Reklama

Reklama

Resident Evil: Lék

(seriál)
  • USA Resident Evil
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (147)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Asi je i dobře, že seriál nebude pokračovat, on to tady Lance Reddick hodně tahal a jeho scény, sou prostě jedno velký sigma. Co mi nejvíc na seriálu ? Asi hlavní hrdinka, ona prostě vytváří problémy a z větší části i cíleně a to jen proto, aby mohla uškodat svému otci, který fakt má rád obě svoje dcery. Takže mně docela i bolelo vidět, jak proti němu furt vyjíždí a furt ho z něčeho viní, on tedy Albert má nějaký ty škraloupy, ale jeho láska k dcerám byla opravdová. Je mi i líto Billie, která se i snažila zapadnout a chtěla aby to mezi nimi všemi fungovalo, takže bych ani nedávál za vinu, to co se z ní stalo, byla spíš k tomu dotlačena svoji sestrou. Co mi také vadí, je to chaotické a naprosto nelogické střídání minulosti a současnosti, první čtyři epizody sou v tomhle úplně šílený, dvě minuty v minulosti, dvě v současné a takhle to skáče do té páté epizody. Od té páté, se to taky děje, ale už to neni tak chaotické, kdyby to takhle pokračovalo i po ten zbytek, asi bych dostal epileptický záchvat a to nejsem vůbec na tohle alergický ! Různé odkazy na hry sou fajn, monstra sou taky fajn, akce je nic moc, z vedlejších postav mně zaujal jen Richard. Osobně bych tenhle seriál přirovnal k Resident Evil: Survivor. Jako neni to jako od Andersona, tam bylo všechno špatně už od samého začátku, tady prostě jen tvůrci nevěděli co mají dělat, takže neni to koncentrované zlo, je to spíše celé zmatené. ()

Zek 

všechny recenze uživatele

Resident Evil: Raccoon City, je totální blbost, ale snažil se být aspoň trochu věrný hrám. Bohužel tento seriál má se hrou společný pouze jméno. Příběh, který někdo vymyslel, tak za hodinu, je tu roztahaný do osmy dílů, kde se pořádně ani nic moc neděje, jen se člověk dívá na absolutně nudný postavy, které vás prostě nezajímají. Jediná známá postava ze hry, je tu Wesker, bohužel nějakého totální idiota napadlo z něho udělat kladnou postavu. Upřímně, když se nad tím člověk zamyslí, tak ta postava se mohla jmenovat jinak a vyšlo by to nastejno. Celkově, je to nejhorší Resident Evil jaký mohl být natočený. PS: To CGI toho psa, vypadá pořád hrozně. :D ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Zlatá Milla Jovovich, tak už aj z Resident Evil dokázal Netflix urobiť otravnú teenegersku woke kravinu. Najhorší Resident Evil doteraz, najhorší seriál od Netflixu za tento rok a jedna z najhorších herných adaptácií EVER. Našťastie, že som tento mesiac zrušil subscription, nech už Netflix ide fakt k čertu, pritom ako vedia skaziť akúkoľvek značku. CELKOVO: 2/10 ()

NiWi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je nejen jednou z nejhorších (volných) herních adaptací, ale také jedním z nejhorších seriálů od Netflixu poslední doby. Tento projekt má zkrátka tolik nedostatků, až je mi herců v něm skoro líto, protože ti jsou jednou ze světlých stránek (ne však vždy). Sem tam je nějaká sekvence zajímavá, sem tam se objeví náznak napětí nebo dramatičnosti, a sem tam to zkrátka a dobře ujde. Bohužel tyto drobnosti nevyrovnají nezajímavý a špatný scénář, nelogicky zametající se všemi dějovými zvraty a postavami, které nutí odříkávat umělé dialogy dokola a dokola, a spoustu dalších produkčních nedostatků. Stejně jako Welcome to the Raccon City, i zde musím bolestivě konstatovat, že tento projekt nestojí za čas strávený u něj. Pokud doufáte ve slušný zombie seriál, koukněte se na The Walking Dead. Pokud jste fanoušek herní série, od seriálu Resident Evil: Lék utíkejte a neotáčejte se. Ať se tento počin snažil být čímkoliv, rozhodně to není Resident Evil. Více ZDE ()

massdonfel 

všechny recenze uživatele

po 4 díle už fakt nedokážu pokračovat. A to jsem se fakt snažil abych to nevypl hned po prvním díle... Představuji si,  pracuji na střihu tohoto serialového kousku s režiséry a dalšími lidi ze štábu , vím že mam v ruce hromadu hoven tak to začnu sestříhávat a aby to bylo alespoň trochu zajímavější, tak co pak min budou timeskipy mezi minulostí a přitomností, jen proto, aby jsme měli jen hinty sem hinty tam, do toho vložím dialogy o ničem.   Na co si tady sakra hrajeme, víme že jde o zombie serial už v první scéně seriálu jsou vidět. achjo  Postavy ploché jako stůl, Wesker není Wesker, ale naprosto iracionální věděc, který se sebou nechává manipulovat.. předpokládám, že tam bude nějaké odhalení že to nebude on vůbec dále aby "šokovali" Typuji clon? možna i více než jeden...  A co se týče "Resident evil" no Resident evil to nevidělo ani ze zatáčky, jen si sprostě vzali značku kterou si na tuto hrůzu přilepili.  Jak jsem před vydáním četl že to bude v "budounosti" tak jsem řikal ok možna tam budou nějaky zajimavý nápady a třeba by se to mohlo i provázat s hlavním story linkou z her. Ale ne toto zase máme zombie apocalypsu na globální bázi. Kdyby tady nebyli takové debilni timejumpy a soustředili se na to "drama" z minulosti bylo by to alespoň trochu zajímavé, ale toto je  kalamita... Trochu jsem doufal že to bude alespoň guilty pleasure, ale ne je to přesně takové jaké jsem předpokládal.. ()

Galerie (170)

Zajímavosti (21)

  • V seriálu můžeme narazit na spoustu odkazů na videoherní sérii. Počínaje píšťalkou na psy, která byla v epizodě Vítejte v New Raccoon City (2022) použita ve Spencerově sídle na přilákání Cerbera (T-Virem infikovaného psa) k získání klíče z jeho obojku. Dále můžeme vidět zbraně jako Python či ikonickou zbraň S.T.A.R.S. jednotky RPD - Samurai Edge (Beretta 92F) Model Barry Burton, Red9 z „Residet Evil 4“ nebo tříhlavňovou upilovanou brokovnici známou jako Hydra z pátého herního dílu. Mimoto v seriálu zazní i „Moonlight Sonata“ na piáno, kterou jsme mohli slyšet v prvním herním díle či v DLC „Lost in Nightmares“ k páté hře. Vždy byla použita v případě, kdyby bylo potřeba otevřít tajné dveře. (ScarFace_V8)
  • Scéna, kde má Billie halucinace před zrcadlem, jak se postupně mění v zombie, je přímý odkaz na scénu z „Resident Evil 3“, kde měla Jill Valentine stejnou noční můru. (ScarFace_V8)

Reklama

Reklama