Reklama

Reklama

Milionář Steven Price otevřel nový zábavní park s domem hrůzy a zorganizoval speciální narozeninový večírek pro svou ženu o které ví, že ho podvádí. Je však dost překvapen, když z pětice hostů není ani jeden z těch, kterým nabídl milion dolarů, když přijdou. Kromě jeho manželky se ve strašidelném zámku objevili - záhadný doktor Blackburn, sekretářka Sára, novinářka Melissa, motocyklový kurýr Eddie a podivínský pan Watson, syn bývalého majitele domu. Když se za hosty zavřou ocelové mříže a uzavřou se všechny východy, Price tuší, že něco není v pořádku, protože to není to, co sám připravil. Je možné, že dům žije vlastním životem? Šest lidí se stalo jeho vězni a čeká je noc hrůzy. Když první z nich přijde o život, ostatní si uvědomí, že tento strašidelný dům, který měl sloužit k zábavě, je domem skutečného zla. Kdo z nich přežije tuto noc? (Intersonic)

(více)

Recenze (118)

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Dnes pozreté po rokoch. Za mňa je to veľmi podhodnotený film. Film má veľmi dobrú atmosféru. Miestami je vtipný inokedy zas napätie nechýba. Príbeh je klasika proste sa jedná o strašidelný dom, takže nič prekvapujúce. Charakteristika postáv je slušná. Chémia medzi manželmi je tiež skvelá. Tiež tu nechýba sarkazmus, ktorý mám rád a tiež trochu perverzity čo sa týka manželov. Tieto vlastnosti pekne okorenia celý film. Jediné mínus je tesne pred koncom. Démon alebo čo to bolo vyzerá divne. Dalo sa z toho nápadu vyťažiť viac? Určite áno ale mne to neprekáža. Celkové hodnotenie za mňa je 70%. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Tož takhle debilní, až ostudné digitální finále by zapříčinilo jednohvězdičkové hodnocení i u mnohem promakanějších a ambicióznějších projektů, než u jednoduchého béčkového strašáku, který do určité doby aspoň zajímal hrou rozehranou v atmosférických kulisách a nejistotou, jak to vlastně s tím ústavem, postavami a předpřipravenými atrakcemi je. I to však dělal fádně, neinvenčně a bez mozku. ()

Reklama

deathka odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle není béčkový horor, zde totiž dochází písmenka abecedy. Viděl jsem to celé jedině proto, abych viděl, zda to může být ještě trapnější. Leknul jsem se pouze v okamžiku, kdy to autoři zřejmě vůbec nezamýšleli a při rádobyděsivých scénách jsem dostával záchvat smíchu. Proč proboha všichni do toho sklepa pořád lezli a hledali k tomu tak ubohý důvody?! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vraj sa tento film objavuje v rebríčkoch najhorších hororov histórie. No videl som už rad horších, ale toto fakt nie je horor, to je normálne film od 3 rokov, môžu to dávať do Filmárika a Filmušky. Vlastne len takmer. Niečo tam pre deti predsa len nie je. Keď tam tú ženskú kope elektrina a ona sa tam natriasa a skučí, nuž to skôr vyzeralo ako keby sa jej v šuške zasekol vibrátor. ()

Foo 

všechny recenze uživatele

Nepřišlo mi to jako nejhorší horor. Místy mi to připomínalo 13 duchů, dům byl živý jako Dům v růžích od Kinga a účastníky si dům sám zavolal jako Zámek hrůzy. Tudíž se dá tušit že nic originálního. A proč jsem se rozhodla pro tak vysoké hodnocení? Vlastně já takový styl hororu ráda. Trochu napětí a pár duchů nakonec:o). ()

Galerie (20)

Zajímavosti (17)

  • Keď skupina prvýkrát zostúpi do suterénu, na strope je moderná halogénová žiarovka. (Arsenal83)
  • William Malone chcel film nakrútiť v blázinci po tom, čo počas natáčania epizódy Príbehy zo záhrobia (od r. 1989) v opustenej psychiatrickej liečebni ušiel vystrašený filmový štáb z pivnice a už tam nechcel film nakrúcať. (Arsenal83)

Reklama

Reklama