Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Prahu dostihne vlastní teze o tom, že divácké návyky se nemění. A tak se pořad Dobré ráno, Brno! (II. série) na obrazovky zkrátka musí vrátit. Ředitel Plíhal má po počátečním průšvihu více štěstí než rozumu, když svolí, aby se režie ujala mladá krev. Nikdo by asi nečekal, že právě o režisérské křeslo tohoto pořadu se ale nakonec povede urputný boj. Odbojná nálada tak ovlivní i populární den otevřených dveří a revoluce vypukne na tradičním plese České televize, kde se konečně ukáže, kdo s kým je opravdu kamarád. (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (9)

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 1 (2024) (epizoda) (S02E01)

  • Přibližně ve 24. minutě, kdy vcházejí Vítek (Vojtěch Hrabák) s Johanou (Beáta Hrnčiříková) do bytu Mirka (Jan Kolařík), je možné na botníku zahlédnout láhev vodky, která má etiketu totožnou s tou, která byla použita na lahvích ve filmu Metanol (2018). Stejný případ je i v následující scéně z nemocnice, kdy dá Johana svému otci přičichnout z láhve tuzemáku. I zde je možné vidět, že láhev má stejnou etiketu, která byla použitá ve filmu Metanol. (Skarface)

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 5 (2024) (epizoda) (S02E05)

  • V epizodě se odehrává den otevřených dveří České televize, 70 let od zahájení vysílání na našem území. Toto bylo skutečné a některé scény byly natočeny v tentýž den. Den otevřených dveří se uskutečnil v sobotu 29. dubna 2023 a návštěvníci si mohli projít studia České televize v Praze, v Brně a v Ostravě. (Leopard105)

Reklama

Reklama