Reklama

Reklama

Trojice půvabných a mimořádně schopných agentek Dylan, Alex a Natalie pracuje pro záhadného milionáře Charlese Townsenda, kterého ovšem nikdy neviděly. Kontakt s nimi udržuje pouze prostřednictvím telefonu a svérázného asistenta Bosleyho. Čeká je velká akce. Byl unesen milionář Eric Knox a s ním byl ukraden jeho převratný software, který umožňuje najít a sledovat každého, kdo používá telefon. Jeho asistentka Vivian Woodová podezírá jejich konkurenta Rogera Corwina, který se nedávno pokusil koupit Knoxovu společnost. Andílci proto soustředí pozornost právě na něj. Nejprve v čínském masážním salonu milionáře uspí, zkopírují jeho elektronický diář a získají odlitky jeho klíčů. Potom proniknou na jeho party, a zatímco Natalie flirtuje se sympatickým barmanem Petem, Dylan s Alex si všimnou zabijáka Hubeňoura, který se podílel na Knoxově únosu. Během pronásledování s ním svedou souboj v zadních uličkách a objeví místo, kde je ukryt Knox. Zbývá získat zpět jeho software. Andílci získají přístup k hlavnímu počítači v Corwinově podniku. Dylan se po akci sblíží s Knoxem, který jí vypráví o svém otci, který zemřel, když byl zrazen nejlepším přítelem. Hubeňour zavraždí Corwina, Vivian unese Bosleyho a trojice andílků se stane terčem vražedného útoku. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (409)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Natalie (Cameron Diaz), Alex (Lucy Liu) a Dylan (Drew Barrymore) jsou špičkové agentky záhadného multimilionáře Charlieho, který se za své peníze rozhodl sám potírat zločin (nu i tací jsou mezi námi). Hlavní inženýr Knox Industries sám Eric Knox byl unesen, a všechna podezření ukazují na majitele firmy Red Star Rogera Corwina. Při spojení Knox Industries a Red Star by bylo možné dle hlasu vysledovat kteréhokoliv člověka na světě. Charliho andílky čeká zase jednou pěkná fuška .... Akční režba od první do poslední minuty, která se jen občas zpomaluje do .. ehm .. rádoby romantických momentů zamilovaných agentek. Tyto sekce ale působí hodně rušivě, a taktéž naše milé agentky se v těchto chvílích chovají hodně hloupě (viz scéna ze začátku kdy místo aby sledovaly svého kolegu se baví balením číšnika v baru, ehm).. O hlavních herečkách se toho moc říct nedá, až na to že vypadají opravdu krásně (až na Diazovou, kterou od jisté doby nemůžu vystát), a hejbaj se docela ladně... Akční scény jsou doplněly taktéž velmi akční hudbou, která rozhodně filmu ostudu nedělá... Vypněte mozek, a jen se bavte -- nic jiného od filmu nečekjte... ()

numi 

všechny recenze uživatele

Kompletní děj by se vešel i do zkrácené krátké zprávy z webu nedávno sloučeného tuzemského mobilního operátora, "hérečky" se usmívají jako by byly teprve na konkurzu a rozkoukávaly se, koho že budou muset poškádlit, aby tuhle roličku dostaly, a Bill Murray je zase zpátky s tím svým okoukaným výrazem, který po celou dobu filmu nezmění. A tohle všechno scénárista protřepal, režisér upekl (ano, jde o narážku na jistý dějový zvrat ve filmu) a diváci to mají "sežrat". No, pochutnal jsem si asi jako na plíčkách na smetaně ze školní jídelny (otřesné to vzpomínky), ale jsem nasycen. Úkol splněn. Charlieho andílci nejsou filmem. Jsou jen jakýmsi devadesátiminutovým trailerem na "akčněšpionážní hybridmovie". Něco mezi Jamesem Bondem v ženském balení vynásobeném třemi a (bohužel až) druhou Mission: Impossible. PS: Dobře jsem se pobavil u scény na diskotéce "Pete a dva nabouchaní vyhazovači". Jakoby vyklouzla z pera létajících cirkusáků z Monty Pythona. [září 2006] ()

Reklama

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Lehce stravitelné, docela zábavné... né moc přehnané a krátké.... jo šlo to. Kdybych to mohl porovnávat z tím dalším dílem... Jinak jo, tipicky akční fantasy B" z komedi prvky. Škoda že v samotném finále kde by od toho člověk čekal nejvíc.... to totálně ztrácí šťavu.... bylo evidentní že to chtějí mít tvůrci hodně rychle za sebou. Škoda. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice se jedna jen o takovou akcni blbustku, ale kdyz si clovek potrebuje jen tak odpocinout a nad nicim nepremejslet, je tohle idealni volba. Pribeh by uplne nejhorsi nebyl, ale stejne to je cely zamereny jen na blbnuti tri andilku, ktery je ale nicmene akcni a vtipny a jelikoz se to vlasne deje celou dobu, tak film hodne slusne odsejpa. Navic choreografie docela slusna, hudba taky a krome tri sexy andilku stoji za zminku i spousta vedlejsich roli, jako je Murray, Rockwell, Wilson, LeBlanc, Green a hlavne muj oblibenej Glover. Proste naprosto oddechova zabava za slusny 4*. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Na "tyhle" filmy téměř nekoukám, ale chtěla to vidět přítelka, takže jsem to přetrpěl. Ono je to tak blbé, že je to vlastně roztomilé, je to zkrátka blbé neškodně. Nicméně ani té roztomilosti bych nedal tři hvězdy. Ale fakt se mi dost líbil ten týpek "slizký hubeňour" (Crispin Glover), ta třetí hvězda je za jeho postavu. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (28)

  • Herečky trénovaly po tři měsíce každý den osm hodin s mistrem bojových umění. (viperblade)
  • Severoamerické tržby dosáhly 125,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 264,1 mil. (NIRO)
  • Scénář filmu byl přepsán asi třicetkrát, než byl shledán přijatelným jak pro producenty, tak pro režiséra. Pracovalo na něm celkem 18 různých scenáristů. (viperblade)

Související novinky

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Charlieho andílci dostanou další šanci

Charlieho andílci dostanou další šanci

16.09.2015

Převážně komediální herečka Elizabeth Banks (Zack a Miri točí porno) se letos dala na režii. Její Ladíme 2 utržilo 285 milionů dolarů, takže se předpokládalo, že se u trojky nebude měnit dohled.… (více)

Další celovečerák podle seriálu

Další celovečerák podle seriálu

07.07.2009

U nás jsme jej nikdy kdovíjak neznali, ale „na západě“ platil v 80. letech za jeden z nejpopulárnějších policejních seriálů. T. J. Hooker. Když zalovíte v paměti, možná se vám vybaví úvodní scéna z… (více)

Cruise a Stiller opět spojí síly

Cruise a Stiller opět spojí síly

17.02.2009

Čím by byla Tropická bouře bez Toma Cruise? Něčím asi ano, ale určitě by ztratila svůj bezkonkurenčně nejzábavnější prvek. A Tom bude mít opět příležitost dokázat, že je za jistých okolností lepší… (více)

Reklama

Reklama