Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (237)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jeden z hitů mých mladistvých let. Sladká a dobrotivá Hilary Duff a nádherný Chad Michael Murray coby galantní "princ." Je škoda, že tento sympatický krasavec postupem času upadl v zapomnění. Myslím, že kdyby se opět dostal do podvědomí, všichni ti Lautnerové a podobní by se mohli jít zahrabat. Ano, je to typicky americký, dokonale vypadající herec, ideální do komedií. Ale na rozdíl od spousty jiných, se nesnaží působit dojmem šamponovského, plakátového blbečka s rádoby svůdným pohledem typu "já jsem ten nejvíc sexy." Je příjemné se na něj dívat a vypadá, že si ani nehraje na krásného, ač by jistě mohl, a právem. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Typickej americkej film pro dvanáctiletý holky. Od něčeho takovýho se nedá očekávat nic světobornýho, jen doufat že to nebude uplnej průšvih. Nevadí, že příběh je naivní a děravej jak cedník, od herců se taky nic čeká, snad jen že budou aspoň trochu sympatický. Hilary Duffová to splňuje, Chad Michael Murray nikoliv – takhle nevýraznej hereckej výkon jsem hodně dlouho neviděl. Ale zase Jennifer Coolidgeová si na roli pošmákla. Je to blbina s několika přepísklejma pasážema, ale když člověk neočákává nic světobornýho, koukat se na to dá. ()

Reklama

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Skvely pribeh a byla by to i moc pekna komedie a romanticka zalezitost az na jednu vec - karikaturicke a uchylne postavy macecha a jeji vlastni dcery - to pokazilo celkovy dojem jak jen to slo. Nebyt tohoto faktu davam 5 hvezdicek. Vzhledem k tomu ze musim hodnotit cely film a dojem a nejen vinikajici Hilary Duff, Reginu King a dalsi musim dat pouze 3 hvezdicky. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti moderním variacím klasických témat, ať už jde o věhlasná dramata nebo nesmrtelné pohádky, ale pokaždé je potřeba k takové látce přistoupit v rozumné snaze příběh obohatit a ne jej jen bezostyšně vysát. V tomto případě je to bez sebemenšího náznaku tvůrčího vkladu a proto většina scén nefunguje a situace, ve kterých by měly emoce aspoň mírně gradovat, dochází k zívání a protočeným panenkám. Ani z těch řekněme sympatických mladých tváří nebyl režisér schopný vydolovat jediné zrnko vzájemné chemie. Bída. 30% ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Ples na miestnej strednej škole dá do kopy miestneho playboya a čašníčku, ktorý o sebe ale vôbec netušia a tak sa po plese začína hľadanie vysnívanej lásky. Herecké obsadenie: Ako to v podobných amerických teenage rodinných príbehoch býva tak sú aj hlavné postavy sympatické ale herecky vysoko podpriemerné. Prevedenie: Infantilná zápletka a aj humor. Všetko je strešne vyumelkované a ide to od začiatku do konca v zabehnutých šľapajach. Jediná zápletka je výsmech na úrovni školského predstavenia čo je strašne chabé a potom prichádza presladený koniec. Pocity: Aj napriek všetkému čo som napísal sa na to dá pozerať a dá sa v nedeľu poobede pri tom oddýchnuť bez toho aby ste pri tom zaspali. Viac som ani nečakal. Pridaná hodnota: Popoluška  z Americkej strednej školy. 50% ()

Galerie (94)

Zajímavosti (14)

  • Číslo "609" na konci internetové přezdívky Chada Michaela Murraye je kód Princetonu, na který je v celém filmu odkazováno. (HappySmile)
  • Na konci internetové přezdívky Hilary Duff je číslo "818. 818", což je kód oblasti San Fernando Valley, kde se film odehrává. (HappySmile)

Reklama

Reklama