Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž, považovaný za bezohledného a tajemného vraha (Wesley Snipes) je na útěku před zákonem a snaží se zjistit, díky komu byl obviněn ze dvou vražd, spáchaných v New Yorku. nemá však mnoho času... zkušený šerif Sam Gerard (Tommy Lee Jones) a jeho muži jsou mu na stopě. Nelítostné pronásledování začíná... (Warner Home Video CZ)

Recenze (267)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Šerifové jsou vlastně takový Uprchlík 2 opět s Tommym Lee Jonesem ve stejné hlavní roli, s tím rozdílem, že to kvalit Uprchlíka prostě nedosahuje, pouze to má stejný koncept. Ovšem koukatelné to je. Wesley Snipes a Robert Downey Jr. plně vynahrazují veškeré filmové nedostaky a přináší slušnou porci napětí a správného krimi thrilleru, a tak to má být...70% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování Uprchlíka už sice není tak dobré jako jeho předchůdce, ale i tak jde o slušný průměrný film. Je poněkud drsnější – je tu i více mrtvých – samotná zápletka má být propracovanější, nicméně ani to nezaručí úspěch. Ten byl totiž v „jedničce“ dán hlavně přítomností H. Forda, který společně s Tommym Lee Jonesem Uprchlíka neskutečně táhli svými hereckými výkony. Tady zůstal jen představitel šerifa a Wesley Snipes zas tak výborný herec není. Není ani špatný, ale jeho postava prostě neměla takové charisma. Bohužel tady půjdu s finálním hodnocením dolů, protože film jako celek je prostě průměrnou podívanou. Rád se na něj zase někdy podívám, ale rozhodně mezi moje TOP oblíbence patřit nikdy nebude. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Když dva dělají totéž není to totéž. Aneb Baird si tu zahrál na Davise a stvořil něco jako remake a pokračování v jednom. No Baird je pro mě hlavně elitní střihač, ale jako režisér už nic moc. Tohle aspoň neuspí jako nudný Boeing 747 v ohrožení. Akce je tu určitě dostatek a Wesley Snipes v té době v elitní formě se i stará o její kvalitní provedení. Akorát se člověk nemůže zbavit dojmu, že sleduje něco co už tu jednou bylo a lépe. S tím že civilnost celého příběhu se s hrdinou profíkem v hlavní roli jaksi vytrácí. Nicméně původní dvě hvězdy byly příliš přísný, protože musím už poněkolikáté konstatovat, že ve srovnání se současností na tom tyhle filmy který pro mě nebyly ve svý době úplný bomby nejsou zase až tak špatně.55% ()

fannah 

všechny recenze uživatele

Docela dobré pokračování Uprchlíka. Celková atmosféra je odlehčená hlavně zaměřením na šerify, v čele s Tommy Lee Jonesem a Joe Pantolianem. Robert Downey v roli křiváka, kterou zvládl výborně. Opět výborná hudba Jerryho Goldsmithe kombinovaná se střihem a režií Stuarta Bairda. Uprchlík to zdaleka není, ale dobrý akční thriller to je. ()

themic 

všechny recenze uživatele

Podle mě celkem vydařený akční thriller, který nezklame, ale zas výrazně nepřekvapí... Jak už tu psal POMO, obsazení hlavního hrdiny se moc nepovedlo, Wesley Snipes není úplně extra výrazný a ani nevypadá jako několikanásobný vrah... Hodně se tento snímek podobá filmu "Uprchlík" ve kterém ztvárnil hlavní roli Harrison Ford... Musím říct, že Tommy Lee Jones nezklamal, opět hrál nezničitelného policejního tvrďáka, kterému dojde všechno naprosto v pohodě..! Film na mě zapůsobil tak abych dal 4 slabé *..! Rozhodně doporučuji více film "Uprchlík - 1993"..:) ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Stuart Baird použil skutočných pilotov namiesto hercov, aby dodal autentickejší pocit. (Arsenal83)

Reklama

Reklama