorských vystoupení, zábavných scének a hudebních čísel. Největší hvězdy přinášejí jubilantce a divákům svůj dárek. Půjde o performance vytvořené jen pro tento unikátní večer nebo o nejoblíbenější písničky. Celou show otevře fantastické taneční číslo, na diváky i na oslavenkyni čeká mnoho překvapení, a především mimořádná zábava. A dokonce hvězdné bude nejen jeviště, ale i celé hlediště. Bude to prostě největší flám! (Česká televize)

(více)

Recenze (46)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Je třeba říci,že to opravdu nebylo moc dobré. Všudypřítomný playback, a samotný koncept pořadu už několik desítek let za zenitem, což si však někteří naši umělci stále odmítají připustit, a snaží se o oživování podobných typů pořadů. Výběr vystupujucích nastaven tak, aby se líbil převážně věkové skupině 65+, ale to se vzhledem k hlavnímu motivu pořadu asi dalo očekávat. Oproti Nově nebo Primě aspoň ČT natočilo něco nového, a nedala jen výběr svého archivu, ale brát to jako nějakou velkou pochvalu, to by fakt na ČT neměli. ()

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych si dal na hlavu kastrol a rozběhl se pět krát proti zdi, tak mě bude hlava bolet stejně jako po tomhle flámu. Česká televize vystrojila paní Bohdalové velkou narozeninovou párty z peněz daňových poplatníků. Na které nesmí chybět výběr celebrit za zenitem. Prostě „devadesátkové“ výtvory už nikoho nebaví. 0/10 ()

Reklama

pulula 

všechny recenze uživatele

Se Silvestry V.Menšíka se to samozřejmě srovnávat nedá, ale pokud to srovnám se soudobými "zábavnými" pořady, které jsou plné sestřihů a trapností, tak tohle byla špička. Jak píše L-wyz, chtělo by to více scének. Pokud jde o playback, přimhouřím oči. Jde přece o silvestrovskou zábavu a ne o koncert. Myslím, že šlo o pěknou poctu paní Bohdalové s řadou umělců, ať už si o nich myslíte,co chcete, které všechny takhle hezky pohromadě už nejspíš neuvidíte. ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Vcelku vkusná estráda s vrcholem v podobě velmi vtipného výstupu Kaisera a Lábuse, kteří předvedli, že když z hovna upleteš bič, tak při trošce umu i zapráskáš. Skvělá pocta Bohdalce a ideální pořad na Silvestra. Zamrzelo pouze vystupování na playback. Je jasné, že živáky by byly logistický oříšek a u některých interpretů, kteří pamatují Šemíka jako hříbě, by to zkrátka ani nebylo možné, nicméně šaškování na playback mi přišlo trapné už v devadesátkách, natož dnes. ()

Randyz 

všechny recenze uživatele

Playback mě rozčiloval, ale jinak mi přišlo, že se opět po letech vrátil bezva koncept televizního Silvestra. Sice jde o estrádu, kde se prostřídají kvalitní umělci a bohužel i ti, kteří by raději měli zůstat v propadlišti dějin, ale na druhou stranu se nelze 100% zavděčit každému. Ale oproti sestříhaným a archivním opakovaným pořadům z předchozích let to byla skvělá a příjemná změna opět vidět takovou velkou společnost bavících a smějících se umělců 🙂 ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama