Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Detektivní minisérie Zákony vlka sleduje příběh někdejšího kriminálníka Roberta (Stanislav Majer), kterého shoda okolností po propuštění z vězení přivede na druhou stranu zákona. Ocitá se v zapadlé vesnici v pohraniční, s níž jej spojuje nejen osudový vztah se Sárou (Linda Rybová), ale i nedořešené záležitosti z minulosti. (prima+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

Skuby47 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavá a kupodivu napínavá detektivní série s prvky originality.  Z počátku jsem měla výhrady k vystupování mladé snaživé policistky, ale zvykla jsem si. Její vstupy oživují a polidšťují příběh a už se na ni vždy těším, s čím zase příjde. Je škoda, že tento seriál televize zařadila do vysílání pouze jednou týdně. Občas mi vypadne v záplavě jiných pořadů předchozí děj. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Linda Rybova zestarla do opravdu mimoradne puvabne zeny stredniho veku. Jak je zminovano v okolnich komentarich, mozna ji to slusi opravdu vic nez za mlada. Coz je fajn. Jinak je to zase ten serial, ktery ja oznacuju jako "potrebuju penize, tak natocim nejaky serial, nejlip krimi"... Vybornym osvezenim je herecky vykon Terezy Svejdove. Ta to pojala opravdu sverazne... :))) ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za ty dvě hvězdy mě můžou autoři poděkovat. Na začátku série se na manžela Rybový- starostu provalily dotační podvody jen tak mezi řádky, aby se to vlastně v tom seriálu připomělo snad dvakrát jen tak koutkem huby. To mě docela nasralo. Ty případy byly celkem nanicovatý. Další perlička je herečka v roli policajtky. To byla vážně pecka. Nic horšího jsem jako herečku neviděl. A konec. No, asi se nedal čekat nějakej růžovej happy end, ale tohle mě moc neuspokojilo. Brož v krabici na hračky, a Rimský doufám neslíbil pokračování. Mohlo to bejt sakra lepší. 40%. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dvou řadách tohoto absurdně komického dílka z toho pro mě vyplynuly 3 závěry: (1) Co skupina Prima natočí, to stojí za hovno. (2) Když najmete ansámbl, co natáčí seriálové braky, tak cokoli dalšího s nimi natočíte, vyzní jako brak. (3) Paní Švejdová by neměla pokoušet herectví, ale zkusit dělat nějakou jinou práci, při které nebude vidět a hlavně ji nebude nikdo slyšet. V jejím podání to pak vypadá, že každý třetí policista je debil. 1️⃣ 12%. 2️⃣ 9%. Celkové hodnocení obou sérií - obě na hranici odpadu a jedné hvězdy. ⬇️ 10% ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dva díly jsou na české poměry geniální, zbytek se tak nějak plácá a neví, čím chce být, jestli mysteriozní zápletkou, komedií, parodií, dramatem... Škoda, protože natočené je to opět na české poměry nadprůměrně, není to blbé jako většina podobných rychlokvašných seriálů, ale neudrží si to konzistentní atmosféru. A jak nemám rád Rybovou, tady se docela dala a hodila se sem. Konec mne ale hodně zklamal - viz můj koment u posledního dílu. ()

Galerie (673)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v okolí Řevnic. Obecní úřad je v obci Choteč, policejní stanice v Třebotově. Penzion je lovecký zámeček Tři Trubky u Strašic. Starosta obce žije ve srubu u Berounky v Čilé. Vidíme také obec Hostim. Horské záběry se natáčely v Krušných horách. (rakovnik)
  • Rokle, kde byla nalezena mrtvá žena, jsou Solvayovy lomy. Sklárna je v Nižboru. (rakovnik)

Reklama

Reklama