Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Green je profesionální gambler, který by nenechal vyhrát ani svou vlastní babičku. Jeho ruce už mu vydělaly slušné jmění, ale když se pustí do hry s mafiánským kápem Machou, začne mu docházet, že tohle by mohla být jeho poslední výhra, tím spíš, že se tak nějak očekává, že ze slušnosti prohraje. Věci se ale trochu zvrtnou a i když se Jackovi podaří utéct, má teď dost velký problém. Macha se nenechá jen tak "vojebat" a vypíše na Jackovu hlavu velkou odměnu. Las Vegas je městem hříchu a z téhle akcičky kouká pozinkované futro. Ještě že má Jack pár triumfů v rukávu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (288)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nie je to ani zďaleka taká katastrofa, ako naznačuje absolútny nezáujem publika, takže pokiaľ ste pri niektorých Stathamovkách v minulosti trpeli, Revolver vás bude maximálne iba tak nudiť. Znechutení nebudete mať byť čím. Ja nie som žiaden hard core fanúšik Guya Ritchieho, takže ma jeho priemerný Revolver nemal čím sklamať, keďže som od neho nič neočakával. Po pár rokoch si z neho nepamätám zhola nič, snáď iba prechádzajúce sa hovoriace postavy a pri tom aj zostane. Film sa napríklad páčil Karlovi Rodenovi. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Film, na který se mohou koukat psychiatři spolu se svými pacienty a všem se bude líbit. 1) 37letý Guy Ritchie předvádí, že náš největší nepřítel je v nás samých...až potud se s jeho sdělením mohu ztotožnit. Nedodal však, že tím nepřítelem je naše (v tomto případě jeho) zbytnělé ego. A Guyovo ego není bez zajímavosti. 2) Jinak nemohu, než se přihlásit ke komentáři Igiho B. Snad jen bych dodal, že znovu film vidět netoužím a tomu odpovídá počet hvězdiček. ()

Reklama

anais 

všechny recenze uživatele

Gangsterka Guye Ritchieho snažící se o nějaký filosofický přesah, možná Lynchovskou nejednoznačnost. A nebo – naprosto zmarněná šance natočit dobrý film se skvělými herci, zdlouhavá, překombinovaná nuda, ve které na vás Ritchie chrlí tolik nápadů a stylů (anime, gangstera, komedie, filosofování), že je těžké se v tom všem orientovat. Nejenže jsem ten film nepochopil, ale málem jsem ho ani nedokoukal. Asi po hodině dívání už jsem měl za sebou asi třikrát pocit, že už to musí skončit, že už uběhly MINIMÁLNĚ 2 hodiny! Do toho se přidával pocit naprosté bezradnosti při scénách typů té s ukradením trezoru – sledujeme v rychlých střizích tři scény, každá se odehrává na jiném místě, v jiném čase, načež se jedna z nich začne odvíjet coby animovaný film, který je chvílemi vidět v nějaké televizi. Tak zbytečnou s trapnou snahu o originalitu jsem ještě neviděl. Divák chápe velmi ztuha. A přitom Ray Liotta je skvělý (jeho scény ze solárka jsou velmi démonické!), a Jason Statham je má taky charisma. Ohromné zklamání, jednu hvězdičku dávám za scénu v níž nájemný zabiják Porter kosí skrz stěny ostatní vrahouny (tady je ten střih vysloveně boží). ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pre mňa celkom prekvapenie. Žiadne zbesilé a bezduché akcie, žiadny trápny humor a žiadne slaboduché hlášky. Aj Statham predviedol, že nemusí byť nutne obsadzovaný iba do rolí drsných bitkárov u ktorých svalová hmota víťazí nad duchom. Zatiaľ možno jeho najlepšia rola. Pravda, možno je pre niekoho miestami film trochu zložitejší, ako šachová partia, čím si vysvetľujem aj trochu nízke hodnotenie tohto snímku. Čudujem sa, že toľko ľudí nepochopilo zmysel tohto skvelého snímku. Tá spletitosť bola zámerná. Nebola za tým žiadna schizofrénia ani prekombinovanosť. Tvorcovia podľa mňa chceli ukázať vnútorný súboj hlavného hrdinu so svojou temnou stránkou, ktorú tu zastupovalo ego. Odovzdanosť triumfujúcej nad tyranom s búchačkou v ruke a panikou v srdci. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Tých 5 hviezdičiek je pre Guya Ritchieho a jeho pútavý precízny vyzuálny štýl jeho najnovšieho dielka. To čo bolo v jeho predchádzajúcich gangsterkách najlepšie nájdeme samozrejme aj tu, mafiánske postavičky vychcané i dementné, nešťasné náhody a hlavne jeho kamerové hrátky. Revolverom však vsúpil do vôd filmových thrillerov, ktoré slušne uviedol do povedomia David Fincher svojím štvrtým spektáklom. Možno som to celé do detailu úplne nepochopil, ale treba to? Napriek tomu táto Ritchieho gangsterka bola pre mňa z jeho skvelej trojky najpútavejšia. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (10)

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Ďalší job pre Kuriéra

Ďalší job pre Kuriéra

10.09.2005

Jason Statham, na ktorého charizme a coolovosti z veľkej časti stojí akčná pecka Kuriér (a ktoré sú zároveň jediným dôvodom, prečo si pozrieť pokračovanie), si v akčnom thrilleri CRANK zahrá… (více)

Reklama

Reklama