Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick dokáže okouzlit každou ženu a dostat ji právě tam, kde ji chce mít. Jednoho dne se mu ale stane nehoda, po které začne slyšet, co si ženy opravdu myslí. S úspěchem začne tuto schopnost používat k vlastnímu prospěchu. Prvním terčem se stane nová ambiciózní kolegyně, která dostala jeho vysněné pracovní místo. Nick hodlá vydávat její nápady za vlastní, ale plány mu zkříží láska... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (630)

sportovec 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příspěvek na téma ženské emancipace a limitů sebestředně založeného mužství. Jemný komediální nadhled, krterý se často pohybuje na virtuózně dotvářených detailech založených na vznikajícím oboustranném milostném citu, je dotvářen i otcovsky. Cesta k srdci patnáctiletého stvoření, které má právo si o svém sobeckém otci myslet takřka vždy jen to horší, je paralelní osou, jež dotváří dospívání produkčního samce již pokročilejších středních let. Psychika postav, která se nevyhýbá i něžně romantickým gestům, je založena věrohodně a s podivnou, tak trochu pohádkovou příhodou souvisí jen velmi vzdáleně. Nevznášet se jen v sobě samém, ale naopak se dívat kolem sebe a přirozeně spatřovat v ženě blízkého, v mnoha zranitelného člověka je známkou výsostného lidství. Tím spíš, chopila-li se režie moudrá žena a do hlavních rolí se dostali Gibson a Huntová, doplnění řadou dalších pozoruhodných osobností americké Thálie. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

U málokterých filmů je hodnocení mojí top 20 uživatelů takhle proměnlivé a jde od míst téměř nejnižších až po pěti hvězdičkové recenze. A jednu takovou právě píšu i já. Ptáte se proč? Především proto, že se mi tenhle film prostě líbí. Že se mi moc líbí. Zajímavý námět, můj oblíbený Mel Gibson... a jedna z velmi roztomilá taneční scéna na Sinatrovo "I Won't Dance". Právě tenhle pán dal kdysi dohromady mě a mého (bohužel už ex) přítele a právě s touto písní mám spojených několik krásných chvil. Kdykoliv tedy tento film vidím, prostoupí mě taková krásná nálada. Uznávám, hodnocení je to asi neobjektivní, ale na tak subjektivní databázi jako CSFD to snad nebude nikomu vadit. ()

Reklama

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Velice svěží a netradiční romantická komedie, která těží z obrovské herecké souhry hlavních protagonistů. Gibson pomocí svých výrazových prostředků zvládne tradičně snad úplně všechno, zato Huntová je k nepoznání. Sympatický, precizně zvládnutý Gibsonův protiklad unese s přehledem větší komickou tíhu než její partner a kolikrát ve scénách s ním dokonce jasně dominuje! Jen tak dál... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Ležérne navoňaný Mel Gibson, silné ženy (Tomeiová, Huntová), vtipné scény (horúci vosk patrí zrejme k najdrsnejším akčným scénam, v akých Gibson kedy hral) a výborný ústredný námet (čo sa stane, ak arogantne samčí sukničkár začne počuť, čo si myslia ženy?) zachraňujú slabší scenár, prehnanú minutáž a priemernú ženskú réžiu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

chlapovi, který vůbec neví, po čem ženy touží se říká frajer. nick vyrůstal jako maskot tanečnic v las vegas a pochopit jeho pokřivený pohled na svět by dokázal snad jen Freud. ale zase vleze nejrychleji ženským do ....ehm. jenomže v práci po něm chtějí: MYSLI JAKO BABA! snaží se a právě proto se mu stane nehoda, po které má šanci stát se nejšťastnějším mužem na světě. občas sice trochu přestřelí, ale je na správné cestě. celý film si s mými rty pohrával úsměv a já se poddal té příjemné atmosféře. film je o výkonu M.G. a posléze H.H. a oba hrají velice dobře. podporu mají v kvalitním scénaři, takže si v pohodě sedím a koukám a koukám a .....,,vy jste poslouchal !?".,,víc než si myslíte!" ()

Galerie (71)

Zajímavosti (16)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 70 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Zatiaľ čo Nick (Mel Gibson) leží na gauči u terapeutky, tá sa blíži k nemu s cigaretou. Akonáhle sa zmení záber kamery, terapeutka už cigaretu nemá a rovnako tak zmizne popolník. (Arsenal83)

Související novinky

Po čem (asijské) ženy touží

Po čem (asijské) ženy touží

04.06.2010

Čínský scénárista a režisér Chen Daming se rozhodl vrátit Hollywoodu „remakový úder“. Už tento týden začne s rozpočtem 5 miliónů dolarů natáčet předělávku romantické komedie Nancy Meyers Po čem ženy… (více)

Reklama

Reklama