Reklama

Reklama

Resident Evil: Lék

(seriál)
  • USA Resident Evil
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (147)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak dokoukáno a jako milovník herní série z toho moc nadšený nejsem. Vše je sice dobře vysvětleno, ale je to hrozně nudně natočené. Wesker mi tady vůbec nesedí. Nic člověka nenutí chtít koukat na další díl a čekat jak to dopadne. Seriál jen tak plyne až skončí. Efekty jsou zde moc pěkné a potvory známé z herní série pěkně vytvořené. Ale ty jsou opravdu jen občas. ()

NiWi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je nejen jednou z nejhorších (volných) herních adaptací, ale také jedním z nejhorších seriálů od Netflixu poslední doby. Tento projekt má zkrátka tolik nedostatků, až je mi herců v něm skoro líto, protože ti jsou jednou ze světlých stránek (ne však vždy). Sem tam je nějaká sekvence zajímavá, sem tam se objeví náznak napětí nebo dramatičnosti, a sem tam to zkrátka a dobře ujde. Bohužel tyto drobnosti nevyrovnají nezajímavý a špatný scénář, nelogicky zametající se všemi dějovými zvraty a postavami, které nutí odříkávat umělé dialogy dokola a dokola, a spoustu dalších produkčních nedostatků. Stejně jako Welcome to the Raccon City, i zde musím bolestivě konstatovat, že tento projekt nestojí za čas strávený u něj. Pokud doufáte ve slušný zombie seriál, koukněte se na The Walking Dead. Pokud jste fanoušek herní série, od seriálu Resident Evil: Lék utíkejte a neotáčejte se. Ať se tento počin snažil být čímkoliv, rozhodně to není Resident Evil. Více ZDE ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ja považujem značku Resident Evil za celkom solídnu. Jednotku mám v obľúbených a dokedy tu budem, tak to meniť určite nebudem a tie ostatne sa celkom dajú zniesť. A tak na tento seriál som bol dosť zvedavý, ako to Netflix zvládol. A teraz viem, že to nezvládol. Príbeh o dvoch sestier u ktorých sa strieda minulosť z budúcnosťou a zaujímavá ani dramatická nie je ani jedna s tých liniek. Je to neskutočná nuda, skoro žiadna akcia a keď i nejaká sa dostaví, tak je to slabučký odvar. Potom sa tu ma hrať na veľkolepé monštra a tvorcovia za zmohli len na vypasenú húsenicu, nezaujímavého Aragoga( H.P) či finálneho Gustava (Po stopách zabijaka). Jednoznačne je to jeden z najslabších seriálov od Netflixu a aj keď som nič extra nečakal, tak som zas nečakal ani takú hroznu biedu. Len za slabé 2*. ()

El.Negros 

všechny recenze uživatele

Slabé jako dech zombíka v mrazáku. Nevyrovnané jako pitný režim Dády Patrasové. Téměř klasická zombie platforma se propadla, díky trendycool antiwhite and lgbt++ nápadům, ušitým pro multigender-stricly-vegan-loosers-club jménem NeoNetflix, téměř na úplné dno. Post-apo část, odehrávající se v budoucnosti docela jde i přes úpornou snahu tvůrců, poslat ji svými vyložené dementními zvraty přímo do análního otvoru rozkládající se zombie prostitutky z Chomutova. Škoda, že byl Baxter (nejzajímavější charakter) poměrně brzy (v nejzábavnějším 4. díle) popraven rasistickým Netflixem jako bělošský heterák (tfuj tfuj a krížek do vzduchu). Část příběhu odehrávající se v minulosti, v kontextu se značkou Resident Evil, vážně nechápu. V těch flashbacích jde o multigender vztahovku, problémy dospívaní, daddy issues a (opět) scénáristickou debilitu. Pro běžný televizní seriál na Prima Love pro mladé, pubertální, pohlavně nevyhraněné masturbátory(ky) asi vpoho…Klidně by se to mohlo jmenovat Weskers junior high – black is new white.  Proč to ale nasírat do zombie klasiky, kde člověk taková témata  prostě nečeká a “kuurva” fakt nechce ? Zajimavé, že na tomto projektu dělal Andrew Dabb, týpek co má na svědomí mnoho dílů úspěšného a populárního Supernatural…..Asi došly prachy za koks a VIP shemaly, tak udělal tuhle hrůzu na objednávku NeoFlusu. Vždyť oslovuje celých 10% lidi na planetě včetně zahořklých paniců ověšených medailemi typu genderlooser roku. Každopádně celá série vyznívá tak, že si všechny problémy naše afroamerické hrdinky způsobily samy svými vysoce imbecilními nápady. Za to jedna hvězda nahoru. ()

jhr 

všechny recenze uživatele

Naprosto nehorázná nuda s otřesným scénářem. Netflix neumí točit adaptace známých knižních nebo herních titulů. Místo toho, aby se pokusil o věrnou adaptaci původních her, vyhodil oknem peníze na nesmyslný seriál, který s předlohou nemá nic společného. To co udělali s Weskerem je nepochopitelné. Ta postava je velice špatně napsaná a se svým předobrazem nemá nic společného. Všechny charaktery jsou na tom podobně. Není zde jediná zajímavá postava a casting se také nepovedl. Ella Balinska se sice snaží, ale její postava je nudná a hrozně napsaná, takže nemá co hrát a jen se trápí. Na celém obsazení je vidět, že pro tvůrce bylo důležitější naplnit rasové kvóty než obsadit skutečně dobré herce. Děj se více soustředí na woke agendu než na kvalitní příběh, a na něco takového u seriálu pod názvem Resident Evil nikdo není zvědaví. Netflix se opravdu nemůže divit, že mu ubývají předplatitelé, když je schopen vypustit do světa něco podobného. ()

Galerie (170)

Zajímavosti (21)

  • William Birkin byl jeden z hlavních vědců a virologů pracující pro Umbrella Corp. Spolu s Albertem Weskerem (Lance Reddick) stál za vývojem T-viru, a objevil G-virus, jež ho později sám proměnil na monstrum. (NiWi)
  • Scéna, kde má Billie halucinace před zrcadlem, jak se postupně mění v zombie, je přímý odkaz na scénu z „Resident Evil 3“, kde měla Jill Valentine stejnou noční můru. (ScarFace_V8)

Reklama

Reklama