Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připoutejte se, protože začíná nejdivočejší výlet roku! Bavič Cedric the Entertainer stojí v čele skvělého obsazení povedeného komediálního dobrodružství jedné rodiny, která se pokouší zvládnout nevídané potíže (a přežít jeden druhého) na tripu napříč celou zemí. Na své cestě potkávají šíleného řidiče nákladního auta, naloží stopaře holdujícího kultu voodoo a odhalí nebezpečí podezřelého hotelu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

DjMetal 

všechny recenze uživatele

Nechapem, co vam na tejto komedii vadi. Ja viem. Isto ju slovaci pozerali so slovenskym dabingom,ze?? ja ho totalne neznasa. Mali by ho zakazat.povolenie dostanu len na rozpravky. inak je film potom o hovne. Kukal som to s ceskym dabingom a je to super komedia.vela krat som sa smial. Ako napr. pri zaciatku. dcera: sama jsem si je usila (saty). tata: no, ale koupila si si malo latky. (tak nejak) :D:D:D. Je to ppci komedia. mi napiste co je pre vas super komedia. ale nie cetnikov alebo nejake stare.tie su vsetky skvele.ale nejaku novsiu. Pre mna je tato super. A ti ktori rozmyslate ci si ju pozriet, vrelo doporucujem. ()

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Ach bože... tolik infantilností na jednom místě - z toho se chce občas až zvracet nebo si minimálně vrazit prsty do očí. Když už se chcete dívat na nějaký takový film, tak sáhněte spíš po komedii Už jsme tam? kterou tenhle snímek místy vykrádá, až hrůza a ještě se mu to vůbec nedaří. Opravdu otřesný film, který nepobaví. ()

Reklama

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Podle obsahu by to mela byt silena komedie se super uzasnymi hefty ale kde nic tu nic. Sice to ma alespon nejaky dej a uchazejici scenar ale je to spis film na podivani u ktereho se sem tam zasmejete. Nic zvlastniho, zadne super sceny ohromujici herecky vykony, teda az na strycka Earla, ktery je nezapomenutelny. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Rodinná komédia plná negrov a priblblích vtipov. Amerika ako vyšitá, multikulturalistická zadusená v skazených hodnotách. Bla, bla, bla, bla, bla. Keď som mal 13. a tieto veci ma nezaujímali a nesledoval som ich, sa mi to v podstate páčilo. Proste ide o úplne šablónový film na ôsmu hodinu večer. Malé deti tešia na večerný film ale aj tak ho nedopozerajú keďže po prvej alebo druhej reklame zaspia. 1,5* ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Že vraj najdivokejší výlet roku! Asi tak divoký ako výlet dôchodcov organizovaný firmou špecializujúcou sa na predaj najznačkovejších hrncov a matracov spojený s obedom a "krátkou" prezentáciou. Na komédiu príliš suché, na rodinnú komédiu príliš perverzné a na čiernu komédiu, tak to vôbec, to nestačí najať potmavších hercov... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Režisér Christopher Erskin snímkou debutoval vo filmovom priemysle, dovtedy nakrúcal videá pre Missy Elliot, TLC a Boyz II Men. (ash99)

Reklama

Reklama