Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Českému slavíku je 60! Oslavte společně s námi výjimečné jubileum nejpopulárnější hudební ankety v zemi! Těšit se můžete na exkluzivní vystoupení těch největších hvězd! Uvidíte skupiny Lucie a Olympic, Ewu Farnou, Marka Ztraceného, Jiřího Korna a další! Slavnostním večerem vás provedou Aleš Háma, Ondřej Sokol a Tereza Pergnerová... (TV Nova)

(více)

Recenze (34)

castor 

všechny recenze uživatele

Každý předem ví, co může očekávat... tím bych asi začal. Jinak každý druhý se poplácal, jak to vlastně dělá hezky. Dav uctívačů hlasu Lucie Bílé se po ročním kralování Ewy Farne semknul, Kabáti vydali desku, takže vytlačili optimistické popové bandy, naopak Ztracený se neztratil. Jiné než klasické kategorie zbytečné, když si pro ně stejně nikdo nepřijde, viz hip hop a rap. Prostě Český slavík chce mnohé postaru (kdyby Mistr ještě žil…), nechce překvapovat, nechce být zapšklý… Dykova poznámka (roky koncertoval, vydával desky a nic) trefná. Moderátoři se svou milou dávkou nekorektnosti nezklamali. ()

spacylemon 

všechny recenze uživatele

To jsem se zas jednou chtěl dozvědět, co nového v té naší české popík-kultůře a všechno je v pořádku, od roku 2008 se totiž nezměnilo vůbec nic (včetně, tyvole, neustálého vyvolávání ducha Karla Gotta). Co mě jediné překvapilo a zároveň připravilo o poslední iluze, to byl vrchol celé taškařice - šumavský wannabe McFerrin aka Bárta z Wishe. Pokud tenhle Dykův pseudointelektuální kýč považuje tolik lidí za jakože "vysoké umění", tak to svědčí o velmi rozšířeném dědičném zatížení kretenismem. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Po loňském fiasku, které se stalo součástí Janečkovi prapodivné kampaně, letos Nova, jako už majitel značky, vsadila na jistotu, a umírněnější pojetí, aby se pokud možno vyhnula kontroverzi, a nepoškodilo svoje jméno, a jméno značky Slavík. Občas se sice objevila nějaká ta narážka na aktuální dění, ale nebylo to vyloženě nic, co by mělo bourat vztahy mezi lidmi v showbyznysu. Fórky se obecně vzato vcelku vydařili, ale bylo vidět, jak šustí papírem, a vzájemné interakce Sokol - Háma na tomhle dost drhla, ačkoliv se jí snažili vydávat za improvizaci. Po loňském vystoupení Řezníka nechápu, co dělá na večeru kategorie Hip-hop a rap, po letošku, kdy si ani jeden z nominovaných nepřišel pro cenu, věřím, že se příští rok už na večeru neobjeví. Samotná vystoupení a výsledky jsou pochopitelě věc vkusu. Spousta lidí si stále neuvědomuje, že se jedná o anketu popularity, ne kvality...Já třeba nemám rád nesoudný ženský, no a pořád se tam jedna na večeru pravidelně objevuje, a ještě i zpívá...No a stejně zas skončila druhá, tak jí maj asi prostě lidi rádi. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Chápu, že většina zde hodnotících má k tomuhle a podobným pořadům už z principu odpor. Taky se mýval :o). Jenomže včera sme si to tak jako s mladou pustili no a ja se začal smát. A tím smát myslím jako fakt smát. Hlavní dvojice si to neskutečně užívala a jeí džouky mě skutečně upřímně rozesmívaly. Pergnerka nám taky vyzrála. Vyjma Lucie a Vojtaana se mi moc teda nelíbily songy, který tam zazněly, ale to už je takovej můj problém. Když na konci dorazil Suchý a ocenění mu předávala Molavcová, tak sem normálně brečel dojetím jako u Forrest Gumpa. Tohle se tvůrcům vážně povedlo a myslím, že tím odstartovali novou éru tohodle ptáka jarabáka :o). Jo a to co tam na konci předvedl V.Dyk, tak z toho sem byl hotovej, je to borec! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak už je to tu zase. Sice pod novým názvem a v rádoby „novém kabátku“, ale jinak stejná škvára, jako předešlé ročníky. To vážně ještě nikdo těm tvůrcům neřekl – nebo jsou tak blbí, že musí pořád obsazovat do role moderátorů dva největší trapáky Sokola s Hámou – ti dva jsou tak trapní až už je to pod hranicí snesitelnosti. Zachraňovala to alespoň trošku již zestárlá Tereza Pergnerová a to nejen svým „Čágo belo“… Jinak zas ta samá písnička (Bílá – Kabát) proboha za co to pořád dostávají – nemá to snad být za úspěchy za minulý nebo daný rok? Ztracený – ok beru, mladí ho žerou, Řezník mi sakra chyběl – ten to jako jediný dokázal minule pořádně rozjet a natvrdo říct, jak je to s naší pop scénou. Farna viditelně neumí zpívat na playback – těžce to nezvládala – no a Mirai se snažili zpívat bez něj ale hnusně falešně až mi bylo na blití (přitom v rádiu jim to jde, když to mají ošéfované ve studiu), jeden magor nám tu zakvákal – no to zas byla skvadra. Jediné pozitiva vidím ve vzpomínce na Hanku Zagorovou a uvedení do síně slávy J. Suchého, který toho v životě dokázal opravdu hodně! ()

Galerie (64)

Zajímavosti (1)

  • Přímý přenos z udílení hudebních cen Český slavík sledovalo téměř 1,3 milionů diváků starších 15 let, stal se tak nejsledovanějším pořadem celého dne. (rublik05)

Reklama

Reklama