Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná prdel. Chucky a Tiffany jsou vynikjaící dvojka s parádní chemií (navíc spolu mají sex a také odhalíme, že Chucky gumu nepotřebuje, protože je přeci celý z gumy), ovšem Jennifer Tilly je jako herečka dost příšerná, i když Tiff dábla skvěle. Chucky opět genálně hláškuje (a tentokrát nejen on), a jen málo černých komedií, je černých tak, jako tenhle čtvrtý díl Chuckyho, který je po jedničce prozatím druhým nejlepším v sérii. Nechápu to nízké hodnocení, ale nejspíš je to opět tím, že od toho všichni čekají horor, ale je to komedie a komedie mají i předvídatelnou zápletku a tohle je předvídatelné jako máloco. Navíc je tu spousta geniálních filmových odkazů, pošahanost Chuckyho a Tiffany nezná hranic a já se prostě báječně bavil. Tahle série (ačkoliv se to nezdá) zraje jako víno a Nevěsta je rozhodně povinnost, protože ačkoliv Chuckyho zabijí, on se vrátí ještě mnohem lépe, ačkoliv je umírání děsná otrava. Za mě 75%, parádní epizodka ze života masového vraha, který je teď už definitivně Z GUMY. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Chucky se vrátil... hezky se nám vrátil: s moderním faceliftem a novou přítulkyní po svém boku. Kromě několika krvavých mordů, suchých hlášek a manželských hádek se tu ale taky souloží a hulí tráva. Nadhled tvůrců tím ale nekončí, jelikož fanoušky potěší i spousta odkazů na jiné hororové ikony jako jsou Freddy, Jason nebo Pinhead. Po Andym naštěstí už ani stopy. Místo něho je tu hollywoodská krasotinka Katherine Heigl, která sice bradavky neukáže, ale kulisa je to pěkná. Slušností bude zmínit metalový soundtrack, v němž našly prostor kapely jako White Zombie, Slayer, Motorhead, Judas Priest nebo Coal Chamber a Static-X. ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Ehm co to melete? Že humor v sérii o vraždícím magorovi co je uvězněnej v těle gumový panenky nemá co dělat? Child's Play byl na černým humoru založenej vy expertíci. Zde je však dotaženej k dokonalosti, prakticky vše co Chucky vypustí z huby je hláška co funguje a film je navíc prošpikovanej odkazama na ostatní slashery (Jasonova maska, Freddyho rukavice, Leatherfacova motorovka, maska Majkýho Myerse + scéna kdy chlápkovi nastřelí hřebíky do palice a Chucky řekne TOHLE MI NĚCO PŘIPOMÍNÁ :)). Je to snad lepší než první Child's Play. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Tak nám Chucky již potřetí vstanul z mrtvých a jeho návrat je po slabé trojce vskutku velkolepý. U tohoto dílu jsem bavil nejvíce, jelikož je kromě hororu spíš už více komedie. Co se týče samotného dílu, tak se jedná již jen o pouhé natahování příběhu, ale to vůbec nevadí. Miluji film FRANKENSTEINOVA NEVĚSTA a Chuckyho nevěsta se jí velice podobá, navíc se na tento starý film ze třicátých let zde odkazuje. Chuckyho nevěsta si zakládá na pohledně odporných panenkách, vraždách (policajt co je zabit hřebíky ala Pinhead, rozbité zrcadlo nad milujícím se párem nebo rozšrotovaný chlap kamionem), krásné Jennifer Tilly v sexy erotickém kostýmku a minišatech (bohužel je ve filmu asi jen prvních dvacet minut) a především na humorných scénách a hláškách, kdy Chucky je uložen do ohrádky pro děti, poté kouří trávu nebo souloží. Z této scény si navždy odnesu hlášku: "Chucky, máš gumu?"/ Vždyť já jsem celý z gumy." [2400. hodnocení, 113. komentář, 55%] ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Pro mě se stává Bride of Chucky hned druhým nejlepším dílem po původním prvním díle. Je to prostě vtipné, stylové a hlavně obohacené docela pěkným nápadem o znásobení oživlých panenek. Jennifer Tilly se na svou roli taky výborně hodila. Chucky tu byl prostě frajerštější víc než kdy dřív a jeho nevěsta byla taky skvěle napsaná. Objevuje se tu spousta nadsázek a satiry a celkově je to super díl. Toť vše. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Ve scéně, kde je Tiffany (Jennifer Tilly) ve vaně a přepíná kanály, objevuje se v televizi seriál To je vražda, napsala (1984).. (Wade)
  • Zbraň, akú použije v závere Chucky je pištoľ Glock 17. Tiffany (Jennifer Tilly) používa Bruni ME-8. (beso74)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama